Εορταστικό ωράριο από σήμερα στην αγορά

Ανοιχτά και τις υπόλοιπες τρεις Κυριακές του χρόνου τα καταστήματα


ΕΛΛΑΔΑ
8:03
15/12/2017
Εορταστικό ωράριο από σήμερα στην αγορά
1
loading

Με διευρυμένο ωράριο θα λειτουργούν από σήμερα τα καταστήματα, ενόψει Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς. Στο πλαίσιο του εορταστικού ωραρίου, τα μαγαζιά θα ανοίξουν τις επόμενες τρεις Κυριακές του χρόνου, στις 17, τις 24 και την 31η του μήνα, Παραμονή Πρωτοχρονιάς.

Σύμφωνα με το ωράριο που προτείνει ο Εμπορικός Σύλλογος της Αθήνας, από σήμερα τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά τις καθημερινές από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ και τα Σάββατα από τις 9 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα.

Αυτή και την επόμενη Κυριακή, η αγορά θα λειτουργήσει από τις 11 το πρωί έως 6 το απόγευμα ενώ στις 31 του μήνα θα λειτουργήσει από τις 11 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα.

Τα καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά στις 25 και 26 Δεκεμβρίου, ανήμερα την Πρωτοχρονιά και, όπως εθιμικά γίνεται, στις 2 του μήνα.

 

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar Χρήστος Σταράτος

    Να υποθέσω ότι θα προσλάβουν επιπλέον προσωπικο και θα δώσουν και κάποιο μπόνους από τα επιπλέον κέρδη στους υπαλλήλους τους οι μαγαζατορες,με την ίδια ευκολία που μοιράστηκαν και τις ζημίες τους τα τελευταία χρόνια με τους εργαζόμενους τους... Ή θα πρέπει πρώτα να τους το επιβάλλει η τρόικα;

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει