Περισσότεροι από 250 τόνοι φρούτων (πορτοκάλια, μήλα, μανταρίνια) παραγωγών όλης της χώρας μοιράστηκαν σε δικαιούχους (κοινωνικούς φορείς και κοινωνικά παντοπωλεία) των δήμων της Ανατολικής Αττικής.

Τη διανομή πραγματοποίησε ο Δήμος Σαρωνικού στα Καλύβια, ως επικεφαλής εταίρος για την περιοχή, στο πλαίσιο του Προγράμματος «Δωρεάν Διανομή Αποσυρόμενων Οπωροκηπευτικών» που εκπονείται από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων σε συνεργασία με το υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Στη διαδικασία πάρεση και ο αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Πέτρος Φιλίππου, ο οποίος τη χαρακτήρισε «ιδιαίτερα σημαντική προσπάθεια της κυβέρνησης για τη στήριξη των πληττόμενων από τη μακροχρόνια κρίση οικογενειών». Ευχήθηκε σε όλους τους πολίτες καλή χρονιά και απηύθυνε κάλεσμα σε αγώνα για να αλλάξουν οι δύσκολες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί τα τελευταία χρόνια και να προκύψουν νέα πιο αισιόδοξα και ελπιδοφόρα δεδομένα για την Ελλάδα και τους Έλληνες.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.