Η πρώτη φετινή ανθοκομική έκθεση στο πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης, άνοιξε σήμερα τις πύλες της στο Δήμο Κορδελιού – Ευόσμου, δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες να προμηθευτούν πολύχρωμα φυτά και λουλούδια, εντυπωσιακές συνθέσεις και είδη ανθοκομίας.

Η «Ανθοέκθεση 2011», διοργανώνεται για 16η συνεχή από τη δημοτική αρχή, και σε συνεργασία με το Συνεταιρισμό Ανθοπαραγωγών Θεσσαλονίκης, δίπλα από το δημοτικό αθλητικό κέντρο Ευόσμου.

Οι ώρες λειτουργίας είναι: Δευτέρα έως Παρασκευή 10 π.μ. – 2 μ.μ. και 5 μ.μ. – 10 μ.μ. και τα Σαββατοκύριακα 10 π.μ. έως 10 μ.μ., από τις 2 μέχρι και τις 7 Απριλίου.

Ξεχωριστό τόνο στην έκθεση θα δώσουν οι παράλληλες πολιτιστικές εκδηλώσεις, που ξεκινούν από σήμερα το βράδυ. Στις 8 μμ τα χορευτικά τμήματα του Πολιτιστικού Οργανισμού «Μελίνα Μερκούρη» της Δημοτικής Ενότητας Ελευθερίου Κορδελιού θα παρουσιάσουν ένα πανόραμα παραδοσιακών χορών, ενώ αύριο, την ίδια ώρα, η ορχήστρα νέων του πνευματικού κέντρου Ευόσμου θα προσφέρει στους επισκέπτες αγαπημένα τραγούδια και μελωδίες Ελλήνων συνθετών.