Ισχυρή χιονόπτωση επικρατεί γύρω από τη Λαμία και στο δρόμο Λαμίας-Δομοκού, λόγω της χιονόπτωσης, έχει δυσκολέψει η κυκλοφορία για τα βαριά οχήματα και ήδη έχουν ντεραπάρει νταλίκες που εκείνη τη στιγμή κινούνταν στο εθνικό δίκτυο.

Συνεργεία της Περιφέρειας με εκχιονιστικά μηχανήματα κινούνται στην περιοχή ρίχνοντας αλάτι και προσπαθούν να απεγκλωβίσουν τα φορτηγά αυτοκίνητα.

Λόγω διακοπής της σιδηροδρομικής συγκοινωνίας μεταξύ Λιανοκλαδίου – Δομοκού, ο δρόμος Λαμίας – Δομοκού έχει σηκώσει το κύριο βάρος της κυκλοφορίας, από όπου μεταφέρονται οι επιβάτες των τρένων. Με τη χιονόπτωση γίνονται πιο δύσκολες οι συνθήκες της μετακίνησης χωρίς όμως μέχρι στιγμής να υπάρχουν προβλήματα για τα ΙΧ.

Χιονόπτωση έχουμε και στο δρόμο Λαμίας – Άμφισσας τόσο στην περιοχή του Μπράλλου όσο και στο 51ο χλμ μετά την Γραβιά. Ωστόσο μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν προβλήματα στην κυκλοφορία.

Χιονοπτώσεις έχουμε και προς το Καρπενήσι χωρίς όμως σημαντικά προβλήματα. Σε ό,τι αφορά το ορεινό δίκτυο της Φθιώτιδας χιονίζει ασταμάτητα από το μεσημέρι και μετά και η κυκλοφορία στο επαρχιακό δίκτυο γίνεται με μεγάλη δυσκολία.