Ένας νεκρός και ένας βαριά τραυματίας, είναι ο απολογισμός του τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε τα ξημέρωμα της Πέμπτης 6/6 στις 5:10 τα ξημερώματα, στην εθνική οδό Ρόδου – Λίνδου, λίγο πριν τη διασταύρωση για Τσαίρι.

Το δίκυκλο όχημα το οποίο κινούνταν με κατεύθυνση τη Ρόδο και στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα, ξέφυγε από την πορεία του και βγήκε από τον δρόμο με αποτέλεσμα ο ένας επιβάτης να αφήσει την τελευταία του πνοή και ο άλλος να τραυματιστεί σοβαρά.

Οι διασώστες του ΕΚΑΒ οι οποίοι έφθασαν στο σημείο, χρειάστηκε να ζητήσουν τη συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρόδου, καθώς το ένα από τα δύο άτομα είχε καρφωθεί σε σίδερο και χρειάζονταν να γίνουν οι απαιτούμενοι χειρισμοί για τον απεγκλωβισμό του.

Τα στοιχεία των ατόμων που εμπλέκονται στο τροχαίο δεν έγιναν ακόμα γνωστά από τις αρμόδιες αρχές, αλλά από πληροφορίες που μετέφεραν στη «Ροδιακή» διερχόμενοι από το σημείο του τροχαίου πολίτες, εκτιμάται ότι πρόκειται για δύο αλλοδαπούς τουρίστες που είχαν έρθει πρόσφατα στο νησί μας για διακοπές.

Στο σημείο βρίσκεται κλιμάκιο αστυνομικών που ρυθμίζει την κυκλοφορία, ενώ στελέχη της Τροχαίας Ρόδου αναμένεται να διερρευνήσουν τα στοιχεία και τα δεδομένα, στο πλαίσιο αναζήτησης των αιτιών που οδήγησαν σε μια ακόμα τραγωδία της ασφάλτου για το νησί της Ρόδου.

Δείτε φωτογραφίες