Γνωστή αλυσίδα γρήγορης εστίασης με 130 σημεία πώλησης στα πλέον πολυσύχναστα εμπορικά σημεία της πόλης, βρίσκεται κοντά στις ανάγκες των καταναλωτών και υποδέχεται το 2011 με μια ακόμα πραγματικά μεγάλη προσφορά. Από 4 Ιανουαρίου στα everest θα απολαμβάνετε το Espresso ή Μilko μαζί με την αγαπημένη παραδοσιακή σας τυρόπιτα, μόνο με 2 ευρώ!

H γνωστή αλυσίδα καταστημάτων snack και καφέ, αντιλαμβανόμενη πλήρως τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή για ποιοτικές αλλά και προσιτές λύσεις για καφέ και φαγητό εκτός σπιτιού, προβαίνει σε μια ακόμα ριζοσπαστική κίνηση μειώνοντας σημαντικά την τιμή του κλασικού ελληνικού πρωινού (καφές ή σοκολατούχο γάλα με παραδοσιακή τυρόπιτα) το οποίο θα μπορείτε να απολαμβάνετε μόνο με 2 ευρώ μέχρι τις 6 Μαρτίου.

Η σημειολογικού χαρακτήρα πρωτοβουλία της γνωστής αλυσίδας γρήγορης εστίασης, εντάσσεται στην γενικότερη πολιτική μείωσης τιμών που ακολουθεί από τις αρχές του 2010 με συνέπεια, επιλέγοντας προϊόντα ευρείας αποδοχής και καθημερινής ανάγκης, τα οποία προσφέρει σε χαμηλότερες τιμές προς όφελος των καταναλωτών.

H προσφορά δεν ισχύει για τα καταστήματα εντός αεροδρομίων, πλοίων και ΟΣΕ.