Υλικά

  • 1 φλ. τσαγιού ντοματίνια, κομμένα στη μέση
  • 250 γρ. baby μπάλες μοτσαρέλας (μποκοντσίνι)
  • 2 κ. σ. πέστο βασιλικού
  • 1 κ. γλ. ψιλοκομμένο σκόρδο
  • 1/4 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
  • Αλάτι και πιπέρι
  • 2 ώριμα αβοκάντο καθαρισμένα και ψιλοκομμένα
  • 1/2 φλ. τσαγιού φρέσκα φύλλα βασιλικού
  • 2 κ. σ. κρέμα βαλσάμικου

Εκτέλεση

  1. Σε μια σαλατιέρα τοποθετήστε τα ντοματίνια, τις μπάλες μοτσαρέλας, το πέστο, το σκόρδο, το ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι και ανακατέψτε καλά.
  2. Γαρνίρετε με τα αβοκάντο και τα φύλλα βασιλικού.
  3. Περιχύστε με την κρέμα βαλσάμικο και δοκιμάστε. Προσθέστε κι άλλο αλάτι ή πιπέρι, αν χρειάζεται, και σερβίρετε αμέσως.