Υλικά

  • 1 πακέτο ζυμαρικά της αρεσκείας σας
  • 2 συσκευασίες μικρές γαρίδες στραγγισμένες
  • 1/2 φλ. τσαγιού μαγιονέζα
  • 1 1/2 κ. σ. μουστάρδα
  • 1/4 φλ. τσαγιού ξινή κρέμα (sour cream)
  • 1 1/2 κ. σ. χυμό λεμόνι
  • 1/4 φλ. τσαγιού φρεσκοκομμένο άνηθο
  • 1/2 φλ. τσαγιού σέλερι ψιλοκομμένο
  • 1/2 φλ. τσαγιού αγγουράκι ψιλοκομμένο
  • 2 ντομάτες κομμένες σε κύβους
  • 3 κ. σ. ψιλοκομμένα κρεμμύδια
  • 1/4 κ. γλ. πιπέρι
  • Αλάτι

Εκτέλεση

Βήμα 1
Βράστε τα ζυμαρικά βάσει των οδηγιών της συσκευασίας.
Βήμα 2
Σε ένα μπολ ρίξτε τη μαγιονέζα, την ξινή κρέμα, το χυμό λεμονιού, τη μουστάρδα, τον άνηθο και το μαύρο πιπέρι και ανακατέψτε.
Βήμα 3
Τοποθετήστε στο μείγμα τα ζυμαρικά και τις γαρίδες, το σέλερι, το αγγούρι, τις ντομάτες και τα κρεμμύδια.
Βήμα 4
Προσθέστε αλάτι και ανακατέψτε μέχρι να πάει παντού η σος.
Βήμα 5
Τοποθετήστε στο ψυγείο για τουλάχιστον δύο ώρες πριν το σερβίρισμα.
TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast.gr. Ακολουθήστε το Newsbeast.gr σε Instagram, Facebook και Twitter.