Τηγανιτές μπανάνες γεμιστές με μερέντα

Ιδιαίτερο γλύκισμα για μικρούς και μεγάλους


ΣΥΝΤΑΓΕΣ
13:10
10/08/2018
1
loading

Υλικά για 4 άτομα

  • 4 μπανάνες
  • μερέντα
  • 3/4 κούπας αλεύρι
  • 2 αβγά, χτυπημένα
  • 2 κούπες τριμμένη φρυγανιά
  • λάδι για τηγάνισμα
  • μίγμα ζάχαρης-κανέλας

Εκτέλεση

  1. Ξεφλουδίστε τις μπανάνες και κόψτε τις στα 3. Με ένα κοφτερό μαχαίρι, βγάλτε προσεκτικά το κέντρο της μπανάνες και γεμίστε το κενό με μερέντα.
  2. Ζεστάνετε το λάδι στο τηγάνι. Παράλληλα βάλτε κάθε κομμάτι μπανάνες στο αλεύρι, μετά στο αβγό και τέλος στην φρυγανιά.
  3. Να προσέξετε να έχετε κλείσει καλά τις άκρες για να μην βγει η γέμιση στο τηγάνισμα.
  4. Τηγανίστε τα μέχρι να πάρουν μία χρυσαφί απόχρωση. Αφού τα βγάλετε από το λάδι, αφήστε τα να στεγνώσουν και περάστε τα μέσα από το μίγμα ζάχαρης-κανέλας.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar Ellraiser

    Εισαι τιτανομεγιστος!
    Θα ελεγα τις αφηνουμε λιγο πριν το τηγανισμα για να 'δεση' λιγο το κουρκουτι.
    Ισως λαθος μου.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει