Υλικά για 4 άτομα

  • 1 κούπα τσαγιού ελιές κομμένες
  • 2-3 σκελίδες σκόρδο λιωμένο
  • 1/4 κούπα τσαγιού ξίδι
  • 1 μικρό μαρούλι ψιλοκομμένο
  • 1 ματσάκι ρόκα
  • 3 κουταλιές της σούπας λευκό κρασί
  • 3-4 λιαστές ντομάτες
  • 1 καυτερή πιπεριά ψιλοκομμένη
  • ρίγανη
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • 2 κούπες τσαγιού μανιτάρια portobello ψιλοκομμένα
  • 1 κούπα τσαγιού ελαιόλαδo

Εκτέλεση

Βήμα 1
Κόβουμε και καθαρίζουμε τα μανιτάρια σε φέτες. Ζεσταίνουμε 2-3 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο σε μια κατσαρόλα και σοτάρουμε τα μανιτάρια, μέχρι να μαλακώσουν.
Βήμα 2
Ρίχνουμε το σκόρδο και την καυτερή πιπεριά. Ανακατεύουμε για 1 -2 λεπτά και σβήνουμε με το κρασί και το ξίδι. Στη συνέχεια όταν κρυώσει η σάλτσα, ρίχνουμε τη ρίγανη, μαρούλι και ρόκα ψιλοκομμένα, το αλατοπίπερο, τις ντομάτες και τις ελιές.
TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.