Τα Goody’s Burger House αναδείχθηκαν η αλυσίδα της χρονιάς αποσπώντας συνολικά 9 διακρίσεις στα Estia Awards 2020, τη διοργάνωση που αναδεικνύει τις αλυσίδες και τους ομίλους εστίασης που αποτελούν πρότυπα ποιότητας και καινοτομίας.

Η γνωστή αλυσίδα απέσπασε χρυσό βραβείο στους τομείς της καινοτομίας των προϊόντων για τα Extreme Loaded Burgers και των υπηρεσιών για τα ordering kiosks που έχει τοποθετήσει σε επιλεγμένα καταστήματα.

Επιπλέον, βραβεύθηκε για μια σειρά επιτευγμάτων, όπως το πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης ArGOODaki, το πρόγραμμα πιστότητας All Star Club, το παιδικό γεύμα Junior, το σύστημα online παραγγελίας, τα food trucks, τη συνολική παρουσία της στα social media, ενώ διακρίθηκε και στην ειδική κατηγορία των αλυσίδων burgers.

Ο κ. Κοσμάς Κροκίδας, Marketing Director, κατά την παραλαβή του Grand Award δήλωσε σχετικά: «Είναι μεγάλη χαρά και τιμή για εμάς να παραλαμβάνουμε αυτό το βραβείο. Μέσα στην πορεία των χρόνων, έχουμε διατηρήσει ένα πλαίσιο το οποίο καθορίζει τη στρατηγική μας σε κάθε επαφή με τους καταναλωτές μας και βασίζεται σε 3 θεμελιώδεις αξίες: value, convenience και experience. Η μεγάλη αυτή διάκριση επιβραβεύει το σύνολο της στρατηγικής μας και αυτό μας κάνει πραγματικά υπερήφανους».

Από την ίδρυσή τους στα μέσα της δεκαετίας του 1970, τα Goody’s κατέχουν ηγετική θέση στην αγορά της εστίασης. Σήμερα, με περισσότερα από 120 καταστήματα στην Ελλάδα και το εξωτερικό, τα Goody’s Burger House συνεχίζουν να πρωτοπορούν προσφέροντας διαρκώς στους πελάτες τους νέα προϊόντα και υπηρεσίες.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.