Την πιστοποίηση «Great Place to Work» απέκτησε η «ΔΕΗ Ανανεώσιμες» μετά από αξιολόγηση από τον οργανισμό Great Place to Work Hellas.

Η πιστοποίηση βασίζεται, κατά κύριο λόγο, στην ανώνυμη και εμπιστευτική αξιολόγηση, την οποία πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι της εταιρείας σχετικά με την εμπειρία τους από το εργασιακό τους περιβάλλον, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Κωνσταντίνος Μαύρος, δήλωσε σχετικά: «Η πιστοποίηση Great Place to Work είναι μεγάλη τιμή για εμάς και ενισχύει ακόμη περισσότερο την περηφάνια μας για την εταιρεία. Στόχος μας είναι να οδηγούμε την ενεργειακή μετάβαση μέσω των επενδύσεων σε έργα ΑΠΕ, αλλά και να εξελισσόμαστε κάθε χρόνο με άξονα τη βελτίωση στις εργασιακές συνθήκες, υιοθετώντας και δημιουργώντας καινοτόμες πρακτικές για τους ανθρώπους μας. Πιστεύουμε στην καινοτομία, το σεβασμό και τη διαφάνεια ως μοχλούς ανάπτυξης των ανθρώπων».

«Η συγκεκριμένη διάκριση έρχεται παράλληλα με την ουσιαστική ενδυνάμωση της εταιρείας, στο πλαίσιο του ευρύτερου μετασχηματισμού του ομίλου ΔΕΗ, επιβεβαιώνοντας ότι η εταιρική ανάπτυξη έρχεται μέσω της σταθερής επένδυσης στο ανθρώπινο κεφάλαιο», τονίζει η εταρεία και προσθέτει: «Το θεμέλιο της εταιρείας και της ανάπτυξής της είναι η εδραίωση ενός εξαιρετικού εργασιακού περιβάλλοντος με κουλτούρα εμπιστοσύνης, συμπερίληψης και δέσμευσης, που ενώνει τους ανθρώπους σε ένα κοινό όραμα, το οποίο δεν αφορά μόνο την επιτυχία, αλλά διέπει τη συνεργασία. Η συμμετοχή στη λίστα Great Place to Work είναι τιμητική διάκριση για τη ΔΕΗ Ανανεώσιμες και επιβεβαιώνει τον χαρακτηρισμό της ως εργοδότη επιλογής».

Επισημαίνεται πως οι εταιρείες που συμπεριλαμβάνονται στη λίστα πιστοποιημένων εταιρειών έχουν αξιολογηθεί όλες με τη χρήση του ίδιου ερωτηματολογίου. Το Great Place to Work λειτουργεί σε 60 χώρες και στις έξι ηπείρους και ο τίτλος αποδίδεται στις καλύτερες εταιρείες στην εγχώρια και τη διεθνή αγορά, σύμφωνα με σχετική ενημέρωση.