Στην αποστολή νέου αρχείου στην ΑΑΔΕ για τον αριθμό των εργαζομένων των επιχειρήσεων, που έχουν αιτηθεί τη χορήγηση Επιστρεπτέας Προκαταβολής στην πλατφόρμα myBusinessSupport, προχώρησε, σύμφωνα με πληροφορίες, το σύστημα ΕΡΓΑΝΗ.

Είχε προηγηθεί σχετικό αίτημα από την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων, μετά από ενημέρωση από φορείς της αγοράς ότι σε πλήθος επιχειρήσεων είχε καταχωρηθεί λανθασμένος αριθμός εργαζομένων.

Με βάση τα νεότερα στοιχεία από το σύστημα ΕΡΓΑΝΗ, η ΑΑΔΕ επικαιροποίησε την εικόνα όλων των επιχειρήσεων στην αίτηση χορήγησης της Επιστρεπτέας Προκαταβολής στο myBusinessSupport. Με σκοπό τη διευκόλυνσή τους, για τις επιχειρήσεις που είχαν οριστικοποιήσει την αίτησή τους, οι μεταβολές στην εικόνα τους στο myBusinessSupport συνοδεύονται από εξατομικευμένο μήνυμα ενημέρωσης και οδηγιών. Όλες οι επιχειρήσεις θα λάβουν και σχετικό ενημερωτικό mail στη θυρίδα τους στο myTAXISnet.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.