Την υψηλότερη βαθμολογία, σύμφωνα με την έκθεση αξιολόγησης του «Δείκτη Περιβαλλοντικής Διαχείρισης και Διαφάνειας», πέτυχε η Vodafone.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία, στην αξιολόγηση, που πραγματοποιείται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, από το WWF Ελλάς, αναλύεται η ποιότητα και η πληρότητα της περιβαλλοντικής διαφάνειας επιχειρήσεων και αξιολογούνται τα περιβαλλοντικά αποτελέσματά τους, όπως αυτά δημοσιοποιούνται.

H κυρία Αγγελική Παπαντωνίου, Διευθύντρια Εταιρικών Σχέσεων της Vodafone, δήλωσε: «Στη Vodafone, είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για την κατάταξη της εταιρείας μας, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της αξιολόγησης του «Δείκτη Περιβαλλοντικής Διαχείρισης και Διαφάνειας του WWF Ελλάς».

Η στρατηγική της εταιρείας για το περιβάλλον επικεντρώνεται σε δύο τομείς, αφενός στη μείωση της επίπτωση της λειτουργίας της ίδιας της εταιρείας στο περιβάλλον, μέσα από συστηματικά προγράμματα τα οποία εφαρμόζει ήδη από την έναρξη της λειτουργίας της και αφετέρου στη συμβολή του κλάδου της κινητής επικοινωνίας στη μείωση του ενεργειακού αποτυπώματος της Ελλάδος.