Το Island, το μόνο εστιατόριο υψηλής γαστρονομίας με παράλληλη λειτουργία club διεθνούς εμβέλειας, αποτελεί διαχρονικά την απόλυτη επιλογή του κοινού με τα υψηλότερα standards.

Ο θεσμός Gastronomy Wednesdays κηρύσσει την έναρξη του γευστικού καλοκαιριού, αφού το Island υποδέχεται τον βραβευμένο με αστέρι Michelin chef Παύλο Κυριάκη και τον φιλοξενεί στην κουζίνα του για ένα μενού με Μεσογειακές επιρροές και γαλλικές τεχνικές. Το απαιτητικό κοινό του Island που χρόνια αγαπάει την κουζίνα του executive chef του Ομίλου Νίκου Σκλήρα και της ομάδας του, τώρα έχει την ευκαιρία να γευτεί την πρόταση του πιο επιδραστικού Έλληνα chef, όπως πρόσφατα χαρακτηρίστηκε ο Κυριάκης.

Στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, η fine dining εμπειρία, η ακαταμάχητη θέα, ο ατμοσφαιρικός φωτισμός και το ειδυλλιακό σκηνικό, τα φαντασμαγορικά φώτα και η μουσική από DJs παγκοσμίου βεληνεκούς, είναι όλα όσα συνθέτουν την εμπειρία που ο διεθνής τύπος έχει περιγράψει ως μοναδική και οι βραδιές Gastronomy Wednesdays έρχονται να το επιβεβαιώσουν.