Οι Sunny Size of the RAZOR, ο George Gaudy και οι Puta Volcano είναι τα τρία υποψήφια γκρουπ για την ανάδειξη του support group που θα ανοίξει τη συναυλία των RED HOT CHILI PEPPERS, στις 4 Σεπτεμβρίου 2012 στο ΟΑΚΑ.

Μία ξεχωριστή μουσική βραδιά από το Jumping Fish είχαν την ευκαιρία να περάσουν όσοι βρέθηκαν στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων, την Παρασκευή 1 Ιουνίου.

Με άκρως ανεβασμένη funk rock διάθεση, τα πέντε συγκροτήματα που είχαν προκύψει από την ψηφοφορία του κοινού στο www.jumpingfish.gr και της κριτικής επιτροπής, παρουσίασαν live τα τραγούδια τους και έκλεψαν τις εντυπώσεις!

Από αυτά προκρίθηκαν τα τρία συγκροτήματα, τα τραγούδια των οποίων θα σταλούν στο management των RED HOT CHILI PEPPERS για την τελική επιλογή.

Πιο συγκεκριμένα, τα δύο τραγούδια που προκρίθηκαν από την κριτική επιτροπή ήταν των SUNNY SIDE OF THE RAZOR και του GEORGE GAUDY, ενώ το κοινό που είχε και εκείνο τη δυνατότητα να ψηφίσει από την Τεχνόπολις, στήριξε ενθουσιωδώς το κομμάτι των PUTA VOLCANO.

Την εκδήλωση πλαισίωσαν ως special guests οι ΜΠΛΕ και έτσι η βραδιά έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο!

Μένει να δούμε ποιο συγκρότημα θα επιλεγεί από το management των RED HOT CHILI PEPPERS και «φύγαμε» για τη συναυλία τους στις 4 Σεπτεμβρίου!