Στο συναρπαστικό 41ο Seajets Ράλι Παλάδιο, νικητές του αγώνα αναδείχθηκαν οι Λευτέρης Αλυγιζάκης-Μιχάλης Χατζηδάκης (Skoda Fabia R5), αλλά οι 2οι της κατάταξης, Γιώργος Αναπολιοτάκης-Θανάσης Τσιούκας (Ford Fiesta R5) είναι αυτοί που αναδείχθηκαν (για 4η φορά) πρωταθλητές

Με τον καιρό να παίζει τον δικό του ρόλο ως είθισται στο Παλάδιο, οι πρωταγωνιστές του αγώνα είχαν να λύσουν δύσκολο σταυρόλεξο με την επιλογή των κατάλληλων ελαστικών. Τα 31 πληρώματα του 41ου Παλάδιο, ξεκίνησαν το πρωί του Σαββάτου ώστε να δώσουν την τελευταία φετινή αγωνιστική παράσταση για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλι Ασφάλτου & Κυπέλλου Ράλι Ασφάλτου στις 9 ε.δ. που περιελάμβανε ο αγώνας. Η βροχή τελικά δεν έκανε την εμφάνιση της, αλλά υπήρχαν αρκετά σημεία στις ειδικές διαδρομές που έκρυβαν παγίδες ελέω και της υγρασίας της εποχής.

Στο αγωνιστικό μέρος του αγώνα, νικητές αναδείχθηκαν οι Λευτέρης Αλυγιζάκης-Μιχάλης Χατζηδάκης (Skoda Fabia R5), οι οποίοι κέρδισαν τον αγώνα για δεύτερη φορά, μετά το 2019. Ο αγώνας κρίθηκε ουσιαστικά λίγο πριν την εκκίνηση της 7ης ειδικής διαδρομής. Μέχρι εκείνο το σημείο του αγώνα, οι Αλυγιζάκης- Χατζηδάκης μάχονταν για την πρώτη θέση με τους Παναγιώτη Κύρκο-Γιώργο Πολυζώη (Mitsubishi Lancer EVO IX), οι οποίοι είχαν περάσει μπροστά στη γενική κατάταξη πριν διεξαχθούν οι νυχτερινές διαδρομές. Όμως το πλήρωμα του Mitsubishi προδόθηκε από το κιβώτιο λίγα χιλιόμετρα πριν φτάσει στην ε.δ. 7 “Μέγαρα-Άγιος Ιωάννης”. Έτσι, μετά από αυτό το γεγονός οι τελικοί νικητές του αγώνα έπρεπε απλά να τερματίσουν χωρίς να πραγματοποιήσουν κάποιο λάθος στις τρεις νυχτερινές ειδικές διαδρομές για να κατακτήσουν την νίκη, κάτι που έγινε. Η νίκη τους αυτή τους έφερε και στην 2η θέση του πρωταθλήματος που κέρδισαν οι συντοπίτες τους Κρητικοί Γιώργος Αναπολιοτάκης-Θανάσης Τσιούκας. Το έμπειρο πλήρωμα δεν πίεσε σε κανένα σημείο του αγώνα καθώς τους αρκούσαν μόλις 4 βαθμοί για την κατάκτηση του τίτλου.

Στην τρίτη θέση γενικής τερμάτισαν οι Βασίλης Κανδυλιώτης-Παντελής Παπανδρέου (Mitsubishi Lancer EVO VI), οι οποίοι κατέκτησαν και τον τίτλο του κυπέλλου ράλι ασφάλτου για το 2021, ενώ 4οι με εξαιρετική εμφάνιση τερμάτισαν οι Πασχάλης Χατζημάρκος-Νίκος Ιντζόγλου (Peugeot 208 Rally4).

Στην πέμπτη θέση τερμάτισαν οι Κωνσταντίνος Κόρακας-Γιώργος Κότσαλης (Mitsubishi Lancer EVO IX), κερδίζοντας ταυτόχρονα την κατηγορία Ν, ενώ την 6άδα συμπλήρωσαν οι ταχύτατοι Νίκος Κομνός-Νίκος Κόντος με το νέο τους απόκτημα, το γαλλικό Peugeot 106 S16.

Στην κατηγορία των Ιστορικών οι Λυμπέρης Παπάζογλου-Μαρία Νικολοπούλου (Lancia Delta Integrale), κατέκτησαν την πρώτη θέση μπροστά από τους Αλέξανδρο Γεροβασίλη-Κωνσταντίνο Βερικάκη (Fiat 131).

Εξαιρετική ήταν και η εμφάνιση των Νίκου Καραδημήτρη-Γιλωργου Μουρτζούκου (Peugeot 206XS) οι οποίοι όμως καθυστέρησαν στην τελευταία ειδική και έπεσαν πολύ πίσω από την πρώτη εξάδα.

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα ήταν η επίσκεψη του Υφυπουργού Αθλητισμού και Πολιτισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη, ο οποίος είδε μέρος του αγώνα από την θέση του πλοηγού, κίνηση που αποδεικνύει ότι, ο Μηχανοκίνητος Αθλητισμός πλέον στη χώρα μας είναι προτεραιότητα και αποτελεί ένα στοίχημα για την κυβέρνηση.