Επέτειος 80 χρόνων για την Jeep με σειρά ειδικών εκδόσεων

Θα διαθέτουν ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τόσο στο αμάξωμα όσο και στην καμπίνα των επιβατών


AUTO
15:21
25/09/2020
Επέτειος 80 χρόνων για την Jeep με σειρά ειδικών εκδόσεων
loading

To 2021 θα είναι μια ειδική χρονιά για τη μάρκα Jeep, αφού θα γιορτάσει τα 80α της γενέθλια. Γεννημένη το 1941, η αμερικανική μάρκα πάντα αποτέλεσε πρωτοπόρο σε νέες κατηγορίες οχημάτων και νέες τεχνολογίες. Ο θρύλος ξεκίνησε με το Willys MB (το πρώτο όχημα 4x4 μαζικής παραγωγής) και συνεχίστηκε το 1949 με το λανσάρισμα του τετρακίνητου Willys Wagon, που αποτελεί και το πρώτο SUV (Sport Utility Vehicle) στον κόσμο.

Στην περιοχή ΕΜΕΑ (Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική), οι εορτασμοί για την 80ή επέτειο θα διεξαχθούν καθ' όλη τη διάρκεια του 2021, με στόχο να φέρουν τους πελάτες και φίλους της μάρκας πιο κοντά στην ιστορία της. Η επέτειος θα τιμηθεί και μέσω της παρουσίασης της ειδικής σειράς μοντέλων 80th Anniversary.

Οι συγκεκριμένες εκδόσεις θα διαθέτουν ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τόσο στο αμάξωμα όσο και στην καμπίνα των επιβατών. Κίνηση θα δίνουν κινητήρες εσωτερικής καύσης, αλλά και το νέο Plug-in Hybrid σύστημα, ενώ το πλήρες πακέτο συστημάτων προηγμένης τεχνολογίας και ασφάλειας θα τονίζει τις δυνατότητες των μοντέλων. Οι εκδόσεις 80th Anniversary αναμένεται να λανσαριστούν στην Ευρώπη στις αρχές του 2021.

Με την είσοδο στην 8η δεκαετία της ιστορίας της, η Jeep περνά σε μια νέα φάση. Η διάθεση των νέων Plug-in Hybrid Renegade 4xe και Compass 4xe, αλλά και η παρουσίαση του νέου Wrangler 4xe, τη στροφή της εταιρίας στην ηλεκτροκίνηση και στα επόμενα χρόνια εξηλεκτρισμένες επιλογές θα υπάρχουν σε όλη τη γκάμα των SUV, που θα συμβάλλουν σε μια πιο φιλική προς το περιβάλλον αυτοκίνηση.

Όλα τα εξηλεκτρισμένα μοντέλα της Jeep θα φέρουν το λογότυπο 4xe και θα προσφέρουν υψηλή απόδοση, χαμηλούς ρύπους και κατανάλωση, αλλά και κορυφαίες εκτός δρόμου δυνατότητες.

Νίκος Τσάδαρης

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει