Η Kosmocar, σε συνεργασία με τα εργοστάσια που εκπροσωπεί, προσφέρει τρίμηνη και χωρίς χρέωση επέκταση εγγύησης στους πελάτες των Volkswagen, Audi και Skoda, των οποίων η εγγύηση του νέου αυτοκινήτου ή η επέκταση εργοστασιακής εγγύησης, έληξε ή πρόκειται να λήξει εντός του χρονικού διαστήματος 1 Μαρτίου – 31 Μαΐου 2020.

Η συγκεκριμένη επέκταση εγγύησης έρχεται να αναγνωρίσει τις αντικειμενικές δυσκολίες πολλών πελατών, που δεν ήταν ή ακόμα δεν είναι σε θέση να επισκεφθούν έναν επίσημο συνεργάτη Service των μαρκών της Kosmocar και να τύχουν των προνομίων της εγγύησης, λόγω της κρίσης του κορωνοϊού.

Η τρίμηνη δωρεάν επέκταση εγγύησης ισχύει για όλα τα αυτοκίνητα Volkswagen, Audi και Skoda των οποίων η εγγύηση λήγει ή έχει λήξει στο χρονικό διάστημα μεταξύ 1ης Μαρτίου 2020 και 31ης Μαΐου 2020. Η επιπλέον περίοδος επέκτασης ολοκληρώνεται τρεις μήνες μετά τη λήξη της αρχικής εγγύησης ή της επέκτασης εργοστασιακής εγγύησης. Συνεπώς, για ένα αυτοκίνητο που η αρχική του εγγύηση έληγε στις 31 Μαΐου 2020, αυτή θα επεκταθεί μέχρι τις 31 Αυγούστου 2020.

Η τρίμηνη επέκταση εγγύησης δεν έχει κάποια επίπτωση στον περιορισμό χιλιομέτρων που συνδυάζεται με την εγγύηση καινούργιου μοντέλου ή της αρχικής επέκτασης εγγύησης, με τον περιορισμό χιλιομέτρων να παραμένει αμετάβλητος. Σε περίπτωση αλληλοεπικάλυψης μεταξύ της τρίμηνης επιπλέον δωρεάν εγγύησης που δίδεται τώρα και της έναρξης της αρχικής επέκτασης εγγύησης, η έναρξη της τελευταίας θα αναβληθεί για τρεις μήνες, χωρίς οποιαδήποτε χρέωση.