H Jeep ανακοίνωσε 6 πρωτότυπα μοντέλα, τα οποία θα παρουσιάσει στο ετήσιο Moab Easter Jeep Safari, που θα πραγματοποιηθεί από 23 έως 31 Μαρτίου στη Γιούτα.

Αρχικά το Jeep Grand Cherokee Trailhawk Diesel Concept με το ιδιαίτερο πορτοκαλί χρώμα, το οποίο «πατάει» σε ελαστικά 35 ιντσών και ζάντες 17 ιντσών.

Το bodykit δανείζεται στοιχεία από αυτό του Grand Cherokee SRT8, ενώ «φοράει» τον 3λιτρο V6 EcoDiesel, απόδοσης 240 ίππων και 569 Nm ροπής.

Εν συνεχεία το Wrangler Mopar Recon, στο οποίο ξεχωρίζουν οι «Stinger» προφυλακτήρες του, τα LED φώτα ημέρας και οι ζάντες με τα off-road ελαστικά 39 ιντσών.

Σε ό,τι αφορά στον κινητήρα που θα το κινεί, πρόκειται για τον 6,4 λίτρων HEMI V8 κινητήρα απόδοσης 470 ίππων, ο οποίος συνδυάζεται με ένα 5τάχυτο αυτόματο κιβώτιο.

Επιπροσθέτως το Wrangler Stitch το οποίο αποτελεί συνέχεια του Wrangler Pork Chop Concept που είχε παρουσιάσει η Jeep, στο Easter Jeep Safari το 2011. Βασίζεται πάνω στο Wrangler Rubicon, και αφού έχει υποστεί την απαραίτητη «δίαιτα», στο μεγαλύτερο μέρος του ζυγίζει 1.360 κιλά.

Το Wrangler Sand Trooper II διαθέτει υφασμάτινη οροφή, φτερά της Mopar, LED φώτα ημέρας και off road ελαστικά 40 ιντσών. Κάτω από το καπό του βρίσκεται ο 5,7 λίτρων HEMI V8 κινητήρας, απόδοσης 375 ίππων και 542 Nm ροπής.

Το Jeep Wrangler Flattop έχει τις ίδιες αλλαγές με το Sand Trooper II, αλλά ξεχωρίζει λόγω στοιχείων όπως η μεταλλική οροφή, το μικρό παρμπρίζ, τα δερμάτινα καθίσματα, τα χάλκινα διακοσμητικά καθώς και τα πατάκια για τις λάσπες.

Τέλος το Wrangler Slim διαθέτει νέους προφυλακτήρες, νέα εισαγωγή αέρα, μαύρες δερμάτινες επενδύσεις και CB radio.

Πηγή: autotriti.gr