Με τρία νέα μοντέλα θα δώσει το παρών στο μεγάλο γεγονός, που θα λάβει χώρα στη γαλλική πρωτεύουσα, η Jeep. Το Grand Cherokee SRT8 ξεχωρίζει εμφανισιακά για το αποκλειστικό άσπρο χρώμα του, με τις μαύρες λεπτομέρειες και τις 20άρες ζάντες αλουμινίου. Ουσιαστική είναι και η αναβάθμιση της ποιότητας στο εσωτερικό, με δέρματα Nappa, σπορ καθίσματα και τιμόνι με paddles, λεπτομέρειες από ανθρακόνημα και ατσάλινα πεντάλς.

Όπως και στο μοντέλο παραγωγής, κάτω από το καπό βρίσκεται ο HEMI V8 των 6,4 λίτρων και των 468 ίππων, με 624 Nm ροπής, ο οποίος συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο 5 σχέσεων. Η επιτάχυνση από στάση στα 100 χλμ/ώρα, έρχεται σε περίπου 5 δευτερόλεπτα και η τελική ταχύτητα ανέρχεται στα 257 χλμ/ώρα. Πέραν του σπορ Grand Cherokee SRT8, η Jeep θα παρουσιάσει στο Παρίσι, την κορυφαία, σε ό,τι αφορά στην πολυτέλεια, έκδοση του Compass, με την ονομασία Overland. To δερμάτινο σαλόνι, το κορυφαίο ηχοσύστημα της Boston Acoustics και το UConnect σύστημα επικοινωνίας και ψυχαγωγίας, επιβεβαιώνουν του λόγου το αληθές. Το Compass Overland εφοδιάζεται με ένα turbo diesel κινητήρα 2.2 λίτρων, απόδοσης 163 ίππων και ροπής 320 Nm και συνδυάζεται με εξελιγμένο σύστημα τετρακίνησης.

Τέλος, η εταιρεία θα παρουσιάσει στο Παρίσι, μια ειδική έκδοση Wragler Moab, που αρχικά προοριζόταν μόνο για την αγορά της Βορείου Αμερικής, αλλά τελικά φαίνεται ότι θα λανσαριστεί και στην Ευρώπη. Με δερμάτινο σαλόνι, 17άρες ζάντες αλουμινίου, αλλά και έναν κινητήρα Turbo diesel 2.8.

Πηγή: Autotriti.gr