«Αγανακτισμένοι» κατά της Γκερέκου

Την ανάγκασαν να φύγει από συναυλία


ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ
11:47
09/07/2011
«Αγανακτισμένοι» κατά της Γκερέκου
2
loading

Η Άντζελα Γκερέκου θέλησε να παρακολουθήσει συναυλία στο Φεστιβάλ Κέρκυρας, αλλά οι «Αγανακτισμένοι» του νησιού είχαν άλλη άποψη.

Δεκάδες αγανακτισμένοι κατευθύνθηκαν από την Πλατεία Δημαρχείου όπου είχαν συγκεντρωθεί στην είσοδο των Ανακτόρων, δίπλα από το αίθριο στο οποίο εκείνη την ώρα διεξαγόταν η συναυλία.Σύμφωνα με το corfupress.gr, τα συνθήματα κατά της κυβερνητικής πολιτικής αλλά και της ίδιας της βουλευτού, ως αντίδραση για τη στήριξη που παρείχε στη Βουλή στο μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα του μνημονίου ανάγκασαν την Α. Γκερέκου να αποχωρήσει από την πίσω είσοδο των Ανακτόρων.

Προφανώς η βουλευτής Κέρκυρας αποχώρησε προκειμένου να αποφύγει να οξύνει περισσότερο τα πνεύματα παρά το γεγονός πως η διοργάνωση του φεστιβάλ ήταν δική της πρωτοβουλία. Στα Ανάκτορα βρισκόταν ισχυρή αστυνομική δύναμη η οποία, ωστόσο, δεν χρειάστηκε να επέμβει αφού οι διαμαρτυρίες ήταν ειρηνικές και οι αγανακτισμένοι δεν επιχείρησαν να μπουν μέσα στο συναυλιακό χώρο.

Κινητοποιηθείτε, προβληματιστείτε, πάρτε θέση, κάντε like στο φάκελο «Αγανακτισμένοι»

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar EΛΕΝΗ.Τ.

    Καλά δεν βάζουν μυαλό!!!! Δεν το ήξεραν από την αρχή ότι ψηφίζοντας το μεσοπρόθεσμο μετά θα έπρεπε να κλειδωθούν στα σπιτια τους κυρίως οι βουλευτές της επαρχίας? Τέρμα τα χειροκροτ\'ηματα και οι επευφημίες.....
    Αγγελική μόνο για μόστρα σε θέλανε και παραπάνω ψήφους στο κόμμα σου...γιατί από μυαλό αστα να πάνε....μια ξανθιά σελεμπριτι είσαι και τίποτα άλλο!!!!!

  2. avatar vs

    ΕΕΕΕ......ΟΟΟΟ.....ΠΆΡΕ ΤΟ ΒΟΣΚΌΠΟΥΛΟ Κ ΦΗΓΕ ΑΠΟ ΔΩ

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει