Μπορεί να πρόκειται για ένα χαμόσπιτο αλλά η τιμή πώλησής του δε γίνεται να πέσει πιο χαμηλά, αφού ο ιδιοκτήτης του, προκειμένου να το ξεφορτωθεί το πουλάει στην τιμή του ενός ευρώ.

Το σπίτι που βρίσκεται στο χωριό Arbresle, στην επαρχία Rhône-Alpes της Γαλλίας είναι 350 τετραγωνικών και θεωρείται στοιχειωμένο, αφού τη δεκαετία του 1950, μια δολοφονία λέγεται ότι διαπράχθηκε σε αυτό, με αποτέλεσμα οι χώροι του να έχουν καταληφθεί από ανήσυχα πνεύματα.

Θύματα ήταν οι τότε ένοικοι, ενώ δράστες μια ομάδα εργαζομένων που αναζητούσαν στο εσωτερικό του σπιτιού έναν κρυμμένο θυσαυρό.

Η δολοφονία ποτέ δεν επιβεβαιώθηκε, καθώς τόσο οι δράστες όσο και τα θύματα δεν βρέθηκαν ποτέ, αν και λεγόταν τότε ότι τους έθαψαν σε χωράφι που βρίσκεται δίπλα στο σπίτι. Η περιγραφή του σπιτιού στο ebay γίνεται ακόμα πιο τρομακτική με την αναφορά σε παράξενες φωνές, χτυπήματα στα τζάμια αλλά και περίεργες ομιλίες.

«Η κατοικία πωλείται ειδικά σε όσους πιστεύουν στον κόσμο των πνευμάτων μήπως και καταφέρουν να γαληνέψουν τη σύγχυσή τους» αναφέρεται στην περιγραφή, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει φανεί κανείς πρόθυμος να το αγοράσει.