Το διαμέρισμα που μεταμορφώθηκε σε υπόδειγμα σύγχρονης αισθητικής

Λιτή καλαισθησία, λειτουργικός μινιμαλισμός και αίσθηση γκαλερί τέχνης


ΚΟΣΜΟΣ
17:10
23/02/2019
Το διαμέρισμα που μεταμορφώθηκε σε υπόδειγμα σύγχρονης αισθητικής
2
loading

Ένα ευρύχωρο διαμέρισμα μεταμορφώθηκε με το άγγιγμα του αρχιτεκτονικού γραφείου Hito σε απαράμιλλο δείγμα μινιμαλιστικής αισθητικής.

Apartment G51 το λένε και είναι ένα κομψοτέχνημα λιτότητας και λειτουργισμού που κοσμεί το Κάουνας, τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Λιθουανίας.

Τολμηρό σχεδιαστικά και χωρίς τίποτα το περιττό πάνω του, ακόμα και η ήπια χρωματική παλέτα του διαμερίσματος το μετατρέπουν σε χάδι για τα μάτια.

Υλικά αποκλειστικά μονοχρωματικά, τσιμέντο, μέταλλο, μάρμαρο και ξύλο όλα κι όλα, προκαλούν μια φιλόξενη αίσθηση, δίνοντας ταυτοχρόνως βάθος και συνέπεια στο εσωτερικό.

Οι λιτές φορμαλιστικά γραμμές επιτείνονται από την επίσης μινιμαλιστική επίπλωση με τα απολύτως αναγκαία, κάνοντας το 150 τ.μ. διαμέρισμα να φαίνεται πολύ μεγαλύτερο απ’ όσο πράγματι είναι.

Το βάρος έπεσε εδώ στον εντυπωσιακό φωτισμό, που καταλαμβάνει το ταβάνι και γεννά μια σειρά από γεωμετρικά μοτίβα που θυμίζουν εγκατάσταση τέχνης…

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar πιο παγωμένο και άγευστο

    χώρο δεν έχω δει. Κάτι κομπλεξικές που ασχολούνται με τη διακόσμηση τα προτείνουν τελευταία αυτά τα ψόφια.Μέχρι και δωμάτια νεογέννητων έχουμε δει στην ίδια τάση.Υπάρχουν κυρίες της εγχώριας show-biz που έφτιαξαν τέτοια δωμάτια για τα μωρά τους( αηδία)

  2. avatar Μπάμπης30

    Χάλια είναι...

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει