Μια κοπέλα ετοιμάζεται να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση της που είναι να συγκατοικήσει με τον φίλο της. Μόνο που βρίσκεται μπροστά σε ένα τεράστιο δίλημμα καθώς ο σύντροφός της της έθεσε ως όρο να μην πάρει μαζί της τις τρεις γάτες της.

Έχοντας βρεθεί σε αδιέξοδο, η κοπέλα απευθύνθηκε στους χρήστες του μπλογκ Mumsnet για να ζητήσει την άποψή τους, αφού πρώτα τους ενημέρωσε αναλυτικά για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

«Με τον φίλο μου είμαστε μαζί εδώ και ένα χρόνο και αποφασίσαμε να συγκατοικήσουμε, αλλά μου είπε ότι δεν μπορώ να πάρω μαζί μου τις γάτες μου γιατί δεν του αρέσει να βρίσκει τρίχες παντού», έγραψε χαρακτηριστικά προσθέτοντας πως ο αγαπημένος της βρίσκει αηδιαστικό το γεγονός ότι αφήνει τις γάτες να ανεβαίνουν σε διάφορες επιφάνειες, ακόμα ακόμα και στο κρεβάτι της.

«Λατρεύω τα ζώα και έχω αυτές τις γάτες εδώ και τρία χρόνια. Τις πήρα από ένα καταφύγιο ζώων και η σκέψη και μόνο να τις στείλω πίσω μου ραγίζει την καρδιά», εξηγεί.

Ο σύντροφός της όμως έχει εντελώς διαφορετική άποψη καθώς της λέει πως: «Χρησιμοποιείς τα ζώα ως υποκατάστατο της αγάπης που δεν είχες, αλλά τώρα δεν τα χρειάζεσαι γιατί έχεις εμένα».

Εκείνη, όπως λέει, προσπάθησε να του εξηγήσει πως το να έχει φίλο και γάτες είναι δύο εντελώς διαφορετικά πράγματα, αλλά εκείνος παραμένει ανένδοτος.

Και κάπου εκεί η αναφορά ολοκληρώνεται με την «παθούσα» να ζητά στη συμβουλή των χρηστών. Και η αλήθεια είναι ότι το κοινό υποδέχθηκε με ζέση τον προβληματισμό της, όχι όμως και τον αγαπημένο της. Περισσότερες από 600 απαντήσεις έλαβε η κοπέλα με τη συντριπτική πλειοψηφία αυτών να παίρνουν το μέρος της και να τη συμβουλεύουν να παρατήσει τον φίλο της.