Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε στους διαδικτυακούς της φίλους η Τερέζ Τζούντις για το ντύσιμο της κόρης της Οντριάνα στο πάρτι για τα ένατα γενέθλιά της.

Η φωτογραφία που αναρτήθηκε στο Instagram στις 17 Σεπτεμβρίου δείχνει την νεαρή εορτάζουσα να ποζάρει με τη διάσημη μητέρα της, φορώντας μια κοντή μαύρη μπλούζα που αφήνει εκτεθειμένο τον αφαλό της, ενώ έχει και μακιγιάζ στο πρόσωπο.

Και τα σχόλια που έλαβε η ηθοποιός της σειράς «Real Housewives of New Jersey» για την εμφάνιση της κόρης της δεν ήταν κολακευτικά.

«Μακιγιάζ σε 9χρονο! Ένα τσικ νεότητας γι’ αυτήν την πολύ γηραιότερη εμφάνιση», σχολίασε κάποιος.

«Είμαι η μόνη που πιστεύει ότι έχει εμμονή με το να κάνει τις μικρές της κόρες να μοιάζουν σαν ενήλικες γυναίκες; Κάτι δεν είναι σωστό», σχολίασε κάποια άλλη.

Σε πιο αυστηρό τόνο το σχόλιο ενός άλλου χρήστη ο οποίος αναφέρθηκε στα θέματα με τη δικαιοσύνη που έχει η 46χρονη ηθοποιός.

«Είναι αηδιαστικό και εντελώς λάθος. Είναι ένας τρελός κόσμος όπως είναι και δεν την κρατάτε ασφαλή “ταΐζοντάς την” στον κόσμο με αυτόν τον τρόπο. Δεν είναι δίκαιο αυτό το αθώο παιδί να μαθαίνει πώς να σεξουαλικοποιήσει τον εαυτό του, γιατί του διδάσκετε ότι το σημαντικότερο είναι η εμφάνισή της να έχει την έγκριση από ανθρώπους σαν κι εσάς. Θα είχατε περισσότερο χρόνο να σκεφτείτε για τη ζωή και τις συνέπειες στη φυλακή».

Η Τζούντις είχε καταδικαστεί σε 15 μήνες φυλάκιση για απάτη, ενώ ο σύζυγός της Τζο σε 41 μήνες. Μπήκε στη φυλακή τον Ιανουάριο του 2015 για να εκτίσει την ποινή της και αφέθηκε ελεύθερη τον Φεβρουάριο 2016, δύο μήνες νωρίτερα σε σχέση με την ποινή της, ενώ ο σύζυγός της εξακολουθεί να βρίσκεται στη φυλακή.

Η ίδια πάντως δεν έχει μπει στη διαδικασία να απαντήσει στα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε με αφορμή την εμφάνιση της κόρης της. Δημοσίευσε κι άλλες φωτογραφίες της 9χρονης Οντριάνα στο Instagram και άφησε κάποιους πιστούς υποστηρικτές της να απαντήσουν για λογαριασμό της.

«Δεν βλέπω τίποτα κακό με αυτό το μπλουζάκι και ίσως φορούσε μακιγιάζ γιατί είναι τα γενέθλιά της», έγραψε χαρακτηριστικά κάποιος.

Η Τζούντις και ο Τζο έχουν συνολικά τέσσερις κόρες, την 9χρονη Οντριάνα, την 13χρονη Μιλάνια, την 14χρονη Γκαμπριέλα και την 17χρονη Γκία.