Όπως διαβάζουμε στο επίσημο κατηγορητήριο που εξασφάλισε η εφημερίδα «Orlando Sentinel», ο 22χρονος Dillon Burch από την Αριζόνα των ΗΠΑ βρέθηκε στο Disney Resort της Φλόριντα.

Εκεί μέθυσε λοιπόν και σκέφτηκε να κάνει κάτι που ο ίδιος αποκάλεσε «κοινωνικό πείραμα» και όλοι οι άλλοι θα χαρακτήριζαν απλώς χοντροκομμένη φάρσα.

Έτρεχε λοιπόν πανικόβλητος στο θεματικό πάρκο ενημερώνοντας τον κόσμο να το εγκαταλείψει άμεσα, καθώς στην περιοχή δρούσε… μακελάρης! Ο οποίος γάζωνε ανεξαιρέτως και η επιβίωσή τους ήταν θέμα δευτερολέπτων.

sdfdg

Η αστυνομία του Ορλάντο κινητοποιήθηκε αμέσως, αν και όταν είδε ο νεαρός τις δυνάμεις του νόμου ξεμέθυσε και τους είπε πως το σκηνοθέτησε όλο αυτό για μια πανεπιστημιακή εργασία που ήθελε να ανεβάσει στο κανάλι του στο YouTube (για το οποίο δεν είναι ακόμα σαφές αν υπάρχει ή όχι!).

Κανείς δεν είδε φυσικά την αστεία πλευρά του συμβάντος, καθώς το Disney Resort εκκενώθηκε και αποκλείστηκε από την αστυνομία. Όπως μας ενημερώνει η εφημερίδα, οι αστυνομικοί βρήκαν τον νεαρό κρυμμένο σε κάτι θάμνους, καθώς κατάλαβε την ανοησία του και φοβόταν τις συνέπειες.

Τον συνέλαβαν και τον καταδίκασαν σε ολιγοήμερη παραμονή στη φυλακή, απαγορεύοντάς του φυσικά να ξαναμπεί ισοβίως σε θεματικό πάρκο της Disney. Κι όλα αυτά σε μια χώρα που βλέπει συχνότατα αιματοκυλίσματα σε σχολεία και δημόσιους χώρους…