Δε σας έχει συμβεί μερικές φορές όταν δοκιμάζετε ένα καινούριο ζευγάρι παπούτσια το ένα να σας «κάθεται κουτί» ενώ το άλλο ή να είναι χαλαρό ή λίγο στενό;

Ε, κάτι παρόμοιο συνέβη και στον Tom Boddingham!

Ο 27χρονος παρήγγειλε από το διαδίκτυο ένα ζευγάρι «τερατώδεις» παντόφλες και το έκανε αυτό γιατί του έδιναν τη δυνατότητα να διαλέξει ακριβώς το μέγεθός του καθώς το αριστερό του πόδι είναι λίγο πιο μεγάλο από το δεξί.

Έτσι λοιπόν ζήτησε το νούμερο 14.5 για το αριστερό και το νούμερο 13 για το δεξί.

Μόνο που οι κατασκευαστές στην Κίνα διάβασαν λάθος την υποδιαστολή και του έστειλαν μια αριστερή παντόφλα σε μέγεθος… 1450!

Το ότι δεν τους παραξένεψε ότι η δεξιά ήταν σε ένα κάπως πιο φυσιολογικό νούμερο δεν το σχολιάζουμε!

«Μου τις έστειλαν από το Hong Kong. Το μέγεθος της παντόφλας είναι 210 x 130 x 65cm, όσο μια αρκούδα γκρίζλι» είπε ο Boddingham.

«Πρέπει να είμαι ο μοναδικός κάτοχος τόσο τεράστιας παντόφλας στον κόσμο! Μάλλον θα την πουλήσω στο διαδίκτυο!» πρόσθεσε.

Η εταιρεία Monster Slippers του ζήτησε συγνώμη για το λάθος, δεν τον χρέωσε κάτι παραπάνω και δήλωσαν ότι του ετοιμάζουν ένα ζευγάρι στο σωστό μέγεθος.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.