Ο νεαρός άνδρας δεν φανταζόταν ποτέ ότι ο φάκελος με τα αδιάβαστα μηνύματα που είχε στο Messenger και δεν είχε δει ποτέ, θα έκρυβε κάτι τόσο σημαντικό από τον πατέρα του με τον οποίο είχε χάσει επαφή.

Ο Michael Kendall, όπως είναι το όνομά του, έμαθε πρόσφατα ότι υπάρχει ένας φάκελος στο Messenger στον οποίο μπορεί να έχεις λάβει μηνύματα από ανθρώπους που δεν είναι φίλοι σου και για τα οποία δεν έχει έρθει ποτέ κάποια ειδοποίηση. Έτσι αποφάσισε να ελέγξει αν τυχόν είχε λάβει κάποιο μήνυμα τόσο καιρό και δεν το είχε διαβάσει. Τότε ανακάλυψε ότι ο πατέρας του ήθελε να τον δει λίγο πριν πεθάνει.

Ο Kendall αποκάλυψε ότι οι σχέσεις του, όπως και της υπόλοιπης οικογένειας, με τον πατέρα του είχαν χαλάσει εδώ και χρόνια, καθώς έκανε διάφορες καταχρήσεις και ήταν αλκοολικός σε σημείο που όλη η οικογένεια είχε φύγει από το πατρικό σπίτι. Ο νεαρός αναφέρει ότι αν και για καιρό είχαν κάποια επικοινωνία, μετά από ένα διάστημα έχασαν εντελώς την επαφή για μήνες ώσπου μια μέρα ο Kendall έλαβε ένα τηλεφώνημα από το θείο του ότι ο πατέρας του πέθανε.

«Τον μισούσα πάντα γιατί δεν επικοινώνησε μαζί μας, ενώ ήξερε ότι επρόκειτο να πεθάνει. Παραλίγο να μην παραστώ στην κηδεία του, δεν κουβάλησα το φέρετρό του και για να να είμαι ειλικρινής, μέχρι την περασμένη εβδομάδα, ήμουν ευτυχής που είχε “φύγει”», αναφέρει ο ίδιος.

Αλλά όλα άλλαξαν όταν διαπίστωσε ότι ο πατέρας του προσπάθησε να έρθει σε επικοινωνία και δεν το είχε καταφέρει. «Βρήκα ένα μήνυμα την ημέρα που επρόκειτο να πεθάνει, λέγοντάς μας ότι δεν θα τα καταφέρει τη νύχτα και ότι θα έπρεπε να πάμε στο νοσοκομείο. Όπως πιστεύω μπορεί να ήθελε να ζητήσει συγγνώμη για τη συμπεριφορά του στο παρελθόν και θα τον είχα συγχωρέσει για τον εθισμό του. Αλλά δεν πήρα ποτέ αυτό το μήνυμα γιατί το Facebook αποφάσισε ότι δεν ήταν αρκετά σημαντικό για να το λάβω», είπε ο ίδιος και πρόσθεσε ότι όλη αυτή η κατάσταση τον έχει μπερδέψει συναισθηματικά και έχει αναστατώσει και την υπόλοιπη οικογένεια. Ξέρει ότι πλέον δεν μπορεί να κάνει τίποτε για αυτό και πρέπει απλά να ζει με το κενό.

Όσον αφορά το Messenger, εκπρόσωπος της εφαρμογής ανέφερε ότι πλέον όλοι οι χρήστες θα λαμβάνουν κάποια ειδοποίηση και ότι θα μπορούν να διαβάζουν τα μηνύματα που λαμβάνουν χωρίς να το γνωρίζει ο αποστολέας.

Michael-Kendall-1