Να αποσύρει προσωρινά από τη Βρετανία διαφημιστικό σποτ στο οποίο παρουσιάζεται ένας άνδρας αντιμέτωπος με τις αστυνομικές δυνάμεις ενώ ακούγεται η φράση «είσαι υπέροχος», αποφάσισε η Levi’s.

Η εταιρεία, όπως δημοσιεύει η Guardian, προχώρησε σε αυτή την ενέργεια μετά τις καταγγελίες πολιτών ότι το συγκεκριμένο βίντεο εξυμνεί τις ταραχές που έχουν ξεσπάσει τις τελευταίες μέρες στη χώρα.

Η διαφήμιση, η οποία προβλήθηκε για πρώτη φορά στο facebook, το βράδυ της Τρίτης, επρόκειτο να «παίξει» σε τηλεόραση και κινηματογράφους της Βρετανίας.

Ωστόσο, οι αντιδράσεις ανάγκασαν την εταιρεία να το «κόψει» από τα βρετανικά ΜΜΕ. Πάντως, το σποτ προβάλλεται κανονικά στο Youtube άλλα και στην επίσημη ιστοσελίδα της Levi’s.

«Ήμαστε βαθύτατα λυπημένοι από τα άνευ προηγουμένου γεγονότα που συμβαίνουν στη Μεγάλη Βρετανία και τα οποία έχουν επηρεάσει όλες τις κοινότητες της χώρας», δήλωσε εκπρόσωπος της εταιρείας, προσθέτοντας ότι στόχος της καμπάνιας με τίτλο «προχώρα μπροστά» είναι να παρουσιάσει τη αισιοδοξία των νέων και όχι να ενθαρρύνει τα επεισόδια.

Η συγκεκριμένη διαφήμιση θα προβληθεί κανονικά στο εξωτερικό.