Ο Schwarzkopf για ακόμη μια φορά έρχεται πιο κοντά στις γυναίκες και αλλάζει τα δεδομένα στις περιποιητικές βαφές με τη νέα βαφή Schwarzkopf Κeratin Color.

H νέα βαφή Schwarzkopf Keratin Color διατίθεται σε 18 μοναδικές αποχρώσεις και έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα αφού προσφέρει έντονο χρώμα και εντατική περιποίηση χρησιμοποιώντας κερατίνη και στα τρία στάδια εφαρμογής της:

– Πριν τη βαφή: Το serum περιποίησης με κερατίνη προστατεύει την τρίχα και την προετοιμάζει να απορροφήσει την κατάλληλη ποσότητα χρώματος.

– Κατά τη διάρκεια της βαφής: Η περιποιητική κρέμα βαφή με σύμπλεγμα κερατίνης φροντίζει τα μαλλιά και προσφέρει ομοιόμορφο χρωματικό αποτέλεσμα, χωρίς την έντονη μυρωδιά της αμμωνίας.

– Μετά τη βαφή:
Η μαλακτική κρέμα περιποίησης με κερατίνη λειαίνει την εξωτερική επιφάνεια της τρίχας για απαλότητα και λάμψη.

Η κερατίνη είναι το θεμέλιο συστατικό της τρίχας. Πρόκειται για μια πρωτεΐνη, η οποία αποτελεί το βασικό συστατικό της τρίχας των μαλλιών σε ποσοστό περισσότερο από 90% και καθορίζει τη δομή της.

Με το πέρασμα του χρόνου και την επίδραση διαφορετικών εξωτερικών παραγόντων (ήλιος, θερμότητα, βαφή) η δομή της τρίχας επηρεάζεται, μέρος της κερατίνης καταστρέφεται και δεν μπορεί να αναπληρωθεί.

Το αποτέλεσμα:

– Τα μαλλιά γίνονται λεπτότερα, εύθραυστα, πορώδη.

– Το χρώμα δεν μπορεί να εισχωρήσει στην τρίχα.

– Το χρώμα ξεθωριάζει γρήγορα.

Οι ειδικοί του Schwarzkopf, με το Keratin Color επιστρατεύουν τη δύναμη της κερατίνης και δημιουργούν μια βαφή που και στα 3 βήματά της προσφέρει απόλυτη περιποίηση που συνδυάζεται με αξεπέραστη απόδοση χρώματος.