Η επιλογή της Χριστίνας Μπόμπα να βρεθεί στο πλευρό του Γιώργου Λιανού στην παρουσίαση του «The Voice» ήταν για πολλούς μία μεγάλη έκπληξη. Η σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη με τους χιλιάδες followers στο Instagram δεν έχει προηγούμενη τηλεοπτική εμπειρία και οι περισσότεροι είχαν μεγάλη περιέργεια να τη δουν και σε αυτό το εγχείρημά της, μιας και στα social media έχει ισχυρή και σχεδόν καθημερινή παρουσία.

Την Παρασκευή έγινε η πρεμιέρα του μουσικού talent show, με νέα πρόσωπα όπως τους Μπόμπα – Λιανό, αλλά και την Ελεονώρα Ζουγανέλη. Και μπορεί οι δύο τελευταίοι να άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις στους χρήστες του Twitter στους νέους τους ρόλους, δε συνέβη το ίδιο με τη σύζυγο του Τανιμανίδη.

Μπορεί η εμφάνισή της στην πρεμιέρα να ήταν μικρή, όμως, ήταν αρκετή για να στηθεί «πάρτι» στο Twitter, με τους χρήστες να «στάζουν» φαρμάκι για τη Μπόμπα. Τα σχόλια για την παρουσία της έδωσαν και πήραν, με τα περισσότερα να εστιάζουν στη φωνή της, την οποία η πλειοψηφία βρήκε… εκνευριστική. Το ίδιο συνέβη, όμως, και το βράδυ της Κυριακής που προβλήθηκε το δεύτερο επεισόδιο του Voice.

Τα επεισόδια έχουν ήδη γυριστεί και η Μπόμπα αυτές τις ημέρες βρίσκεται στην Κένυα. Ανέβασε, βέβαια, το βράδυ της Παρασκευής φωτογραφία από το «The Voice», γράφοντας: «Τόσο χαρούμενη για αυτό το νέο ξεκίνημα!!! Ελπίζω να περνάτε υπέροχα μαζί μας !!!». Μάλλον, δεν θα ήξερε τι θα ακολουθούσε μετά στο Twitter.

Δείτε παρακάτω κάποια από τα tweets: