Τις δικές τους ανασφάλειες έχουν οι σταρ του Χόλιγουντ. Διάσημες κυρίες έχουν πάνω τους κάποιο σημείο του σώματός τους για το οποίο δεν νιώθουν και ιδιαίτερα περήφανες. Τι κι αν οφείλουν σε αυτές τις υποτιθέμενες «ατέλειές» τους το γεγονός ότι έγιναν γνωστές. Εκείνες παραδέχονται χωρίς φόβο και πάθος τι δεν αγαπούν πάνω τους και θα επιθυμούσαν διακαώς να το αλλάξουν.

Kate Upton: «Θα ήθελα να έχω μικρότερο στήθος»

Μπορεί τα τελευταία χρόνια να έχει προσγειωθεί για τα καλά στις φαντασιώσεις όλων των αντρών χάρη στις καμπύλες της αλλά και στο υπερπλούσιο στήθος της, εκείνη όμως έχει διαφορετική άποψη. «Δεν είμαι ενθουσιασμένη με το στήθος μου» λέει η Upton και προσθέτει ότι «Μερικές φορές μάλιστα δεν μου αρέσει καν. Θα ήθελα να έχω μικρότερο στήθος». Μάλιστα η αμερικανίδα ηθοποιός και μοντέλο θεωρεί ότι το ιδανικό μέγεθος το έχει η Cameron Diaz.

Victoria Beckham: «Μισώ τα πόδια μου»

Η σύζυγος του David Beckham δεν αγαπάει καθόλου τα πόδια της και θεωρεί ότι είναι το πιο απαίσιο πράγμα πάνω της το οποίο θα ήθελε να αλλάξει.

Kate Moss: «Μισώ το στήθος μου»

Άλλη μία σταρ του Χόλιγουντ που δεν είναι ικανοποιημένη με το στήθος της είναι η Kate Moss. Τι κι αν έχουμε δει αρκετές γυμνές φωτογραφίες της να φιγουράρουν στα περιοδικά. Η Kate Moss παραδέχεται ότι σε νεότερη ηλικία ντρεπόταν να ποζάρει γυμνή γιατί μισεί το στήθος της αλλά τώρα το έχει ξεπεράσει.

Nicole Kidman: «Έχω κοκαλιάρικα χέρια και πόδια και μικρή κοιλιά»

Η Nicole Kidman είναι πολύ πετυχημένη ηθοποιός όμως φαίνεται ότι δεν της αρέσει και πολύ η δημόσια εικόνα της. «Έχω κοκαλιάρικα πόδια και χέρια και πολύ μικρή κοιλιά».

Angelina Jolie: «Τα χείλη μου είναι τεράστια»

Οι περισσότερες γυναίκες θα σκότωναν για να έχουν τα υπέροχα σαρκώδη χείλη της Angelina Jolie. Εκείνη όμως δεν το θεωρεί προσόν. «Ξέρω ότι κάθε γυναίκα θα σκότωνε για τα χείλη μου αλλά αισθάνομαι ότι πιάνουν όλο το πρόσωπό μου» έχει πει χαρακτηριστικά.

Kim Kardashian: «Δεν μου αρέσουν οι γλουτοί μου»

Χάρη στις πλούσιες καμπύλες της, τις οποίες φροντίζει πάντα να αναδεικνύει με τα κατάλληλα ρούχα, έγινε διάσημη. Όμως η Kim Kardashian θα ήθελε να είναι πιο αδύνατη. Για αυτό και γυμνάζεται σκληρά.

Jessica Alba: «Έχω κυτταρίτιδα»

Ο βραχνάς της Jessica Alba είναι η κυτταρίτιδα. Η ηθοποιός παρότι διαθέτει ένα πολύ ωραίο σώμα που πολλές ζηλεύουν, δεν διστάζει να παραδεχτεί ότι έχει κυτταρίτιδα.

Scarlett Johansson: «Είμαι μικροκαμωμένη»

Η Scarlett Johansson νιώθει ότι ο σωματότυπός της δεν τη βοηθάει να ντύνεται όπως θέλει. Η ηθοποιός λέει ότι είναι μικροκαμωμένη και με καμπύλες με αποτέλεσμα κάποια φορέματα να φαίνονται πάνω της σαν τσουβάλια.

Keira Knightley: «Θα ήθελα να έχω στήθος»

«Θα ήθελα να έχω στήθος. Αυτό που έχω μόνο στήθος δεν το λες» παραδέχεται η Keira Knightley. Επίσης η ηθοποιός λέει ότι τα πόδια της είναι απαίσια.

Vanessa Hudgens: «Δεν μου αρέσουν τα πόδια μου»

Η Vanessa Hudgens γυμναζόταν από μικρό παιδί αλλά όπως φαίνεται αυτό είναι κάτι που τώρα την ενοχλεί. Γιατί; Τα πόδια της είναι τόσο γυμνασμένα που θεωρεί ότι δεν είναι κολακευτικά.

Kristen Stewart: «Είμαι κοκαλιάρα»

Ιδιαίτερα ανήσυχη με το βάρος της είναι η Kristen Stewart. Η ηθοποιός αισθάνεται κοκαλιάρα κάτι το οποίο ισχύει και για τον αδερφό της, όπως λέει η ίδια.

Blake Lively: «Δεν μου αρέσει που είμαι ψηλή»

Το «Gossip Girl» έχει κι αυτό τις ανασφάλειές του. Από μικρή λέει ότι ήταν ιδιαίτερα ντροπαλή και ανασφαλής ενώ την πειράζει που είναι ψηλή.

Paris Hilton: «Τα πόδια μου είναι άσχημα»

Ο καθένας με τα προβλήματά του. Και το πρόβλημα της Paris Hilton είναι ότι όταν δοκιμάζει τα πανάκριβα παπούτσια της δεν δείχνουν ωραία στα πόδια της κάτι που φαίνεται ότι την απασχολεί.

Διαβάστε όλα τα θέματα της ενότητας Weekend του newsbeast.gr