Τα ακροδεξιά κόμματα της Ευρώπης που εκμεταλλεύονται το αίμα

Δείτε το χάρτη με την άλλη πλευρά των τρομοκρατικών επιθέσεων σε Παρίσι και Βρυξέλλες


WEEKEND
0:11
27/03/2016
Τα ακροδεξιά κόμματα της Ευρώπης που εκμεταλλεύονται το αίμα
126
loading

Το λουτρό αίματος αθώων και ανυποψίαστων πολιτών στις Βρυξέλλες που χύθηκε από ακραίους ισλαμιστές μέσα στην καρδιά της Ευρώπης, ανοίγει διάπλατα την πόρτα στην ενίσχυση ακροδεξιών κομμάτων και φανατικών φωνών.

Ήδη πολλές Ευρωπαϊκές χώρες έκλεισαν τα σύνορα, έβγαλαν τον στρατό στους δρόμους, σταμάτησαν τα δρομολόγια των τρένων, ακύρωσαν τις πτήσεις κάνοντας αυτό που επεδίωκαν οι τρομοκράτες, αυτό που αποτελεί τροφή για την ακροδεξιά. Ενίσχυσαν το φόβο.

Οι αντιδράσεις των ευρωπαϊκών κυβερνήσεων γενικεύουν το κλίμα φόβου, ενώ μέσα στον πανικό, μετά το νέο χτύπημα, στρώνουν το δρόμο στους ακροδεξιούς και τους φασίστες.

Στην Γαλλία, την Αυστρία και σε πολλές άλλες ευρωπαϊκές χώρες οι ακροδεξιοί και οι φασίστες δεν είναι πλέον φαντάσματα αλλά ισχυρά ρεύματα στην κοινωνία που μετά από τις επιθέσεις των τζιχαντιστών ενισχύονται.

Πλέον επικίνδυνες σκέψεις και ιδέες μπαίνουν στο μυαλό όλο και περισσότερα φοβισμένων Ευρωπαίων που άρχισαν να θεωρούν όλους τους Ισλαμιστές, τρομοκράτες και αναζητούν σωτήρες που θα κλείσουν τα σύνορα και θα διώξουν τους ξένους.

Βέβαια τόσο οι επιθέσεις στο Παρίσι, όσο και στις Βρυξέλλες, έγιναν από ανθρώπους που μεγάλωσαν και έζησαν στην Ευρώπη, πήγαν στα σχολεία και εκμεταλλεύτηκαν τις ελευθερίες που παρέχει η Ε.Ε. και ο δυτικός τρόπος ζωής. Κανείς δεν ήταν «εισαγόμενος τρομοκράτης»... Κανείς δεν είχε σχέση με τους πρόσφυγες που κυνηγούν οι ίδιοι άνθρωποι.

Ωστόσο είναι πλέον ξεκάθαρο ότι οι ακροδεξιοί και όσοι θέλουν να διαλύσουν την Ευρωπαϊκή Ένωση και να ξαναστήσουν σύνορα και φράχτες και ν’ αρχίσουν το πογκρόμ κατά των μουσουλμάνων και των μεταναστών, ενισχύονται.

Ήδη οι Βρετανοί βρίσκονται μπροστά σε ένα επικίνδυνο σταυροδρόμι για την υπόλοιπη Ευρώπη και θέλουν να αποκοπούν, η Λεπέν στην Γαλλία ενισχύεται και οι Αυστριακοί σε συνεργασία με Ούγγρους και άλλους προχωρούν σε ακραίες κινήσεις πανικού.

Από την Ελλάδα και τη Γαλλία, τη Σουηδία και τη Δανία, τα ακροδεξιά κόμματα στην Ευρώπη έχουν αυξήσει τη δημοσιότητά τους. Αυτά τα κόμματα δε προέκυψαν εν μια νυκτί. Στην πραγματικότητα πολλά έμειναν στο περιθώριο του πολιτικού τοπίου στην Ευρώπη εδώ και δεκαετίες και γιγαντώθηκαν μέσα από την οικονομική κρίση και τον φόβο που προκαλούν οι τρομοκρατικές επιθέσεις.

Δείτε τον χάρτη με τα ακροδεξιά κόμματα της Ευρώπης

xarthsexw

Εθνικό Μέτωπο

ΜΑΡΙ ΛΕΠΕΝ

Το κόμμα ιδρύθηκε το 1972 έχοντας ως στόχο την ενοποίηση πολλών γαλλικών εθνικιστικών κινημάτων της εποχής. Το 1973, το κόμμα ίδρυσε ένα κίνημα νεολαίας, το Εθνικό Μέτωπο Νεολαίας. Ο Ζαν-Μαρί Λε Πεν ήταν ηγέτης του κόμματος από την ίδρυσή του και το αναμφισβήτητο κέντρο του κόμματος μέχρι την παραίτησή του το 2011.

Εξαιτίας του γαλλικού εκλογικού συστήματος, η εκπροσώπηση του κόμματος είναι περιορισμένη παρά τα ποσοστά που κερδίζει στις εκλογές. Σημερινή ηγέτιδα του κόμματος είναι η Μαρίν Λε Πεν, η οποία διαδέχτηκε τον πατέρα της το 2011.

Το Εθνικό Μέτωπο κατέχει μια πλατφόρμα που είναι έντονα αντί-μεταναστευστική. Ανάμεσα στις κύριες πολιτικές του κόμματος συμπεριλαμβάνονται ο οικονομικός προστατευτισμός, η προσέγγιση μηδενικής ανοχής σε ζητήματα νόμου και τάξης, και η αντίθεση στη μετανάστευση.

Πρόσφατες δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι το Εθνικό Μέτωπο συγκεντρώνει το 28% των ψήφων, μόλις δυο ποσοστιαίες μονάδες λιγότερες απ' ότι το Σοσιαλιστικό Κόμμα του Προέδρου Φρανσουά Ολάντ.

Χρυσή Αυγή

ΝΙΚΟΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ

Ιδρύθηκε το 1980 από τον Νίκο Μιχαλολιάκο. Το κόμμα παρέμενε στο περιθώριο της ελληνικής πολιτικής μέχρι το 2012. Στις εκλογές του Μαΐου 2012 αναδείχθηκε έκτο κόμμα λαμβάνοντας περίπου 440 χιλιάδες ψήφους, ποσοστό 6,97%, και πέτυχε για πρώτη φορά την είσοδό της στη Βουλή εκλέγοντας 21 βουλευτές. Στις επόμενες εκλογές του Ιουνίου διατήρησε το ποσοστό της και κέρδισε 18 έδρες.

Στις 28 Σεπτεμβρίου 2013 μετά από εισαγγελικές έρευνες στοιχειοθετήθηκε η κατηγορία της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης από την Χρυσή Αυγή και η αντιτρομοκρατική υπηρεσία συνέλαβε το Νίκο Μιχαλολιάκο, τον Ηλία Κασιδιάρη, τον Ηλία Παναγιώταρο και το Γιώργο Πατέλη, αρχηγό τοπικής οργάνωσης της ΧΑ στη Νίκαια, όπου ανήκε ο 45χρονος Γεώργιος Ρουπακιάς ο οποίος το βράδυ της 17ης Σεπτεμβρίου 2013 δολοφόνησε με μαχαίρι τον Παύλο Φύσσα.

Το κόμμα είναι αντί-μεταναστευτικό ενώ προωθεί μια ρατσιστική και εθνικιστική θεωρία. Μάλιστα ο Ηλίας Κασιδιάρης εκμεταλλευόμενος τις βομβιστικές επιθέσεις στο Βέλγιο δήλωσε ότι: «Η πολιτική του Τσίπρα εγκλωβίζει τρομοκράτες στην Ελλάδα και θα αντιμετωπίσουμε και εμείς φαινόμενα Βρυξελλών αν δεν κλείσουν άμεσα τα σύνορα και δεν πάψει η ισλαμοποίηση της Πατρίδας μας».

Αν και πολλοί βουλευτές ήταν προφυλακισμένοι κατάφερε να έρθει τρίτο κόμμα στις πρόσφατες εθνικές εκλογές.

Φλαμανδικό Συμφέρον

das

Το κόμμα επικεντρώνεται στην απόσχιση της Φλάνδρας από το Βέλγιο, καλεί για αμνηστία για συνεργάτες των Ναζί και ζητάει την εκδίωξη των μεταναστών έχει τρεις έδρες στο κοινοβούλιο.

Το Φλαμανδικό Συμφέρον προέρχεται ύστερα από εξέλιξη του Φλαμανδικού Μπλοκ, το οποίο άλλαξε το όνομά του και τροποποίησε ορισμένα σημεία του προγράμματός του ύστερα από μια δίκη το 2004 που καταδίκασε το κόμμα για ρατσισμό. Από τότε, το κόμμα προσπάθησε να μετατραπεί από ένα ακραίο κόμμα σε ένα πιο συντηρητικό κόμμα, ενώ έχει αποστασιοποιηθεί από ένα μέρος του παλαιότερου προγράμματός του.

Τα περισσότερα κόμματα του Βελγίου έχουν διατηρήσει αποστάσεις από το Φλαμανδικό Συμφέρον εμποδίζοντάς το από την συμμετοχή του στις διάφορες κυβερνήσεις. Αρχηγός του είναι ο Φλάαμς Μπελάνγκ.

Δανικό Λαϊκό Κόμμα

708x234-hside banner

Το κόμμα ιδρύθηκε το 1995 από την Πία Κιέρσγκαρντ, η οποία ηγήθηκε του κόμματος μέχρι το 2012, όπου αρχηγός έγινε ο Κρίστιαν Τούλεσεν Νταλ. Από τις εκλογές του 2001, το κόμμα υποστήριξε την κυβέρνηση που αποτελούνταν από το Φιλελεύθερο Κόμμα και το Συντηρητικό Λαϊκό Κόμμα, τα οποία βρίσκονταν στην κυβέρνηση μέχρι τις εκλογές του 2011, όπου και επικράτησαν κεντροαριστεροί σχηματισμοί. Παρόλο που δεν έλαβε μέρος στην κυβέρνηση, το κόμμα την υποστήριξε στα περισσότερα ζητήματα, ενώ ζήτησε ως αντάλλαγμα την υποστήριξη της κυβέρνησης προς το κόμμα όσον αφορά τις πολιτικές θέσεις του τελευταίου.

Το κόμμα εξέφρασε ως κύριους στόχους του την διατήρηση των παραδόσεων και της πολιτιστικής κληρονομιάς της Δανίας, συμπεριλαμβανομένου ζητημάτων όπως η οικογένεια, η μοναρχία και η Εκκλησία της Δανίας, ενώ προάγει την ενίσχυση της αυστηρής εφαρμογής των νόμων, την αντίθεση στη μετατροπή της Δανικής κοινωνίας σε πολυεθνική κοινωνία περιορίζοντας την μετανάστευση και προάγοντας την πολιτιστική αφομοίωση των μεταναστών στη χώρα, και την προώθηση της επιχειρηματικότητας και της οικονομικής ανάπτυξης, ενισχύοντας την εκπαίδευση και την προστασία του περιβάλλοντος.

Η δημοτικότητα του κόμματος έχει αυξηθεί από την ίδρυσή του, καθώς είναι αυτή τη στιγμή το τρίτο μεγαλύτερο κόμμα του Φόλκετινγκ, έχοντας 22 από τις συνολικά 179 έδρες του.

Κόμμα για την Ελευθερία

fdsd

Ιδρύθηκε το 2006 στην Ολλανδία από τον Γκερτ Βίλντερς, ο οποίος αποσπάστηκε από το Λαϊκό Κόμμα για την Ελευθερία και τη Δημοκρατία. Στις εκλογές του 2006, το κόμμα κέρδισε εννέα έδρες στη Βουλή των Αντιπροσώπων της Ολλανδίας και έγινε το πέμπτο μεγαλύτερο κόμμα. Στις Ευρωεκλογές του 2009, το κόμμα ήρθε δεύτερο και κέρδισε 4 από τις 25 έδρες που αντιστοιχούν στην Ολλανδία για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Στις εκλογές του 2010, το κόμμα ήρθε τρίτο, κερδίζοντας 24 έδρες στο κοινοβούλιο. Μετά τις εκλογές, το κόμμα στήριξε την κυβέρνηση του Μαρκ Ρούτε, αλλά απέσυρε την υποστήριξή του τον Απρίλιο του 2012 εξαιτίας διαφωνιών στις περικοπές στον προϋπολογισμό του κράτους.

Διατηρεί ισχυρή στάση σχετικά με την πολιτιστική αφομοίωση των μεταναστών στην ολλανδική κοινωνία.

Απέκτησε φήμη ως επί το πλείστον για τη στάση του εναντίον του Ισλάμ.

Σουηδοί Δημοκράτες

sweden-_akesson

Το κόμμα αυτοπροσδιορίζεται ως εθνικιστικό κίνημα, αν και γενικά χαρακτηρίζεται ως ακροδεξιό. Αρχηγός στο αντιμεταναστευτικό κόμμα είναι ο Γίμι Οκεσον.

Οι Σουηδοί Δημοκράτες βγήκαν από το περιθώριο το 2010 οπότε κέρδισαν τις πρώτες έδρες τους στο Κοινοβούλιο. Στις εκλογές του Σεπτεμβρίου διπλασίασαν το ποσοστό τους και έχουν απειλήσει να ρίξουν οποιαδήποτε κυβέρνηση δεν συμφωνήσει να μειώσει το ποσοστό των μεταναστών. Το κόμμα επιθυμεί να μειωθεί κατά 90% το ποσοστό των αιτούντων άσυλο στη Σουηδία.

Εθνικό Δημοκρατικό Κόμμα

gdf

Το νεο-Ναζιστικό NPD στη Γερμανία έχει θέσει στόχο στον πολιτικό προγραμματισμό του να σταματήσει την μετανάστευση και έχει αποκαλεστεί ρατσιστικό και αντισημιτικό.

Φέρουν συνθήματα όπως «Λεφτά για τη γιαγιά αντί για τους Sinti και Roma» και «Η βάρκα είναι γεμάτη», έχουν επίσης κάνει δηλώσεις όπου επιμένουν πως η Ευρώπη είναι ήπειρος λευκών και έχουν κάνει πορείες με πανό διακηρύσσοντας τη Ναζιστική ιδεολογία του Εθνο-Σοσιαλισμού.

Το NDP επίσης συνδέεται με το ελληνικό νεοναζιστικό κόμμα Χρυσή Αυγή. Σύμφωνα με δημοσκόπηση του ARD, η πλειοψηφία των Γερμανών θεωρεί το NPD ως μη δημοκρατικό και καταστρεπτικό για την εικόνα της χώρας κόμμα.

Το ακροδεξιό εθνικιστικό κόμμα Jobbik και ο Όρμπαν

ΒΙΚΤΟΡ ΟΡΜΠΑΝ

Το ακροδεξιό εθνικιστικό κόμμα Jobbik, ένα από τα πιο ανοιχτά νεο-Ναζιστικά κόμματα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Μέλη έχουν καλέσει Εβραίους κατοίκους της χώρας να καταχωρηθούν σε ειδικούς καταλόγους. Στην Ουγγαρία μπορεί το κόμμα να υποχώρησε αλλά αυτό συνέβη μόνο επειδή ο Βίκτορ Ορμπαν υιοθέτησε τη ρητορική του για τους πρόσφυγες και τους μετανάστες και έκλεισε τα σύνορα, ενώ δεν δέχεται μετανάστες στη χώρα του.

Ο Ορμπάν αυτοπαρουσιάζεται πλέον σαν συνοριοφύλακας της χριστιανικής Ευρώπης και σηκώνει συρματοπλέγματα... Ο Βίκτορ Όρμπαν γενικά φημίζεται για τις ξενοφοβικές απόψεις του.

Αυστριακή Ελευθερία

fdsf

Υπήρξε μεγάλη άνοδος του ακροδεξιού Κόμματος Ελευθερίας, το οποίο κέρδισε το ένα πέμπτο της ψήφου για τον αντι-μεταναστευτικό του προγραμματισμό. «Αν υπάρχουν μετανάστες από την Τουρκία που παραπονιούνται για το γεγονός ότι κρέμεται σταυρός στην αίθουσα του σχολείου, τους απαντάω: “Γυρίστε στην πατρίδα σας”», αυτό ήταν το σύνθημα του κόμματος. Το κόμμα είναι φανατικά κατά της Ισλαμικής μετανάστευσης και πιστεύει πως η Αυστρία δεν θα’ πρεπε να δεχτεί άλλες μειονότητες. Σημειώνεται πάντως ότι η κυβέρνηση της Αυστρίας οργάνωσε το κλείσιμο των συνόρων για τους πρόσφυγες.

Λέγκα του Βορρά

gfd

Το ακροδεξιό κόμμα κέρδισε το 6% των ψήφων στην Ιταλία. Ένας πρώην ευρωβουλευτής του είχε δηλώσει: Η Αφρική δεν έχει βγάλει σπουδαίες ιδιοφυΐες όπως μπορεί να δει ο καθένας από μία εγκυκλοπαίδεια του Μίκυ Μάους.

Πρόσφατα πολιτική καταιγίδα έπληξε την Ιταλία εξαιτίας της «πρότασης» του γραμματέα της ξενοφοβικής Λέγκα του Βορρά Ματέο Σαλβίνι να «ισοπεδωθούν» οι καταυλισμοί των Ρομά.

Το ξενοφοβικό κόμμα του Μ. Σαλβίνι, η Λέγκα του Βορρά, έρχεται τρίτο σύμφωνα με δημοσκόπηση του ιταλικού πρακτορείου ANSA που δημοσιεύτηκε την περασμένη Πέμπτη

Στη συνέντευξή του που δόθηκε την Τετάρτη σε τηλεοπτική εκπομπή του καναλιού La7, ιδιοκτησίας Μπερλουσκόνι, ο Σαλβίνι είπε ότι «στη θέση του Ρέντσι ή του (υπουργού Εσωτερικών) Αλφάνο, θα έδινα διορία έξι μηνών και μετά τον εκσκαφέα...

Κόμμα Προόδου

bcv

Το Κόμμα Προόδου είναι ένα Νορβηγικό κόμμα που χαρακτηρίζεται ως συντηρητικό φιλελεύθερο και κλασικό φιλελεύθερο, ενώ έχει χαρακτηριστεί και ως λαϊκίστικο και συντηρητικό. Είναι αυτή τη στιγμή το δεύτερο μεγαλύτερο κόμμα στο Κοινοβούλιο της Νορβηγίας.

Στη Νορβηγία για παράδειγμα το ξενοφοβικό «Κόμμα της Προόδου» μέλος του οποίου υπήρξε κατά το παρελθόν και ο μακελάρης Άντερς Μπρέιβικ συμμετέχει στον κυβερνητικό συνασπισμό από το 2013.

Αληθινοί Φινλανδοί

sss

Οι Αληθινοί Φινλανδοί -ακροδεξιοί και ευρωσκεπτιστικές- συγκυβερνούν με τη συντηρητική κεντροδεξιά κυβέρνηση τη χώρας.

«Δεν είμαστε εξτρεμιστές, αλλά συντηρητικοί. Είμαστε κόμμα που πρεσβεύει συντηρητικές αξίες» έχει υποστηρίξει ο Τίμο Σόινι το κόμμα του οποίου απείλησε να ρίξει την Φινλανδική κυβέρνηση σε περίπτωση που δοθεί τρίτο πακέτο διάσωσης στην Ελλάδα.

Ττο κόμμα να είναι άκρως αντιευρωπαϊκό και να αρνείται κάθε ανθρωπιστική μετανάστευση. Μόνο οι ξένοι που έχουν δουλειά μπορούν να εγκατασταθούν στην Φινλανδία.

Νόμος και Δικαιοσύνη

xvc

Το κόμμα είναι κυβέρνηση στην Πολωνία μετά τη νίκη του συντηρητικού κόμματος «Νόμος και Δικαιοσύνη» (PiS). Το κόμμα του Κατσίνσκι επωφελήθηκε από την ανάγκη των πολιτών να τιμωρήσουν την προηγούμενη κυβέρνηση, που παρέμεινε στην εξουσία για οκτώ χρόνια. Είναι επίσης αλήθεια ότι η απομάκρυνση των πολιτών από τα μεγάλα κόμματα ωφέλησε το PiS.

Από τότε που το ευρωσκεπτικιστικό κόμμα Νόμος και  Δικαιοσύνη ήρθε στην εξουσία τον περασμένο Οκτώβρη, υιοθέτησε νόμο με τον οποίο αυξάνει τον αριθμό των δικαστών που απαιτείται προκειμένου να υιοθετεί κανονισμούς στο Συνταγματικό Δικαστήριο και αλλάζει τη σειρά με την οποία προχωρούν οι διάφορες υποθέσεις. Αυτό, σύμφωνα με τους επικριτές, έχει παραλύσει το σύστημα.

Δείτε όλα τα θέματα του Weekend

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

126
σχόλια
 1. avatar Μιχαλις Λιακος Δε Γκρέιτ

  Πάμαι όλι μαζι καλα μου παιδιά:

  Χαροπα τα διο μου χαιρια τα χτιπω
  ΑΙΜΑ - ΤΙΜΗ
  Χαροπα τα διο μου χαιρια τα χτιπω
  ΑΙΜΑ-ΤΙΜΗ
  Μια και ιμε γο παιδι ξερο παντα να γελο
  Χαροπα το δυο μου χερια τα χτιπο
  ΧΡΥΣΗ - ΑΥΓΗ

 2. avatar ΠΟΛΙΤΗΣ

  No Pasaran!

 3. avatar ΜΚ2

  Πως είπατε; "εκμεταλλεύονται το αίμα"; Και οι συνθήκες που έφεραν το αίμα τίνος έργο είναι; Και τη διάλυση των Αφροασιατικών κρατών για να τους φορέσουμε δια της βίας (!) Δημοκρατία ποιά κόμματα την έκαναν; Την εικόνα των "ανοικτών συνόρων" ποιά την διαφήμισαν; Μήπως το παρατραβήξαμε το μουλτικούλτι, τελικά; Σε τελική ανάλυση, ποιός εξουσιοδότησε ποιόν να αλλοιώσει την κοινωνική σύνθεση της χώρας του, οπουδήποτε στην Ευρώπη; Γιατί δεν κάνει κανένα από τα "παγκοσμιοποιητικά¨κόμματα δημοψήφισμα, ρωτώντας τον λαό του αν συμφωνεί στα ανοικτά σύνορα;
  Ας αφήσουμε τα ψέμματα: Η ασύδοτη οικονομία "των αγορών" και οι αλληλένδετες με αυτή παγκοσμιοποίηση και παγκόσμια ηγεμονία έχουν αρχίσει να προβληματίζουν πολλούς. Ήδη, πολλοί πίστευαν ότι οι τάσεις αυτές θα αντιστρεφόντουσαν από τα τέλη των '90, αλλά είναι πολλά τα συμφέροντα και δεν επιτρέπουν λογικές υπαναχωρήσεις. Η ενίσχυση των "ακροδεξιών" (υβριστική γενίκευση όσων δεν συμφωνούν με την παγκοσμιοποίηση) είναι, λοιπόν, εύλογη και, εν πολλοίς, παρήγορη συνέπεια.

  1. avatar Μιχαλις Λιακος Δε Γκρέιτ

   Νε, ας αφήσουμε τα ψέματα: Το κούλτι τα βάζις στο μουλτι μαζι με μουσταρδα λίγο λαδι, μπαχαρικα, ξιδι και μέλη, τα χτιπας καλα και φτιανις μια καταπληκτικη πολυπολιτισμικη σος βινεγκρετ.
   Η Δυναμι μαζι σου Αδελφε ΜουΚουΔυο.
   Η μόνη αλλυθηνή θρισκία είνε των Τζεντάι και αρχιερέας ο Μάστερ Γιόντα.

 4. avatar ΠΟΛΙΟΡΚΙΑ

  Στημενη στον τοιχο αλλα την εκλογικη της δυναμη δεν την χανει,καμμία επιχορήγηση οικονομική από το δημόσιο όπως στα άλλα κόμματα και χωρίς ασυλία οι βουλευτές της. Θα κατέβουν τα ρολά στο μαγαζί;Εσεις ολοι πρασινοι κοκκινοι μπλε μωβ πουα τι λετε?θα κλεισει το μαγαζι της χρυσης αυγης και αν ναι ποιος καλυπτει το κενο της?το κκε ο μπαλτακος ο λεβενταρος ο ποιος?Μια αλλη ΧΑ που θα κινειται ποιο σιωπηλα ποιο υπογεια ποιο επικινδυνα οχι απαραιτητα για την χωρα οσο για πολιτικους αντιπαλους τρεμουν αυτοι που την φτυνουν και την βριζουν στις οθονες.
  Η χα ηρθε να μεινει σαν κομμα ισοτιμο σαν τα αλλα και οχι σαν συμμορια μορφωμα και λοιπες βλακειες και ετσι ολοι πρεπει να το αντιμετωπησουν.
  Τα πιστευω τους βρισκουν σπορα μεσα στην ανυπαρκτη μετριοτητα των αλλων,φταινε αυτοι για αυτο,δεν το νομιζω και οποιος βλεπει ακουει προβληματιζεται ακουσε ποτε το πασοκ να αναλαμβανει τις αρπακτες μεγαλων στελεχων του η την νδ για μιζες η το κκε για πωληση κρατικης συχνοτητας?χαιρετε

  1. avatar Μιχαλις Λιακος Δε Γκρέιτ

   Αμα θες να ισε λεβενταρος τα πρασινα κοκκινα μπλε μωβ πουα σπορια να τα φτινης Αδελφε ΠΟΛΙΟΡΚ. Μονον τα καφε να τρως. Ετσι καουν οι καλυ Τζεντάι του Συνδεσμου.
   Η μόνη αλλυθηνή θρισκία είνε των Τζεντάι και αρχιερέας ο Μάστερ Γιόντα.

 5. avatar Leonidas21

  Οι μουσουλμάνοι δεν ενσωματώνονται δυστυχώς και οποίος δεν το παραδέχεται ειναι απλα υποκριτής! Ζωντανό παράδειγμα αποτελεί η βομβιστική επίθεση στο Βέλγιο οπου πραγματοποιηθεικε απο τρίτης γενιάς μουσουλμάνους που στην ουσία είχανε "ενσωματωθεί" αποκτώντας τη Βελγική υπηκοότητα!
  Οταν μεγαλώνεις δεχόμενος πλύση εγκεφάλου και σου επιβάλλουν μια θρησκεία οπου πρεσβεύει το μίσος κατα των ανθρώπων θεωρώντας τις ζωές των μη μουσουλμάνων (ακόμη και νεογέννητων) μικρότερης αξίας απο των ζώων, και σε παραμυθιάζουν πως άμα πεθάνεις για την θρησκεία σου θα σε περιμένει ο παράδεισος με 72 παρθένες.... Λυπαμαι αλλα δεν υπάρχει καμία θεραπεία!!!

  1. avatar Μιχαλις Λιακος Δε Γκρέιτ

   Πρέπι όλι οι Τζεντάι στο Συνδεσμο να ενσωματωθούμε με 72 παρθένες για να μαθουμε να μη γραφουμε προτασι 4 1/2 γραμμες χορις τελία.
   Η Δυναμη μαζι σου Αδελφε Λεονιντας που γεννήθικες το 2021 και ίρθες στην εποχη μας μέσο μια χοροχρονο-σκουλικοτριπας.
   Η μόνη αλλυθηνή θρισκία είνε των Τζεντάι και αρχιερέας ο Μάστερ Γιόντα.

  2. avatar agilotos.stravos

   Μιλας εσυ για θεραπεια που δε μπορεις να ξεχωρισεις το "δεξιοστροφο" απο το "αριστεροστροφο"?
   Ξερεις εσυ...

   1. avatar Leonidas21

    Δυο πράγματα ειναι άπειρα το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία... Albert Einstein!
    Επίσης και για το δεύτερο δεν υπάρχει θεραπεία αλλα δε νομίζω πως καταλαβαίνεις...

    1. avatar agilotos.stravos

     Μιλας εσυ για βλακεια που απεδειξες οτι που μου απεδειξες οτι ειστε νεοναζι?
     Οριστε εσυ εφερες αυτο
     http://mythagogia.blogspot.nl/2014/09/blog-post_8.html
     και το τατου του Κασιδιαρη εδω.
     https://youtu.be/4zbLNJrQ-jI?t=14
     Στα φερνω οπου σε πετυχαινω μεχρι να μου ερθεις κι εσυ με αλλο νικνειμ.
     Ακριβως η ιδια φορα,η ιδια σβαστικα.
     Ποιος ειναι βλακας τωρα?
     Το ξερουν εκει στο κομμα οτι εβγαλες τα ματια σου μονος σου?

     1. avatar Douskas John

      Ναι agilotos.stravos τα είδα τα δικά σου
      Ναζί απλά .Βγάλε το μαύρο των αναρχικών .
      Μην με ................
      Σας ξέρουμε και σας γνωρίζουμε

    2. avatar Douskas John

     Ζήτω εσύ που καταλαβαίνεις .Αυγο πουλό μου εσύ .Λεωνίδα της κύριακής και αβγό της χα .
     Λεωνίδα του 21 που άλλοι σε έκαναν χώμα .Λεωνίδα της οργής που δεν ξέρεις καν τι να πεις . Σε βλέπω μικρέ να στουμπώνεις και απλά γελάω με εσένα και δίπλα του δεν θα πάω

     1. avatar Leonidas21

      Σας δείχνουν το δάσος που καίγεται και εσείς κοιτάτε το δάκτυλο.
      Είστε διασκεδάστικοι αλλά ταυτόχρονα και επικίνδυνοι. Με τέτοια μυαλά στη χώρα μας δεν είναι παράλογο που φάγαμε 3 μνημόνιο και έπονται τα χειρότερα... συνέλθετε γιατί άμα ο κόσμος συνεχίσει να πεινάει θα ξεσπάσει πάνω σας, σε σας τους υποκριτές, τους "ανθρωπιστες" και τους ψευτοκουλτουριαριδες επαναστάτες με τα λεφτά του μπαμπά ...

     2. avatar agilotos.stravos

      Το δαχτυλο να το βαλεις εκει που ξερεις.(Στη μυτη σου δλδ.)
      Φαγαμε 3 χρονια μνημονιο γατι καποιοι νομιζαν οτι αν πουλησαν εθνικη υπερηφανια θα λυθει ο οικονομικος πολεμος.
      Το ΔΝΤ ειναι σε αρκετες χωρες,δε ζηταει εδαφη μονο τον υλικο στραγγαλισμο του καθε λαου.Κι εσυ πας να το πολεμησεις με γαλανολευκες σημαιες αγνοωντας οτι ακομα κι ενα 1εκ βομβαρδιστικα αεροπλανα να ειχες,αχρηστα θα ηταν.Αν δε ξεκολλησεις σε αυτον τον πολεμο απο την εννοια "πατριδα" θα εισαι μια ζωη χαμενος.
      Ναι ο κοσμος θ'αφησει τραπεζιτες,υπουργους,μεγαλοβιομηχανους και βουλευτες και θα ξεσπασει στους….ψευτοκουλτουριαρηδες!!!!Αφου εγραψες κι αυτη τη μπαρουφα απλα κατι για να πεις και σου εσκασε στα δοντια μπουμερανγκ πες μου οτι ακομα γυρνας την οθονη για να βρεις που στριβει η σβαστικα...

     3. avatar Leonidas21

      Ενώ λες ενα δυο σωστά πράγματα μετα πετάς 10 [...] και του βγάζεις τα μάτια...Για το Δ.Ν.Τ εχεις δίκιο, για τα βομβαρδιστικά και λοιπές αερολογίες που τις βγάζει μονο το μυαλό σου και όμοια του και υπαρχουν μονο στη σφαίρα της αχαλίνωτης φαντασίας σου, εισαι εκτός τόπου και χρόνου και αποδυκνυει πως δεν εχεις ιδέα με το τι διακυβεύεται και απ οτι καταλαβαίνω η λύση προτινεις ειναι να σκύψει ο λαός το κεφάλι στους δουλεμπόρους και νταβατζιδες και να τον καλωσορίσει και σώσω εαυτό σωθήτω... ΕΣΥ λοιπόν διάλεξες τη θέση σου και εγω τη δίκη... Ειναι θέμα χαρακτήρα!!! Όσο για τον κόσμο (που κοιμάται όρθιος) και διερωτάσαι εαν θα σταματήσει να κυνηγάει ποτε τους τραπεζίτες, βιομηχάνους, εφοπλιστές, υπουργούς κτλ να σου θυμίσου πως δεν τους κυνήγησε και ποτε... Μια ζωή τους προσκυνάει η αντίσταση του περιορίζεται στο κυνήγι της αστυνομίας...
      Προσωπικά εγω και πολλοί άλλοι εαν χάσουμε κάποιο δικο μας άνθρωπο απο Ισλαμοτομοκρατικη επίθεση τους πρώτους που θα κυνηγήσουμε θα ειναι αυτους που τους καλοσωρίσωνε και τοτε τα πράγματα θα γίνουν πραγματικά επικίνδυνα...

     4. avatar agilotos.stravos

      Ναι βγαζω τις αερολογιες μονος μου,οπως με τη σβαστικα που ακομα τη φερνεις σβουρες.
      Εσεις δινετε προτεραιοτητες σε θεματα στρατου,αντι για τις κοινωνικες παροχες.Οι περισσοτεροι ουκαδες,μονιμαδες κ δε συμμαζευετε,χρυσαυγιτικα εθνικια ειναι.Φουσκωνετε τα στηθια σας στις στρατιωτικες παρελασεις απο εθνικη υπερηφανια χαζευοντας τους οπλιτες κ τα μαραφετια τους προσδοκωντας λυσεις κ μετα ξεφουσκωνετε οταν στηνεστε στην ουρα της εφοριας.
      "Δεν τους κυνηγησε ποτε"??Απαλλοτριωσεις τραπεζων,εμπρησμοι ΑΤΜ,περεμβασεις σε τραπεζες για πληστηριασμους,σχεδον κατεδαφιση της Τραπεζας της Ελλαδος,δολοφονια Βρανοπουλου,επιθεσεις απο χακερς,σπασιματα&πυρπολησεις τραπεζικων υποκαταστηματων ειναι ενεργεις δεκαετιων,ενω στο εξωτερικο υπηρξαν&απαγωγες.Αντιθετα η ΧΑ μπλοκαρει την συσταση εξεταστικης για την Αγροτικη,μασουλαει τις επιδοτησεις&οι βουλευτες της παιρνουν ατοκα δανεια!
      Ποια θεση ειπες οτι διαλεξα τωρα?Να σκυψει κεφαλι?Το 1ο μου σχολιο διαβαζεις?Εσυ παντως εχεις διαλεξει οτι η λυση στην οικονομικη κριση ειναι να εισαι νεοναζι
      Δε καλοσωριζουμε κανεναν τρομοκρατη,παρα μονο κατατρεγμενους&κυνηγημενους.Ο ισλαμοτρομοκρατης δεν περιμενει βομβαρδισμους στη Συρια για να την κανει τη λαδια.
      Ασε τις προβλεψεις ρε ασχημε.Εδω χασατε 2 στο Ν.Ηρακλειο κ λουφαξατε,που να σκασει και καμμια ισλαμικη κροτιδα...

     5. avatar Leonidas21

      Κόλλησε το βελονάκι με τη σβάστικα! Διάβασε κανα βιβλίο Ιστορίας ( απο τα Ιστορικά όχι της Ρεπούση που φαντάζομαι θα εισαι και φαν) μάθε τι συμβολίζει και ξεπέρασε το... Τα περι ναζισμου και οτι εχει να κανει με χρηση όπλων περι άμυνας της πατρίδας κτλ υπαρχουν στην νοσηρή φαντασία σας και μονο! Το οτι μια χώρα πρεπει να δίνει προτεραιότητα και να επενδύει στην εξωτερική αμυνα ειναι θέμα δυναμικής εξωτερικής πολιτικής αλλα τόσο σου κόβει τόσο σκέφτεσαι! Κοιτά ολοι προς προσκυνάνε την Τουρκία , την Γερμανία ακομα και το Ισραήλ που ειμαι σίγουρος θα εισαι και φανατικός θαυμαστής! Το οτι φουσκώνουμε τα στήθη στις Εθνικές παρελάσεις το κανουμε διοτι εισθανομαστε περήφανοι για την Ιστορία της πατρίδας μας. ΕΣΥ που δεν εισαι μπορείς να αποχωρήσεις οτι ώρα θελεις μαζι με τους ομοίους σου...αλλα ξέχασα, εισαι διορισμένος εδω με κομματικό ρουσφέτι και ειμαι αναγκασμένος εγω να σε πληρώνω παρα τη θέληση μου. Το άλλο οτι ΧΑ μασουλάει τις επιδοτήσεις γελάνε και τα κεραμίδια μαζι σου... Ασχολίαστο! Και μη γίνεσαι ρατσιστής! Ολοι οι ισλαμιστής ειναι αδέρφια μας γιατι τους ξεχωρίζεις σε τρομοκράτες και μη; Α ξέχασα δεν ειναι ΧΑυγητες αυτοι ειναι οι εχθροί γιατι εαν έρθουν στα πράγματα ολοι εμείς που καταχραζομαστε δημόσιο χρήμα θα χάσουμε την μάσα και θα μπούμε φυλακή... Τωρα για την βλακεία που ανέφερες στο Ηράκλειο δείχνει το ποιον σου σαν άνθρωπο. Αποφασίστε τελικα τι ειναι η ΧΑ; τραμπούκοι που δέρνουν και βρίζουν ολο τον κόσμο ή κότες που κρύβονται;

     6. avatar agilotos.stravos

      Ξενινησες στο 1ο σου σχολιο να μου κανεις μαθημα να ξεχωριζω σβαστικες&μου εφερες 2 ιδιες!Πως να σταματησω την καζουρα?Σ'εχω κανει κιμα κ δε μπορεις να με πιασεις γιατι εχεις τη σαπια ιδεολογια του καιροσκοπισμου,ενω εγω δεν ανηκω πουθενα.Κοιτα τι εφερες τωρα.Ρεπουση,Ισραηλ,κομματικο ρουσφετι.Που στηριζεις ολες αυτες τις αηδιες?Αντε να σε λεω κι εγω χασικλη,παιδεραστη&μαφιοζο.Ετσι αυθαιρετα.Κι ας μη γουσταρω ανιστορητους πολιτικους,κρατη&κομματα,ποσο μαλλον ρουσφετια,στα οποια εσυ θα εχεις πιο πολυ επιτυχια αφου ανηκεις σε κομμα που εχει γραφεια ευρεσεως εργασιας.
      Χαιρομαι που επιβεβαιωνεις τις προτεραιοτητες σας.Η εθνικη υπερηφανια ειναι ομως τωρα η λυση?Πως να μην εισαι ο προβοκατορας των κοινωνικων αγωνων οταν χιλιαδες κινηματιες με αμετρητες δρασεις την ωρα που αγωνιζονταν να διωξουν το μνημονιο&εσυ κοιταγες παρελασεις&εξωτερικη αμυνα?Να δεχομασταν στρατιωτικη εισβολη να συμφωνησω αλλα τωρα?
      Αν η Ιστορια η δικια σου εχει χουντες&ταγματασφαλιτες σου τη χαριζω.
      Το να διαχωριζω φιλησυχους ανθρωπους απο τους τρομοκρατες δεν εχει να κανει καμμια σχεση με τη ρατσα.Αγραμματε.
      Η ΧΑ ειναι οι τραμπουκοι που βριζουν&δερνουν ανυπερασπιστους μεταναστες,αλλα οταν ερχεται η ωρα ειναι οι κοτες που κρυβονται.

     7. avatar Leonidas21

      Όσο για την αντίσταση που νομίζετε οτι κάνετε καίγοντας μαγαζάκια και πυρπολώντας τράπεζες οπου μέσα δουλεύουν αθώοι και έγκυες γυναικες, γελάει ο κόσμος μαζι σας...έτσι δεν πολεμάτε το σύστημα, γίνεστε ενα με αυτο και το δυναμώνετε...

     8. avatar agilotos.stravos

      Ακριβως.Εκεινη τη μερα αυτοι που το εκαναν εκαψαν μια τραπεζα για να πεθανουν 3 απο αναθυμιασεις στοχευμενα.Γιατι σου λεει που να τους πυροβολουμε η να τους μαχαιρωνουμε,θα ριξουμε μια μολοτοφ στην κουρτινα και θα τους τελειωσουμε...Βρε τι παθαμε με τον καθε μπακλαβα...
      Αυτη ειναι η ρηχη πλεον επιχειρηματολογια σας.Να μη βλεπετε ποσες τραπεζες εχουν καει απο τη μεταπολιτευση κ μετα κ να πιπιλατε την καραμελα της Μαρφιν ασελγωντας σε νεκρους που οι οικογενειες τους εχουν παρακαλεσει να μη γινονται βορα σε πολιτικες σκοπιμοτητες.Αν οι δολοφονοι της Μαρφιν ειναι 1 φορα δολοφονοι,εσεις ειστε 2 που πλεον τωρα δε σεβεστε τπτ.
      Αν εσυ νομιζεις οτι με καμμενες ολες τις τραπεζες κινειτε το συστημα,να σε χειροκροτησω.Ενω με το να παιρνουν δανεια οι χρυαυγιτες βουλευτες καταρριπτεται ολο το τραπεζικο στερεωμα...
      Οντως δυναμωνει το συστημα.Τι θα κανει,θα φτιαξει τραπεζες καμπριολε?Απο την αλλη και το κινημα ελισσεται.Δε γινεται να κατσεις με σταυρωμενα χερια οπως οι προσκυνημενοι συναγωνιστες σου.

     9. avatar Leonidas21

      Χαχαχα θα μας τρελάνεις..
      Μιλάνε για ασέλγεια νεκρού αυτοι που καπιλευτικαν τον Παυλο Φύσσα όσο τιποτα! Τι λογοκρισία Θεέ μου...Μνήμη χρυσόψαρου και επιχειρήματα μηδέν...Σπάνε δημόσιες τράπεζες τις οποίες μετα κλεινομαστε οι φορολογούμενοι να τις πληρώσουμε και νομίζετε οτι κάνετε επανάσταση! Κυνηγήστε κανα μασόνο, κανα εφοπλιστή, κανα μεγαλοκαναλάρχη να σας παραδεχτώ αλλα εκει [...]!
      Βαφτίζετε με ευκολία όλους τους εθνικιστές σε τρομοκράτες και ναζιστες επειδη ΕΝΑΣ εγκληματίας μαχαίρωσε έναν συνάνθρωπο του σε μια συμπλοκή, δεν βλέπω ομως την ιδια ευαισθησία οταν ΧΙΛΙΑΔΕΣ μουσουλμάνοι τρομοκρατούν και σφάζουν αθώους να τους τσουβαλιαζεται όλους ως τρομοκράτες ΟΧΙ, εκει υπαρχουν καλοί και κακοί..Τι ρατσισμός!!!
      Σοβαρά θεωρισε αντιρατσιστής οταν καλοσσοριζεις τους μεγαλύτερους υποστηρικτές της ανισοτητας και του μίσους; Ξέρεις αλήθεια τι πρεσβεύει το κοράνι και σε τι θέση κατατάσσει το γυναικείο φύλο,τους αλλόθρησκους,τους άθεους; Γνωρίζεις οτι γι αυτους η αξία ζωής μιας αλλόθρησκης γυναικας που κυοφορεί ειναι κατώτερη ενός Ζώου; Ξέρεις οτι θρησκεία τους επιτρέπει σε κολόγερους να Παντρεύονται 10χρονα μπουμπουκακια και να βιαιοπραγούν πανω τους ακομα και να σκοτωνουν;;;ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ είστε μεγάλε και σε καμία περίπτωση αντιρατσιστές, αντιστέκεστε μονο σε οτιδειποτε Ελληνικό..Ανθρωπάκια που σκύβετε το κεφάλι και προσκυνάτε διεθνής και εγχώριους νταβατζιδες παιρνοντας ως αντάλλαγμα μια θέση στο δημόσιο..οι εφιάλτες του σήμερα..Τα λεφτά του μπαμπά να ναι καλά για φούντα και επαναστα

     10. avatar agilotos.stravos

      Μα ο Φυσσας ηταν στο κινημα,ηταν αντιφασιστας,ενας απο εμας.Οι υπαλληλοι στη Μαρφιν ηταν χρυσαυγιτες?1-0
      Με συμφορουμιστα εδω ειχε υπολογιστει οτι στις μεγαλες μνημονιακες διαδηλωσεις με τις αμετρητες καταστροφες,ο φορολογουμενος δινει 0,1e κατα μ.ο.Το 80s επιχειρημα"εμεις τα πληρωνουμε"ψοφησε.Εκτος αν νομιζεις οτι πληρωνεις τη βιτρινα της Vodafone
      Αν νομιζεις οτι ο καπιταλισμος μπορει να λειτουργησει ετσι
      [...]
      μπορεις να πας να δουλεψεις εκει
      Μασονο?Ξερεις διευθυνσεις?
      Εφοπλιστη?Δολοφονια Περατικου,ρουκετες σε Βαρδινογιαννη,απαγωγη Παναγοπουλου,εκρηξη στο σπιτι σου Τσακου,καταδρομικη επιθεση στο σπιτι του Λατση,αμετρητες πορειες&παρεμβασεις απο δολοφονικα ατυχηματα ναυτεργατων στις ναυτιλιακες εταιριες,ναυπηγοεπισκευαστικη κ.α.
      Μεγαλοκαναλαρχη?Αμετρητες παρεμβασεις στο ΔΟΛ,σφαιρες στο Αλτερ,χειροβομβιδα στου Αλαφουζου,επιθεση στον Ακτορ του Μπομπολα,ρουκετα στο Mega,κινητοποιησεις εξω απο το Mega κ.α.Παραδεχεσαι τωρα?2-0
      Πρεπει να σκεφτασαι."Ρε αν του γραψω για εφοπλιστες&οντως μου φερεις στοιχεια,που θα κρυφτω μετα?"
      Μαλλον δε διαβασες το αποπανω μου σχολιο απο το ξυλο.Απαντω[Το να διαχωριζω...τη ρατσα]
      Δεν τους καλοσοριζω ολους.Δεν ειναι ολοι ιδιοι.Μη γενικευεις ομως&εσυ.Δε γεννανε εδω,σπανια παντρευονται ελληνες,τραβανε αλλα ζορια,δεν εχουν ορεξη να σου αλλαξουν πιστη.Ξερεις καποιον που εχοντας κανει κουπι στο Αιγαιο να εχει προσεγγισει γνωστο σου για να τον κανει μωαμεθανο?3-0
      Ποσοι φυλακισμενοι αναρχικοι δουλευαν δημοσιο?4-0

     11. avatar Leonidas21

      Το οτι ανήκε στο κίνημα (ήθελε και τα έπαθε δλδ) δεν σημαίνει οτι δεν ασελγητε πανω του... Άφησε τον αναπαυθεί εν Ειρήνη και σταματήστε τους κομματικούς καιροσκοπισμούς πανω του.
      Τα εχεις μπερδεμένα στο μυαλό σου, τα εχεις κανει σαλάτα ή πουλάς προπαγάνδα δεν εξηγητε αλλιώς, προσπαθείς να συνδέσεις το εργαζόμενο έγκλημα με τους νόμους και τους εκβιαστές με τον οπαδικό χουλιγκανισμό αλλα και με την παρακρατική (αποδεδειγμένα) τρομοκρατία που έχουν ως σκοπό τον παράνομο πλουτισμό και ουδεμία σχέση έχουν με επανάσταση!
      Περί ισλαμισμού τώρα οπου φυσικά και δεν το γενικεύεις και ξεχωρίζεις ανθρώπους σε κακούς και καλούς, και καλά κανεις, παροτι ΧΙΛΙΑΔΕΣ απ αυτους ειναι εγκληματίες τρομοκράτες, δεν βλέπω να δείχνεις την ιδια ευαισθησια για τους Έλληνες εθνικιστές οι οποία για σένα χαρακτηρίζονται ολοι εγκληματίες εξαετίας ΕΝΟΣ... Αν δεν ειναι αυτο λογοκρισία τι είναι;
      Τους θεωρείς ταλαιπωρημένους και θύματα πολέμου. Αλήθεια ξέρεις ποσά χρονια επικρατεί ο πόλεμος στη Συρία; Σου φαίνεται λογικό ενώ βομβαρδίζονται επι 10αιτιες να ξαμολανε μωρά απο δω και απο κει; ΕΣΥ θα τεκνοποιούσες στη θέση τους; Μηπως τελικα δεν ειναι πρόσφυγες αλλα καλοθρεμμένοι τυχοδιώκτες που βρήκαν ευκαιρία να εισχωρήσουν στην ΕΕ;
      Οπως και να εχει ολοι τους προσκυνται στο Ισλάμ το οποίο ξέρεις τι πρεσβεύει και για να μην επαναλαμβάνομαι αν θελεις να λέγεσαι αντιρατσιστής θα πρεπει να το πολεμήσεις εκτός και αν αποδέχεσαι το Ισλάμ εισαι υποστηρικτής και του Ρατσισμού.. Διάλεξε και πάρε

     12. avatar agilotos.stravos

      Ας εβγαζε&η οικογενεις Φυσσα ανακοινωση που ν' απαγορευε σε κομματα να τιμανε τον Παυλο,οπως εκαναν οι οικογενειες της Μαρφιν που απαγορεψαν οποιαδηποτε αναφορα(μετα απο επεισοδιο στη βουλη).Θα συνεχισεις λοιπον ρεμπεσκε ν'ασελγεις?Αυτα με κομματικους καιροσκοπισμους να το γραψεις σε κανα ψηφοφορο κομματος.Μιλας με ατομο που δεν πιστευει στην κομματικη δημοκρατια σας
      Εγραψες"Κυνηγήστε κανα μασόνο, κανα εφοπλιστή, κανα μεγαλοκαναλάρχη να σας παραδεχτώ"& σου εφερα δρασεις εναντιον αυτων.Αυτα δεν ειναι σαλατα οπως γραφεις,ειναι αληθινα γεγονοτα&ειτε συμφωνεις ειτε οχι(εγω διαφωνω με καποια,αλλα τα εγραψα επειδη με προκαλεσες)ειναι ανουσιο.Αντι λοιπον να δειξεις ανωτεροτητα& να παραδεχτεις&να υποστηριξεις τα χτυπηματα στους μεγαλοκαρχαριες,γραφεις για χουλιγκανισμο&τρομοκρατια φανερωνοντας τον αληθινο ρολο της ΧΑ,ως τσιρακι του συστηματος!Θα μου γραψεις τις δικες σας δρασεις εναντιον του Λατση,του Βαρδινογιαννη&του Μπομπολα?Αν αφησεις ασχολιαστο αυτο εισαι[...]
      Αν οι μεταναστες ηταν χιλιαδες τρομοκρατες θα ζουσαμε μαζι στα βουνα.Ειναι 2 αποδεδειγμενα που περσανα απο Λερο.Κ που εγραψες οτι βομβαρδίζονται επι 10αιτιες σταματας εδω επειδη ο εμφυλιος στη Συρια ξεκινησε το 2011.Τωρα εχουμε 2016.Αν μιλας για θεματα που δεν κατεχεις εισαι ασχετος.Οποτε ολα τα υπολοιπα που γραφεις καταρριπτονται.
      Επιπλεον να υποθεσω οτι κανενας γνωστος σου δεν αλλαξοπιστησε ακομα ε?

     13. avatar Leonidas21

      Εισαι φευγάτος τελικα!!! Εαν δε μπορείς να ξεχωρισεις οτι το Οργανωμένο Έγκλημα και η Τρομοκρατία ειναι 2 διαφορετικά πράγματα εχουμε πρόβλημα! Το να τα παίρνεις απο τον μεν εφοπλιστή για να χτυπάς τον δε, αυτο δε λέγεται επανάσταση αγόρι μου, παράνομος πλουτισμός λέγεται. Δεν αναιρώ ομως οτι κάποια απο αυτά μπορεί να έχουν και συμβολική άρα καλώς έγιναν!
      Η ΧΑ θα έπρεπε να γνωρίζεις πως ειναι υπέρ των νόμων και της τάξης και εμφανίζεται μονο οταν αυτος παραβιάζεται, δεν εχει σχέση με κουκούλες και παρακρατικές οργανώσεις. Καταγγέλει λοιπόν τα κακώς κείμενα, εδω ενα πρόσφατο παράδειγμα [...]
      Και τα πληρώνει με παράνομο αποκλεισμό απο τα ΜΜΕ κ φυλακίσεις και με αυτα που λες οτι εχουμε υποστιριξη απο το κεφάλαιο κτλ αποδεικνύει πως τελικα ΕΣΥ εισαι το μακρύ χέρι του συστήματος αφου δεν υποστηρίζεις τιποτα διαφορικό απο αυτο. Εαν μας υποστήριζαν όλλοι αυτοι που ευαγγελίζεσαι μεγάλε θα είμασταν αυτοδύναμη κυβέρνηση και όχι υπόδικοι και αποφεύγεις επανειλλημένα βλέπω να απαντήσεις για το Ισλάμ... Τι φοβάσαι μη σε πουν ρατσιστή;;;

     14. avatar agilotos.stravos

      Aφου δε σχολιασες περι Μαρφιν να υποθεσω οτι δε θα ξανασελγησεις.Γιατι με τους δικους σου νεκρους χαυγιτες,γραφε οτι θες.(Για τον Φουντουλη δλδ.Γιατι η οικογενεια Καπελωνη σου 'χει ριξει ακυρο)
      Που αναφερθηκα σε οργανωμενο εγκλημα?
      [Το να τα παίρνεις...χτυπάς τον δε]που αναφερεσαι?
      Σου ειπα να μου φερεις δρασεις σας εναντιον του εγχωριου λομπι&μου φερνεις ομιλια του Κασιδα στη βουλη??!!!!Λογια δλδ?Να σου φερω&εγω απειρες ανακοινωσεις ομαδων εναντιον του κρατους&του κεφαλαιου!Κατι πιο δραστικο εχεις?
      Για την εξουσια τρωτε τα λυσσακα σας.Μπορει να εισαι προφορικα εναντια στο Mega,αλλα οσες φορες σου ειπαν πηγες
      "Η ΧΑ θα έπρεπε να γνωρίζεις πως ειναι υπέρ των νόμων και της τάξης"?Υπερ των νομων ευθυνης υπουργων?Περι ανακεφαλαιοποιησης τραπεζων?Περι οπλοκατοχης?Μα εσυ παραδεχασαι οτι σεβεσαι τους νομους του κρατους&οι αλλοι οχι.Ποιοι ειναι οι πιο συστημικοι?
      Διαβασε το pdf
      http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=439665
      Προ Φυσσα 60στελεχη της ΧΑ καταδικασμενοι.Τελεσιδικα.Τι νομους μου λες
      Δε με λες.Το συνταγμα το σεβεστε?
      Παλι τα ιδια?Στο προηγουμενο θρεντ με χαιλικι το BBC,μου εγραφες για αποκλεισμους καναλιων?Πες μου ενα καναλι που δεν εχεις μιλησει.Ξαναγραφω.Αποκλεισμενοι ειναι οι αντικαθεστωτικοι που για να ακουστει η φωνη τους ειναι αναγκασμενοι να καταλαμβανουν τηλεοπτικα η ραδιοφωνικα studios,χωρις εφημεριδα,με κατασχεση ραδιοφωνικων πομπων&πετσοκομμενο indymedia.2 φορες να τρως την ιδια ταπα..
      Μαθε για τον πολεμο στη Συρια&ξαναθεσε την ερωτηση

     15. avatar Leonidas21

      Δε μπορώ καθε φορά που μηδενίζει η μνήμη σου να επαναλαμβάνομαι βρε Ταμτάκο που μου θες να σου εξηγώ και το παραμικρό... Με τον τροπο που χειριστήκαμε το θέμα Φυσσα δεν δικαιούστε να μιλάτε για ασέλγεια νεκρών στον αιώνα τον απαντά! Τελεία και παύλα! Σε έχουν παραμύθιασει άγρια, τι νομίζεις οτι ειναι η ΧΑ παρακρατική οργάνωση; Τι θελεις δλδ να παμε και να τους δείρουμε ώστε να τους δώσουμε άλλοθι που χρειάζονται για να μας βάλουν μέσα και δρουν ανενόχλητοι; Μα αυτα τα κάνουν οι τραμπούκοι... Άκου υπέρ του νόμου ευθύνης υπουργών, αν είχες ακούσει έστω και ενα δέκατο των ομίλων στη Βουλή δε θα πετάγεσαι τέτοιες μπεκάτσες... Υπέρ της νομιμότητας των ρητων διατάξεων του Συντάγματος οι οποίοι δεν εφαρμόζονται, όχι υπέρ των νόμων ρουσφέτια. Αλήθεια εχεις ΧΑ καλεσμένο σε πολιτική εκπομπή τα τελευταια 2 χρονια;;; Φυσικά και αν τιρηθει ο νόμος θα παμε για να ακούσει ο νόμος την αλήθεια! Πρακτικές του τύπου καταλαμβάνω σταθμούς με την βία ανήκουν στο φάσμα παρακρατικών κρατικοδίαιτων γι αυτο και μένουν ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΙ, αλλα ούτε αυτο σε πονηρεύει... Φαντάζεσαι τι θα γινόταν αν το κάναν αυτο ΧΑγητες; Άρση ασυλίας την επόμενη και μέσα...Και για να ξυπνάμε λιγο δεν αναφερόμουν μονο στο πόλεμο της Συριας αλλα των γενικότερων Αυγανισταν, Ιράκ και λοιπών λαθρομεταναστών που έχουν εισβάλει στη χώρα μου. Και επειδη κοφευγεις παραδειγματικά αν στο επόμενο ποστ αποφύγεις για 4η φορά να απαντήσεις για το αν αποδέχεσαι το Ισλάμ ή όχι, μη κανεις τι κόπο να το στείλεις, θα εχεις χάσει πάσα αξιοπιστία..

     16. avatar agilotos.stravos

      Εσεις σα ΧΑ το χειριστηκατε το θεμα Φυσσα με τον καλυτερο τροπο,στελνοντας τον ιδιο στον αλλο κοσμο!Τι γραφεις
      Γιατι τωρα που ειστε ΟΛΟΙ εξω δε δρουν ανενοχλητοι?(Ποιοι?)Ποιους εχετε εμποδισει?
      Κριμα που μου κοψανε τα λινκς, με την επιθεση σε Ευθυμιου,τα σπασιματα των παγκων,την παραδοχη Λαγου περι ξυλου των κκεδων στο Περαμα,ταγματα εφοδου κ.α.με τα οποια σου ετριβα στη μουρη περι"υπέρ των νόμων και της τάξης".&φυσικα δεν λεω για δολοφονιες Λουκμαν&Φυσσα
      Το οτι μετα τις αποφυλακισεις επαυσαν τις δρασεις δειχνει τεραστια δειλια.Γιατι αλλοι στη θεση τους απο το αντιπαλο στρατοπεδο,οχι μονο συνεχισαν μεχρι τελους(?)οταν αποφυλακιστηκαν,αλλα&μεσα στη φυλακη ειχαν το σεβας να μεινουν πιστοι στις ιδεες τους
      Καλα το pdf το διαβασες?
      Μα ρε κουτε,η καταληψη ιδιωτικου χωρου δεν ειναι ποινικο αδικημα,απλα στοιχειοθετειται δικογραφια αναλογως τον ιδιοκτητη του κατειλημμενου χωρου.Καποιο ζυγιζουν αν πρεπει να κανουν μηνυσεις η οχι.Παραυτα ψαξε 3ραδιοφωνικους σταθμους(δε μπορω να τους γραψω)που εκαναν μηνυσεις&οι καταληψιες δικαστηκαν&τιμωρηθηκαν
      Εσυ εχεις δει,οχι καλεσμενο,αλλα μια μικρη δηλωση 1'καποιου αντιεξουσιαστη,καποιου πολιτικου κρατουμενου τα τελευταια 40χρονια?
      Εισαι ψευτης.Δεν ηξερες για Συρια.Αφου γραπτα ειναι[Αλήθεια ξέρεις…απο δω και απο κει;]Απαντω λοιπον σε εναν ασχετο.Εναντιον καθε θρησκειας.Εναντιον Ισλαμ,Χριστιανισμου,Βουδισμου.
      "Υπέρ νομιμότητας των ρητων διατάξεων του Συντάγματος"?Ο χοντρος θα σε μπιπ
      https://www.youtube.com/watch?v=seRnn3RmqSQ
      Ζεις?

     17. avatar Leonidas21

      Τόσες μπαρούφες μαζεμένες είχα χρονια να διαβάσω..Με τον τροπο που *χειριστήκατε ΕΣΕΙΣ το θέμα Φύσσα (λάθος Τ9) δεν δικαιούστε να μιλάτε...
      Τάγματα εφόδου, Πρετεντέρης και ΕΣΥ σε ρόλο Spielberg! Μάλλον εισαι σπιτογατος δεν εχεις βρεθεί ποτε σε συγκέντρωση της ΧΑ να δεις τι γίνεται. Η ΧΑ ποτε δεν επιτίθεται. Οι παρακρατικοί δικοί σου μολις ακούν ΧΑ βγάζουν σπυριά, προκαλούν, βρίζουν και πετάνε πέτρες (παράβαση νόμου) και έπειτα οι ΧΑγητες αμύνονται και εχουμε σύρραξη.
      Μου το παίζεις αντιεξουσιαστής οταν χρησιμοποιείς τους νόμους προς όφελος σου (κατάληψη Ιδιοτικοι χώρου δεν ειναι ποινικό κτλ), και αποφεύγεις να μου απαντήσεις τι πιστεύεις οτι θα γινοτανε αν καταλαβαίναμε σταθμούς με βία εμείς που δεν εχουμε την ασυλία της ακροαριστεράς;; Τόσο [...] είσαι! Που να βγεις ρε [...] και ως τι; Αντιπροσωπεύεις κανα κόμμα; Η ΧΑ Τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας και δεν της δίνεται χρόνος τι συγκρίνεις; Αλλα παρ ολα αυτά καθε δήλωση που θα κανει το καθε καλομαθημένο βουτιροπαιδο της ψεύτο αναρχίας παίζει πρώτο θέμα (Ρωμανός), εδω και έργο ανέβηκε με την αυτοβιογραφία του Ξηρού και μαλιστα στο εθνικό θέατρο. Φαντάζεσαι ποτε να πεζοτανε η αυτοβιογραφία του Μιχ Λιάκου;;
      Μάθε ρε τραχανά να ξεχωρίζεις την ρητορική του λόγου "Δεν πιστευω στο Σύνταγμα ΤΟΥΣ και στην Δημοκρατία ΤΟΥΣ" διοτι πολυ απλα ολα αυτα καταστρατηγούνται..
      Πάλι δεν μου απάντησες γι αυτο σε ρωταω αναλυτικότερα: εαν καποιος πιστεύει σε μια άκρα ρατσιστική θρησκεία οπως το Ισλάμ ειναι εχθρός ειναι εχθρός σου ή όχι;

     18. avatar agilotos.stravos

      Οκ αφου διορθωσες το τυπογραφικο λαθος.Υπανρθωπος εισαι,σφαλματα κανεις
      Ε αμα σφαζατε&στις συγκεντρωσεις,τι αλλο!& οι ναζι στις εκδηλωσεις τους τα ιδια εσκουζαν&το βραδυ ειχε φρεικορπς.159τεκμηριωμενα ρατσιστικα περιστατικα σε νοσοκομεια μονο το Α'εξαμηνο του12 με θυματα φυσικα μεταναστες σε περιοχες που ηλεγχε η ΧΑ
      60 τελεσιδικες κατηγοριες?3η φορα ρωτω
      Μα εγραψες γιατι μένουν ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΙ&σου απαντησα γιατι ετσι ειναι το νομικο πλαισιο για τους ιδιωτικους χωρους.Δε μπορει το κρατος να επιβαλει στον ιδιοκτητη ποιον να μηνυσει.Παραυτα σε αποστομωσα με 3καταδικαστικες αποφασεις,ενω&για ΕΡΤ σχηματιστηκε δικογραφια(Ρουβικωνας)&σα μπιμ συνεχιζεις να γραφεις για ασυλια!
      Εδω παντως ατσαλακωτοι
      https://www.youtube.com/watch?v=HETqd2ZX6V4
      Αν κανατε ντου,θα ησασταν μαγκες.Εδω εχετε κανει φονους..Αλλα γιατι να το κανετε?Μηπως σαν ελλειψε το πανελ του Πρετεντερη?Αφου δεν υπαρχει τηλεοπτικος η ραδιοφωνικος σταθμος χωρις δηλωση χαυγιτη!ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.Ποσα κομματα δινουν συνεντευξεις στο BBC πανω απο 1φορα?Αλλα εισαι τοσο φουσκας που νομιζεις οτι για να κανει καποιος μια δηλωση 1'σε σταθμο,πρεπει να ειναι..βουλευτης 3ου κομματος!!
      Σε ποιο λεπτο λεει"Δεν πιστευω στο Σύνταγμα ΤΟΥΣ και στην Δημοκρατία ΤΟΥΣ"?Σου 'χω ριξει στ αυτια&κουφαθηκες?
      "Θα μπουμε στη βουλη για να τη διαλυσουμε"Ποιος νομος το λεει αυτο?
      Ο εχθρος ειναι ταξικος.Τυπικα&ο καθε πιστος ειναι εχθρος,αλλα Low level
      [Το να τα παίρνεις απο τον μεν εφοπλιστή για να χτυπάς τον δε]Για πες εδω τι παιζει..

     19. avatar Leonidas21

      Τωρα θα κανουμε μάθημα:
      Λαθρομετανάστες = παράνομα στην χώρα, παρανομεί το κράτος που τους επιτρέπει να εισέρχονται και επεμβαίνει η ΧΑ! Εαν λειτουργούσε η νομοθεσία δεν θα υπήρχαν παρανομίες και η ΧΑ δεν θα είχε λόγο ύπαρξης! Έτσι αντιμετωπίζεται η ΧΑ, εφαρμόστε τους νόμους, βάλτε στην φυλακή τους νταβατζιδες, τους καταχραστές κλέφτες και μιζαδόρους που μας κουνάνε το δάκτυλο και υφαρπάζουν τον ιδροτα μας χωρις να μας ρωτήσουν, μετατρέποντας το κράτος σε τσιφλίκι τους και τοτε η ΧΑ θα εξαφανιστεί...
      Για βοήθησε με ΕΣΥ αντιεξουσιαστής δεν είσαι; Και επικαλείστε τους νόμους για την να γλιτώσεις; Τι υποκρισία Θεέ μου... Η κατάληψη Ιδιοτικοι χώρου μπορεί να μην διώκεται αυτεπάγγελτα αλλα παραμένει αδίκημα! Και φυσικά δεν υπάρχει κανεις κουτός να σας καταδώσει αφου ξέρει πως στα δικαστήρια θα την βγάλετε λάδι και την επόμενη θα τον κάψετε! Εαν σκοτώσουν ποτε άνθρωπο σου μη τυχόν πας στην αστυνομία, θα προδοσεις την ιδεολογία σου...
      Ποιο BBC και πράσινα άλογα, που αν τύχη κ δεις δήλωση της ΧΑ θα ειναι παραποιημένη και μες τη λογοκρισία! Σε πολιτική εκπομπή εχεις δει βουλευτές άλλων κομμάτων να αντιμετωπίσουν ΧΑυγητη με επιχειρήματα; Όχι και δεν θα δεις ποτέ, εαν ποτε βγει ΧΑυγητης θα τους εκθέσει ανεπανόρθωτα, γι αυτο και τους αποκλείουν. Ολοι τους φοβούνται να ακουστεί η αλήθεια.
      Έκτη φορά σε ρωτάω την γνώμη σου για τους υποστηρικτές του ρατσιστικού Ισλάμ και απάντηση δεν παίρνω..[..]

     20. avatar agilotos.stravos

      Δεν υπαρχουν λαθραιοι ανθρωποι
      Eιναι υποκρισια να μιλας για τηρηση νομων οτι εχεις συγκεντρωσει ΟΛΟ τον ποινικο κωδικα στα μουτρα σου.Κανε μαθημα στα τουβλα που σας ψηφιζουν.Αφου δε θες να διαβασεις,pdf+δικογραφια ΧΑ=Δολοφονιες,ναρκωτικα,βιασμο,ληστειες,σωματικες βλαβες,φθορά ξένης ιδιοκτησίας,διατάραξη κοινής ειρηνης,εξυβρισεις,οπλοκατοχη,εμπρησμοι,αποπειρα ανθρωποκτονιας,αντιποιηση αρχης,πλαστογραφια κ.α.ΒΑΛΑΝΕ ΤΟΝ ΛΥΚΟ ΝΑ ΦΥΛΑΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ
      Να για τον νομο!Δλδ πιστευεις οτι αν βαλουν ισοβια ποινη για καταληψιες σταθμων αυτες θα σταματησουν?Φυσικα&ειναι αδικημα.Μα δε μιλησα εγω ποτε για τηρηση νομων!
      Λαδι?Οι δεκαδες φυλακισμενοι αναρχικοι?3 στα 3 οι καταδικες?Κ αναμενουμε γιαΕΡΤ.Ποιος καηκε?
      Μπαινεις σε σταθμο&μιλας.Λες οτι εισαι αποκλεισμενος απο ολα τα ΜΜΕ&θες να διαβασεις ενα 10'κειμενο.Χωρις φθορες&ξυλο.Σχεδον παντα σ'αφηνουν γιατι μαθαινουν για το δικαιο του αιτηματος.Με τον διαλογο λυνονται πολλα
      Πρασινα αλογα τωρα&το BBC??!
      Εσας(οντως)σας παραποιουν τις δηλωσεις.Τι να πουν&οι αντιεξουσιαστες που δεν εχουν δηλωσεις!Τι με νοιαζει ρε για τους βουλευτες.Εδω εσυ οτι επειχηρημα φερνεις καταρριπτεται.Σβαστικες,δρασεις,σπασιματα τραπεζων,τηρηση νομων,αλλοθρησκοι.Μεχρι&ο αρχηγος σε αποστομωσε
      Ξαναρωταω.Μου λες ονομα σταθμου που δεν εχει μιλησει Χαυγιτης?
      Μα σου ειπα.Ο εχθρος δεν ειναι θρησκευτικος(τοσο)οσο ταξικος.Ναι ειναι εθχρος μου ο καθε φανατικος χριστιανος&ισλαμιστης,αλλα μεγαλυτερος εχθρος ειναι ο φανατικος καπιταλας&η προεκταση αυτου,ο φασιστας

     21. avatar Leonidas21

      Εισαι λοιπόν ρατσιστακος! Να που συμφωνούμε και σε κάτι, εχουμε τους ίδιους εχθρούς, τους καπιταλες, τους ισλαμοπηθηκους και τους φασιστες...οι χριστιανοί όσο φανατισμένοι και να ναι δεν αποτελούν απειλή, η θρησκεία τους μιλάει μονο για την αγάπη, αλλά το αν πιστεύεις ή όχι ειναι δικαίωμα σου.
      Τωρα που το θυμάμαι βγαίνει κατα καιρούς ένας απίθανος αναρχικος στα κανάλια, Αμυρα νομίζω τον λένε και το μονο που κανει ειναι τα προβοκάρει την ΧΑ και να κατηγορεί αυθαίρετα το κεφάλαιο, σαν τους κομμουνιστές... Για ονοματα ούτε λόγος. Μονο η ΧΑ δεν φοβάται και ονοματιζει..εξού κ οι πλαστές καταγγελίες που αναφέρθηκες! Για να το κλείσουμε το θέμα σου λεω πως εαν υπήρχαν πραγματικοί τρομοκράτες σήμερα, θα μου ηταν ιδιαίτερα συμπαθείς αφου η ιδεολογία τους κατα του κεφαλαίου και τσιφλικάδων καταχραστών του δημοσιου βίου συμπίπτει με τη δίκη μου καθώς και με της ΧΑ, διαφέρει μονο στα εθνικά θέματα και στις μεθόδους κινητοποίησης! Δεν βλέπω ομως κανα [...]πολιτικό σήμερα να φοβάται να κυκλοφορεί, οι περισσότεροι δεν παίρνουν καν αστυνομικοί προστασία, κατεβαίνουν τρώνε και πίνουν στα εξαρχεια και φεύγουν ατσαλάκωτοι..Οι μόνοι που κυνδινευουν ειναι οι βουλευτές της ΧΑ γιατι ενοχλούνε τα αφεντικά σας.. Γι αυτο σας λεω παρακρατική οργάνωση και όχι τρομοκρατική, γιατι δρατε υπό την υπό την ασπίδα του κράτους εξυπηρετώντας τα υπόγεια συμφέροντα των μεγάλο νταβατζήδων μασόνων που κυβερνούν την χώρα και ΕΣΥ εισαι απλα ενα πιόνι στην ολη φάση που εθελοτυφλεί μπροστά στο μίσος για την ΧΑ

     22. avatar agilotos.stravos

      O ρατσισμος εχει να κανει με ρατσες.Γκεγκε?Αν δε ξερεις ελληνικα δε φταιω
      Κοινοι μας εχθροι ειναι οι ισλαμοπιθηκοι&καποιοι αλλοι.Φασιστες ειστε εσεις,αφου στεγνα γουσταρετε φασιστικα καθεστωτα.&ο φασισμος ειναι η πιο ακραια μορφη καπιταλισμου.Λες&αμα ανεβει η ΧΑ,δε θα υπαρχουν τραπεζες&κολοσσοι
      Καλα τα λεει ο Λαγος
      https://www.youtube.com/watch?v=oTQ0TvdoemE
      Μισειτε ενα συγκεκριμενο λομπι που σας εχει στην απ'εξω&τσιγκλατε για να φερετε το δικο σας λομπι με τακτικη καθεστως Μεταξα.Αφαιρεση εργατικων δικαωματων,παγιωση μισθων,απολυσεις χωρις αποζημιωσεις,καταργηση συνδικαλισμου
      Ενα 1ο δειγμα το ξυλο σε συνδικαλιστες&τα γραφεια ευρεσως εργασιας μονο για ελληνες με μεροκαματο..14e!!
      Ιεραρχουμε τους εχθρους.Ενας θρησκος ειναι πιο ακινδυνος απο ενα αφεντικο που δεν κολλαει ενσημα,ο οποιος ειναι πιο ακινδυνος απο εναν χρυσαγιτη σε ταγμα εφοδου,ο οποιος ειναι πιο ακινδυνος απο εναν βουλευτη που ψηφιζει μνημονια,ο οποιος ειναι πιο ακινδυνος απο εναν ανωτερο αρχοντα διαπλοκης&συρρικνωσης του λαου.
      Αμυρας??Μα αυτος ειναι Συριζα!Σε ποια καναλια βγαινει?
      Ποιος εφυγε απο τα εξαρχεια ατσαλακωτος?
      Ποιες πλαστες καταγγελεις δε μουρλο?Δε βλεπεις εδω?
      https://jailgoldendawn.files.wordpress.com/2014/07/60_dikografies_xrysh_aygh2.pdf
      Αφου ειμαστε πιονια γιατι υπαρχουν δεκαδες πολιτικοι κρατουμενοι με δυσβασταχτες ποινες χωρις να εχουν αφαιρεσει ζωη κι εκατονταδες καταδικασθεντες με αναστολες και υπερβολικα χρηματικα προστιμα?Τι ρωταω αφου ουτε τ'αλλα απαντησες

     23. avatar Leonidas21

      Φίλε Έχεις φάει τέτοια μπανανόφλουδα που όμοια της δεν υπάρχει! Κατ αρχήν πολιτικοί κρατούμενοι ειναι αυτοι που φυλακίζονται για πολιτικές ιδέες οπως οι ΧΑυγητες και όχι οι παρακρατικοί αναρχικοί που φυλακίζονται επειδή καίνε και δολοφονούν. Μα γίνεται ποτε να πιστεύεις σ όλες αυτές τις κατασκευασμένες καταγγελίες που προπαγανδίζουν τα τσοντοκαναλα της διαπλοκής; Ο ΧΑυγτης εχει ιδεολογία, γίνετε ποτε να είναι βιαστής και έμπορος ναρκωτικών; Δε λεω πως δεν υπαρχουν και "ρόπαλα" στην ΧΑ οπως και σε κάθε χώρο αλλα εδω μιλάμε για ιδεολογία! Το εαν κάποιος είναι κακοποιός και ψηφίζει πχ ΠΑΣΟΚ, αυτο βαραίνει τον άνθρωπο και όχι το κόμμα του. Ξεκάθαρα πράγματα. Ο Αμυρα δικός σας ειναι, την αναρχία ευαγγελίζεται και την ένοπλη επανάσταση κατά του κατακτητή! Σαν κατακτητή βέβαια βαπτίζει την ΧΑ! Ο ρατσισμός εχει να κανει με τον διαχωρισμό ανθρώπων σε ανώτερους και κατώτερους: αυτό που κανεις ακριβώς ΕΣΥ έναντι όσων ψηφίζουν ΧΑ και δεν συμφωνούν με τις ιδέες σου. Φασιστες επίσης ειναι όλλοι αυτοι που με φασιστικό τροπό μας αποκλείουν απο τον διάλογο και μας στέλνουν φυλακή! Τωρα το οτι από εμάς πηγάζει ο καπιταλισμός αυτο ειναι ωραίο ανέκδοτο για μικρά παιδιά αφου εαν τα βάλεις κατώ ολοι όσοι κυβερνούν την Ελλάδα πολιτικοί και μη έχουν πολιτικοποιηθεί στην ΚΝΕ (Παγκαλος,Δαμανακη,Μπόμπολας,Αγγελοπουλου,Κόκκαλης,Τσιπρας,Ψυχαρης,Λάτσιος κ.α.[...])
      Αλήθεια θυμάσαι κανέναν τους στην ΧΑ;
      Για να μην σε πάω στα διεθνή (Μερκελ,Ομπάμα κτλ)

     24. avatar agilotos.stravos

      Μα αφου ειναι πιονια γιατι φυλακιζονται ρωταω
      Εγω συμφωνω οτι οι χαυγιτες ειναι πολιτικοι κρατουμενοι.&ας σκουζουν καποιοι αναρχικοι&αριστεροι οτι ειστε μονο εγκληματιες.Οπως&να εχει εχετε μια ιδεολογια ξεπατικομενη απο την ανοδο του Χιτλερ,ελπιζοντας ν'αποφυγετε τα λαθη του.Καποιοι ομως δε θελουν να ξαναζησουν τον εφιαλτη,ενω καποιοι αλλοι αγωνιζονται για καταρρευση του καπιταλισμου,διαλυση της αστικης δημοκρατιας&δημιουργιες κοινωνιων με βαση την Αλληλεγγυη,την Ισοτητα&την Ειρηνη,χωρις ο ανρθωπος να μπορει να εξουσιαζει τον συνανθρωπο του.Ετσι ο καθε κρατουμενος που φυλακιζεται χωρις να εχει κοιταξει την τσεπη του εχοντας προταγμα&οραμα για την κοινωνια βαφτιζεται πολιτικος.Γιατι λες να πηραν τα οπλα με σκοπο οχι μονο να μεινουν για ολη τους τη ζωη φυλακη,αλλα&να χασουν τη ζωη τους?Σε ποιες Επαναστασεις δεν εγιναν δολοφονιες&καψιματα?Αληθεια σε ποιους ομως επιτεθοντουσαν?Εχεις διαβασει ποτε προκυρηξεις-κειμενα?
      Μα εγω δεν ανεφερα απλους ψηφοφρους της ΧΑ που παρανομησαν.Επισημα στελεχη σου εφερα+δικογρφια ΧΑ με ολους τους βουλευτες.Ανοιξε το pdf μη φοβασαιΑν θες σου βρισκω&ψηφοφορους εγκληματιες χαυγιτες.Ευκολακι.Μην πεσει ο σερβερ μονο
      Ο ρατσισμός(ΤΟ ΛΕΕΙ Η ΛΕΞΗ)εχει να κανει με τον διαχωρισμό ανθρώπων ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΜΕ ΤΗ ΡΑΤΣΑ.Αυτο που περιγραφεις(ανωτερους-κατωτερους)το φωναζουν πανω απο 100χρονια οι αναρχικοι.Ονομαζεται ταξικος διαχωρισμος.Μπραβο εισαι σε καλο δρομο
      Ενταξει να καταπιω τον Αμυρα,αλλα ΚΝΕ,Μερκελ τι τα 'θελες.Εχεις τοσες ερωτησεις αφησει πιο πανω

     25. avatar Leonidas21

      Παράλογος θα συμφωνήσω σε αρκετά μαζι σου! Διαφωνώ στα παρακάτω ομως...
      Οι "υποτιθέμενες τρομοκρατικές οργανώσεις" σήμερα έχουν ως κύριο σκοπό χρηματικό όφελος και όχι να πλήξουν το κράτος, αυτο άμεσα τις μεταλλάσσει σε "οργανωμένο έγκλημα". Το οτι φυλακίζονται πότε πότε τα πιόνια, αλλα ποτέ οι εντολοδόχοι δεν σημαίνει κατι. Μηπως θελεις να σου φέρω 10αδες περιπτώσεις που όχι μονο αθωώθηκαν αλλα υπερασπιστικάν απο Συριζαίους βουλευτές; Μηπως να σου θυμίσω και την επικοινωνία Λάμπρου με "τρομοκράτες"; Ειμαι σίγουρος τα ξέρεις αλλα εθελοτυφλείς.. Η ιδεολογία τωρα δεν εχει να κανει ούτε με τους βουλευτές, ακομα και αυτοι μπορεί να ειναι διεφθαρμένοι αλλα σου ξανά λεω πως αυτές οι κατηγορίες ειναι κατασκευασμένες, ο ένας ψευδομάρτυρας ειναι αγκαλιά με τον Βαρβιτσιώτη, οι άλλοι δυο εδω http://youtu.be/e8NDasl48LY , κατι αντίστοιχο ισχυει και με τους υπόλοιπους.
      Η έννοια του Ρατσισμού σου ξαναλέω εχει να κανει με καθε είδους διαχωρισμο ανθρώπων και ΕΣΥ το περιορίσεις στη ράτσα και μόνο, μεγάλο λάθος!
      Άνοιξε κανα λεξικό.. Επειδη δεν κατάλαβα ομως, αμφισβητείς οτι Μερκελ, σια και λοιποί κυβερνήτες που εξυπηρετούν το μεγάλο κεφάλαιο έχουν ολοι τους υπηρετήσει σε νεαρή ηλικία τον κομμουνισμό; Αυτο ειναι υποκρισία...
      Αδερφε εγω εδω σου εξηγώ και το παραμικρό, εκτος απο τα τελείως ανούσια ή αυτα που συμφωνώ κ δεν υπάρχει λόγος να επεκταθώ παραπάνω. Δεν ξέρω απο πηγάζει αυτη σου η μανία να λες οτι δεν απαντάω

     26. avatar agilotos.stravos

      Ποιοι ειχαν ΜΟΝΟ χρηματικο οφελος?Ποιοι ειναι οι εντολοδοχοι?Εσυ αν ετρωγες ισοβια&ειχες εντολοδοχο δε θα μιλαγες?Δε θα αφηνες υπονοουμενα?Δε θα συνεργαζοσουν?Γιατι για ολες τις επαναστατικες οργανωσεις(εκτος 17Ν)το δικαστηριο αναγνωρισε ανυπαρξια αρχηγων?Δε γνωριζεις οτι εχει αποδειχθει πως τα μελη σε μια τετοια οργανωση παιρνουν τις αποφασεις συλλογικα&δε λειτουργουν με ιεραρχιες&αξιωματα οπως οι φασιστικες παρακρατικες οργανωσεις?Επειδη δηλωσε σε ομιλια τοπικης ο Παναγιωταρος"πρεπει να υπακουετε&να μην αντιμιλατε"&εσυ εισαι το πιονι αποδεδειγμενα,νομιζεις οτι ολοι λειτουργουν κατοπιν εντολων!Αν δε μου φερεις εντολοδοχους θα παει ακλαφτο&αυτο το επιχειρημα
      Ποιον δικηγορο ηθελες να παρουν?Τον Φαηλο?Χα!Η μηπως υπαρχουν αναρχικοι δικηγοροι?Να υποθεσω τοτε οτι στηριζεις τα μελη των Πυρηνων της φωτιας&την τελευταια δικη του Μαζιωτη που εφαγε 125χρονια μονο για μια ενεργεια χωρις θυματα,οπου εμφανιζονται στα δικαστηρια χωρις δικηγορους,σωστα?
      Οι αλλοι εχουν κινημα,εχουν νεκρους,οργανωσεις,φυλακισμενους,δικες,ΕΔΩ&ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ&εσυ επειδη δε μπορεις να το φτασεις,το προβοκαρεις
      Τι κατεθεσε αυτος ο ψεοδομαρτυρας?
      (Κι αλλο αυτογκολ?Μιλαει ο Κασιδας για καταργηση πολιτευματος!!!)Χαχα!
      Δεν περιορισα τπτ.Αυτο σημαινει Ρατσισμος>Ρατσες.Αν παιρνεις μια ελληνικη λεξη&την κακοποιεις να ξαναπας σχολειο.Η ελληνικη γλωσσα ειναι πλουσια.Βρες αλλη λέξη.Σιγα μην εισαι ρατιστης&με τα μπιζελια.
      Στα τσακιδια Μερκελ&ΚΝΕ λεμε,το χαβα σου εσυ.Ελα πες&για Φουκοσιμα.Τοσα ασχετα εχεις φερει..

     27. avatar Leonidas21

      Εκει που νόμιζα οτι αρχίζεις να ξυπνάς σε πείρα ο ύπνος πάλι.. Το παραμυθάκι οτι οι αναρχικοί δεν έχουν ιεραρχία ψοφισε, ανήκει μονο στην ιδεολογία σας, οι αποφάσεις των "Ελληνικών δικαστηρίων" δεν αποτελούν κριτήριο. Στην πράξη ειναι διαφορετικά τα πράγματα και δεν καταλαβαίνω γιατι εξαιρείς την 17Ν; Τωρα την αποποιησε; γιατι νωρίτερα οταν σε ρώτησα εαν ποτε έχετε χτυπήσει στόχο μου κατέβασες μια λίστα οπου το 80% ηταν δικά της χτυπήματα!
      Εντολοδόχοι σας ξέρεις πολυ καλά ποιοι ειναι, τα συμφέροντα των κυβενησεων εξυπηρετείτε, σας λένε οι ΧΑ μας δημιουργούν πρόβλημ, θέλουν να αφυπνίσουν τον λαό και να μας χώσουν μέσα...και εσείς υπακούτε...θα σου πω για να μάθεις πως οι ψηφοφόροι με τους βουλευτές μας πεζουν σφαλιάρες, άκου σούζα οταν μιλάει ο Ηλίας Χαχαχαχαχαχαχ
      Και μάθε να διακρίνεις την ρητορική του λόγου έλεος!!! Κρατούμε το πολίτευμα διοτι η δημοκρατίας ΤΟΥΣ ισχυει μονο για τους δικούς τους... Για τους μας τους υπόλοιπους που φωνάζουμε " μπούνε οι κλέφτες στην φυλακή" και τους χαλάμε την σούπα ισχυει αντισυνταγματικώς ιδιώνυμο...
      Έρχομαι και στα ερωτήματα σου αλλα μετα θα παραθέσω και αυτα που άφησες ΕΣΥ αναπάντητα μπας και επανέλθεις καθολου απο την πλύση εγκεφάλου γιατι ενώ εισαι επαναστατική ψυχή, εισαι τέρμα παραπλανημένη και ειναι κρίμα...

     28. avatar agilotos.stravos

      Ρε ρωταω[Γιατι για..ανυπαρξια αρχηγων?]που σημαινει οτι μονο στη 17Ν αναγνωριστηκαν αρχηγοι,δεν εξαιρω τη δραση της.Μιλαμε μεταφραση απο ελληνικα στα ελληνικα δεν εχει ξαναγινει.Η ρητορικη λογου σε μαρανε...
      Σε ξαναρωταω γιατι απο τους 10δες κρατουμενους με βαρυτατες ποινες δεν υπηρξαν εστω μισος να αφησει υπονοιες για αρχηγιλικια?Εσυ αν σου ελεγαν ισοβια&ηξερες τον αρχηγο τι θα εκανες?
      Για δωσε ονοματα αρχηγων αναρχικων.
      [οι ψηφοφόροι με τους βουλευτές μας πεζουν σφαλιάρες]Τι εννοεις?
      Επειδη νομιζεις οτι λενε πως θα μπουνε φυλακη οι κλεφτες,θα το κανουν αν βγουν εξουσια?Ολοι γνωριζουμε τα σκανδαλα της δεξιας απο το 1950&μετα.Ποιος μπηκε φυλακη οταν ηρθε η χουντα που υμνειτε?Κανενας!Ισα ισα συνεργαστηκατε αψογα.Φυλακες μπηκαν μονο οι αντιφασιστες.Τα ιδια με τη χουντα του Μεταξα που λατρευετε,οπου ειχαμε οχι μονο οικονομικες ατασθαλιες αλλα&νεκρους διαδηλωτες απο τους εργοστασιαρχες καπνου&φυλακιστηκαν αναρχοκομμουνιστες εργατες!Πως θα μας πεισεις οτι αν ερθει για 3η φορα ο φασισμος δε θα κανετε τα ιδια?
      Μη ξεχνας οτι η Χα βριζει συγκεκριμενους κλεφτες ενω αλλους(Μαρινακης,Μελισσανιδης,μασονος Ρεστης)ατσαλακωτοι.Το να διωξεις τον κλεφτη για να φερεις τον δικο σου κλεφτη δε μου λεει τπτ.(Τα λεει στα ισα ο γοριλας Λαγος στο βιντεο με τους εφοπλιστες)
      Μα εδω γλειφετε μεχρι και μελλοντικο πλανηταρχη!!!Που ακουστηκε αυτο??Ποιος αντιεξουσιαστης θα μιλαγε ετσι?
      https://www.youtube.com/watch?v=oCwXFVhe6DE
      Τετοια δουλικοτητα ουτε ο ΓΑΠ...

     29. avatar agilotos.stravos

      ΜΑΝΙΑ??Εχεις θρασος τελικα.Αν νομιζεις οτι θα πετας τουβλα εφαρμοζοντας τη μεθοδο Γκεμπελς γελιεσαι.Δεν αφηνω τπτ ψευδες να πεσει κατω.Να πεις οτι δεν ειναι γραμμενα...Καλυψου.
      1.Η εθνικη υπερηφανια ειναι ομως τωρα η λυση?
      2.Οι υπαλληλοι στη Μαρφιν ηταν χρυσαυγιτες?
      3.Ξερεις καποιον που εχοντας κανει κουπι στο Αιγαιο να εχει προσεγγισει γνωστο σου για να τον κανει μωαμεθανο?
      4.Ποσοι φυλακισμενοι αναρχικοι δουλευαν δημοσιο?
      5.Εσυ εχεις ακουσει δηλωση 1'καποιου αντιεξουσιαστη,καποιου πολιτικου κρατουμενου τα τελευταια 40χρονια?
      6.Αληθεια σε ποιους ομως επιτεθοντουσαν?
      7.Εχεις διαβασει ποτε προκυρηξεις-κειμενα?
      8.Ποιος εφυγε απο τα εξαρχεια ατσαλακωτος?
      9.πιστευεις οτι αν βαλουν ισοβια ποινη για καταληψιες σταθμων αυτες θα σταματησουν?
      10.Ποσα κομματα δινουν συνεντευξεις στο BBC πανω απο 1φορα?
      11.Μου λες ονομα σταθμου που δεν εχει μιλησει Χαυγιτης?
      12.Σε ποιο λεπτο λεει"Δεν πιστευω στο Σύνταγμα ΤΟΥΣ και στην Δημοκρατία ΤΟΥΣ"?
      13.Ποιος νομος το λεει"Θα μπουμε στη βουλη για να τη διαλυσουμε"?
      14.το pdf το διαβασες?Ναι η οχι απαντα να μην κουραζεσαι
      κ φυσικα το αιωνιο ερωτημα
      15.[Το να τα παίρνεις απο τον μεν εφοπλιστή για να χτυπάς τον δε]&.Φερε στοιχεια εδω
      Κ φυσικα βλεπεις δε λεω για σβαστικα.Τον νεκρο τον σεβεσαι.

     30. avatar Leonidas21

      1. Αστείο ερώτημα χωρις βάση.Το οτι είμαστε περήφανοι για την ιστορία μας δεν σημαίνει πως αποτελεί λύση.Χρειάζονται και αλλα πράγματα.
      2. Δεν ξέρω οτι ήτανε, φαντάζομαι ούτε και ΕΣΥ, αυτο ξέρω ειναι οτι αυτοι που την κάψανε δεν τους ένοιαξε καν εαν θα αφαιρέσουν αθώες ζωές!
      3. Μάλλον κατι μπέρδεψες, δεν ενοχλεί ο εξισλαμισμός, ο Ισμλαμισμος με ενοχλεί που προσκυνται στον ρατσισμό και δεν διστάζει να δολοφονήσει στο ονομα του
      4. Χαζή ερώτηση!Οι φυλακισμένοι ειναι στην φυλακή! Εαν εννοείς τους έξω ναι, ξέρω αρκετούς που ειναι διορισμένους και προσκυνάνε στην ακροαριστερά
      5. Αμυρας, Ξηρός, Ρομανος
      6. Σε ΧΑυγητες
      7. Φυσικά, οι περισσότερες έχουν στόχο αστυνομικούς κ σεκιουριτάδες, ρεζιλίκια
      8. Βαρουφακης,Καννελλη,Σκουρλέτης,Παπαρηγα και ολο το αριστερό συναπάντημα
      9. Θα ηταν παράνομος νόμος, αλλα εαν εφαρμοζοτανε θα κοβοντουσαν στο εγγυοουμε
      10. Ακομα ενα χαζό ερώτημα που δεν λεει τίποτα
      11. Εδω και 2 χρονια αντιδημοκρατικά σε κανένα!
      12. Βρες ολοκληρο το βίντεο βρε λαοπλάνε, μη το κανεις σαν τον Πρετεντέρη και ΕΣΥ
      13. Ο νόμος του αδικημένου πολίτη οταν αντιλαμβάνεται πως αυτοι που εχει στείλει στη βουλη να τον εκπροσωπήσουν τον κοροϊδεύουν καταχραζονται την ακούσια
      14. Φυσικά το διάβασα και εμμένω στην άποψη μου...Παρακρατικά Προβοκάτσια, δεν έχουν τιποτα αντιπαραθέσουν στη ΧΑ οταν ονομάζει τους κλέφτες με αποδείξεις και δημιουργούνε εντυπώσεις (και καλά κοιτά ποιος μας καταγγέλει)
      15. Για να πάρεις την απαντήσει θα μου πεις πρώτα ενα αποποιησε ή όχι την 17Ν..

     31. avatar agilotos.stravos

      Επιτελους χρειαστηκε να στα μετρησω σαν παιδακι.Αν&πιο κατω φαινεται οτι δεν το εχεις ουτε με τα μαθηματικα
      Θα σχολιασω επιλεγμενα,επειδη επαναληθφηκαν καποιες ερωτησεις&δε βγαινει ακρη στην αμαθεια καποιες φορες.Αν επιμενεις σε κατι ρωτας
      1.Δε μιλαω περηφανοι για την Ιστορια(τεραστιο θεμα) αλλα για την πατριδα
      4,Το δουλευαν ειναι γ'προσωπο,πληθυντικος αριθμος χρονος παρατατικος,του ρηματος δουλευω.Αναφερομαι δλδ στο παρελθον.Εννοειται οτι τωρα δεν εργαζονται.Παντα λοιπον σε τετοιους συλληφθεντες που προσκεινται σε ενοπλες ομαδες,δημοσιευεται ολο το προφιλ.Υπαρχει λοιπον καποιος δημοσιος υπαλληλος?Γιατι γι αυτους μιλαγαμε
      5.Σε ποιο καναλι βγηκε ο Ρωμανος?Ο Ξηρος σε ποιο δελτιο?Μηπως τα μπλεκεις με τις ανακοινωσιες που ανεβαζουν στο ιντερνετ?
      6.ΚΑΙ σε χαυγιτες.Οπως και σε εφοπλιστες,βιομηχανους..Μα τα ξαναεγραψα.
      7.Αυτο δειχνει οτι οτι δεν εχεις διαβασει τπτ
      8.Μα Βαρουφακης&Σκουρλετης δεχθηκαν επιθεση.Τους ηθελες νεκρους?Για Κανελλη&Παπαρηγα 1η φορα το ακουω
      9.Θα μας εγγυοσουν&στον κουκουλονομο&στους τελευταιους 2αντιτρομοκρατικους νομους?Αεναοι κουκουλοφοροι&ενοπλες ομαδες.Εδω το Γ'Ψηφισμα εκτελεσε χιλιαδες κομμουνιστες&δε μασαγαν..
      11.Κανενα?Αυτο ειναι μονο φετος
      https://www.youtube.com/results?q=%CF%87%CF%81%CF%85%CF%83%CE%B7+%CE%B1%CF%85%CE%B3%CE%B7+%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B5%CE%BD%CF%84%CE%B5%CF%85%CE%BE%CE%B7&sp=EgIIBQ%253D%253D
      12.Α αμα το εχεις πες
      14.ΚΑΙ ΤΑ 60 ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ??
      15.Κανανε λιγα λαθη,αλλα ναι τους στηριζω,ειχαν οραμα

     32. avatar Leonidas21

      Και στα σοβαρά τωρα
      1. Εισαι υπέρ της εισοδου στη χώρα ανθρώπων που προσκυνται στο Κοράνι, μια ρατσιστική θρησκεία που πρπεσβυει το μίσος και τις δολοφονίες στο ονομα της;
      2. Παραδέχεσαι πως είστε ρατσιστές κατα των Ελλήνων την στιγμή που οτι και αν κάνουν οι ξένοι λέτε πως έχουν καθε δικαίωμα ενώ οταν διαμαρτύρονται οι Έλληνες τους λέτε φασιστες;
      4. Άρνησαι οτι μια χώρα με δυναμική αμυνα εχει μεγαλύτερη επιρροή στην εξωτερική πολιτική;
      5. Οι ΧΑυγητες βουλευτές έχουν αποκλειστεί απο τις πολιτικές εκπομπές με αντισυνταγματικό τροπο όντας η 3η πολιτική δύναμη της χώρας; Το αν ειναι πολιτικοί κρατουμενοι δεν σε ρωτάω Το παραδέχτηκες
      6. Σας παρέχετε πολιτική προστασία στα δικαστήρια αλλα και ιδιαίτερα προνόμια στις φυλακές απο ανθρώπους της κυβέρνησης; (Δικηγόρους,Συνομηλιες Λάμπρου κτλ)
      7. Υπάρχει άλλο κόμμα πλην της ΧΑ που δεν φοβάται να ΟΝΟΜΑΤΙΖΕΙ τους κλέφτες της δημόσιας σκηνής;
      8. Άνοιξες λεξικό να μάθεις την έννοια του ρατσισμού; wiki it δεν δαγκώνει
      9. Γνωρίζεις κάποιον που υπηρέτησε στην ΧΑ και κυβερνησε υπηρετώντας το κεφάλαιο; Κάποιον με λεφτά έστω;
      10. Γνωρίζεις που υπηρέτησε στην ΚΝΕ και δεν ανταμηφθηκε απο το κεφάλαιο;
      Κάποιον που να μην μένει βόρεια προάστια;

     33. avatar agilotos.stravos

      1.Δεν αναγνωριζω τεχνητα συνορα.Μ'ενοχλουν οι θρησκειες παντου.Το δρομο το δειχνουν οι κομμουνιστες/αριστεροι της Rojava που πολεμουν εναντιον του ISIS.Οι εθνικιστες που ειναι?
      2.Aπανταω με ερωτηση.Πως ειναι δυνατον να ειμαι ρατσιστης με τον πατερα μου,τη μανα μου,τους γειτονες,τους συναδελφους μου&με τον εαυτο μου τον ιδιο?Αν απαντησεις εσυ θα εισαι ο 1ος χαυγιτης.Το εχω ρωτησει πανω απο 10φορες
      3.Που πηγε το 3??Χαχα.Καλα σας λενε αγραμματους.Τωρα καταλαβα γιατι στις συγκεντρωσεις σας βλεπετε χιλιαδες!!Μαθηματικα 0?
      4.Δεν παιζει ρολο&αυτο γιατι το ΔΝΤ πηγε σε χωρες με πιο ισχυρο στρατο απο τον δικο σου(Τουρκια-Αργεντινη)Δεν κοιταμε κανονια οταν δεν εχουμε ψωμι
      6.Σε ξαναρωτησα για αναρχικους δικηγορους.Παραδεχεσαι τους αλλους που καταδικαζονται χωρις υπερασπιση?Ο Λαμπρου νομιζω μιλησε με ποινικο.Τα προνομοια στη σκληρη ζωη της φυλακης τα κατακτας με το σπαθι σου.Σου 'χα ξαναπει να ψαξεις απο συνομιλιες χαυγιτων παραδεχοταν ο ενας για πυρηνες,ποσο σεβας εχουν μεσα&100αλληλεγγυοι απ'εξω τρεχουν γι αυτους
      7.Οχι.Μεχρι να ερθει ο χαυγιτης Μπομπολας.Υπαρχει οργανωσεις στην κοινωνια που να μη γουσταρουν κανεναν εφοπλιστη-βιομηχανο εκτος απο τις αντιεξουσιαστικες?
      8.ρατσισμός ο [ratsizmós]:η αντίληψη εκείνων που πιστεύουν ότι η δική τους φυλή είναι ανώτερη από τις άλλες που η φύση τις έχει καταδικάσει σε κληρονομική κατωτερότητα·(πρβ. φυλετικές διακρίσεις).Στο δοξα πατρι
      9.Η περιουσια της Ζαρουλια φτανει για να θρεψει τους μισους απο σας
      10.(3η φορα)ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΚΕ

     34. avatar Leonidas21

      Εαν έρθει η ΧΑ στα πράγματα και ενώ φυλακισει τους κλέφτες τους αν τικαταστήσει απο άλλους κλέφτες, θα μας βρει απέναντι της. Εμείς που την σηκώσαμε εμείς θα την ρίξουμε! Θελω να Πιστευω ομως οτι η ιδεολογία τους δεν θα τους το επιτρέψει. Τα λάθη του παρελθόντος ειναι άδικο να βαραίνουν το σημερινό κίνημα! Μαριν, Μελισσαν, Ρεστ, Μασόνους...Τι λες; Το λαθραίμποριο Μελ ποιος το ανακάλυψε; Την συνομιλά Μαριν - Χατζινικολαου ποιος την ανέδειξε στην Βουλή οταν οι άλλοι κάναν τον Πόντιο Πιλάτο; Τον Ρεστ εβραίο τον ανεβάζουμε εβραίο τον κατεβάζουμε. Όσο για τους μασόνους, μάλλον δεν εχεις ακούσει ποτε επίσημη ομιλία της ΧΑ! Στο λινκ που έστειλες με τις "Φετινές" εμφανίσεις της ΧΑ γελάει ο κόσμος, διακαλαναλικη του 2012 που απαιτείται απο τον εκλογικό νόμο και μαλιστα παίχτηκε 3 ώρα τα μεσάνυχτα! βλέπεις εστω 1 με πολιτικούς αντιπάλους; Γιατι δεν έρχονται οταν παμε εμείς; Φυσικά γιατι στερέψαν απο επιχειρήματα στις κατηγορίες που τους αποδίδουμε...εαν πραγματικά δεν μας φοβούνται ας βγούμε σε ενα πάνελ μαζι μας και αν καταφέρουν ας μας εκθέσουν... Καταλαβαίνω πως οι απαντήσεις μου δεν σου αρεσαν και Έρχομαι στις δικές μου: 1. Το δέχομαι για τα σύνορα. Η απάντηση ειναι Πούτιν 2. Κοφευγεις, σε ρωτησα για την ελληνική φυλή όχι για την οικογένεια σου 4. Βλέπε Ισραήλ, Β.Κορεα (κ για ν μη πετάξεις κοτσάνα τους απεχθανομαι) 7. Τι λες; Ο Μπόμπολ ειναι ο κυρίως στόχος της ΧΑ 8. Ακριβώς αυτο! Τι δε καταλαβαίνεις; 9. Άστοχο 10. Άλλο ρωτησα

     35. avatar agilotos.stravos

      Θα ειναι αργα τοτε!Δε σας ειδα ποτε εσας τα εθνικια να ριχνετε χουντες.Ακομα&οταν μπηκαν οι ναζι ησασταν οι πρωτοι που συνεργαστηκατε
      Το [...] ενω χαυγιτικα τσιρακια του [...]μαζι με χουλιγκανους εσπασαν στεκι,που αντιδρουσε στο γηπεδο της ΑΕΚ στη Ν.Φιλαδελφεια
      Τους διαλογους τους εβγαλε ο Θωμαιδης.Στο επισημο σαιτ σας εχετε 169αναφορες στον Μπομπολα,77στον Ψυχαρη&μονο 4 στον Μαρινακη,2 απο τις οποιες απο γραμματα ψηφοφορων!
      Δε βριζουν τον Ρεστη ολοι οι χαυγιτες.Το σιωνιστικο ιδρυμα του,ειχε κανει τη γκαφα να βγαλει ευχαριστηρια λιστα με τους χορηγους του.Σ'αυτη ηταν λιστα ηταν&η Cocomat.Τη ξερεις την εταιρια?Ρωτα το Παππα που την εχει..
      Εβαλα στο youtube το φιλτρο"φετος"Αν καποιος ανεβασε παλαιοτερες δηλωσεις δε φταιω
      Οντως θα τσακιζες ολους τους κομματικους σου αντιπαλους στα πανελ.Αφου εχουν αποκλειστει οι αντιεξουσιαστες..
      1.Οκ.2.Μα δεν ειμαι ρατσιστης με καμμια φυλη.4.Ρε τουβλε σου λεει ο Ρουβικωνας"να αυριο ειναι στο Χιλτον 5ο οροφο οι τροικανοι παμε να τους τσακισουμε"Σκανε τους μπουζουριαζουν&εσυ χαζευεις αεροπλανα&βαπορια!7.Τον"δικο"σας Μπομπολα εννοουσα8.Υπαρχει ελληνικη,λατινικη,κινεζικη φυλη.Η χα δεν ειναι φυλη.Οποτε το να διαχωριζεσαι απο τους νεοναζι δε σε κανει ρατσιστη.Ελεος πια10.Τον Ρουπακια!Ολοι οι κκεδες που ξερω ειναι τιμιοι&εργατικοι.Η ΚΝΕ εχει χιλιαδες μελη.Γιατι δεν εγιναν ολοι πλουσιοι,παρα μονο ελαχιστοι?Δε με νοιαζει αν η Τρεμη ηταν στη ΚΝΕ,η στη ΔΑΠ αλλα ο ρολος της ΤΩΡΑ
      Παλι αφησες ερωτησεις

     36. avatar Leonidas21

      Ηθελα να ξερά που διαβάζεται ιστορία! Άκου οι εθνικιστές συνεργάστηκαν με τους Ναζί...Οι εθνικιστές τους έδιωξαν αδερφε, οι ΚΚΕ πρόδωσαν και συνεργάστηκαν μαζι τους γιατι ήθελαν να ρίξουν τον Μεταξά! Αυτο για τον Ρεστη για να ειμαι ειλικρινής πρώτη φορά τα ακούω, ίσως γι αυτο να ειναι και ο μοναδικός εφοπλιστής που μπήκε φύλακη! Η ΧΑ εχει κύριο στόχο αυτους που καταχραζον δημόσιο χρήμα, τον ιδρώτα μας, γι αυτο κυνηγάει τον εθνικό μας εργολάβο οταν υπόλοιποι φοβούνται μα ψελλίσουν και το ονομα του.
      2. Εισαι με την Ελληνικη φυλή και σου εξήγησα τον λόγο! 4. Συμφωνώ με την κίνηση σας στο Χιλτον, αλλα ρε κουτέ, οταν η κυβέρνηση δημιουργεί "φωτογραφικούς νόμους" για να αποφυλακίσει αναρχικούς αλλα και να φυλακίζει ΧΑυγητες δεν σε πονηρεύει καθολου; 7. Ρατσισμός: είναι η αντίληψη ότι οι άνθρωποι δεν είναι όλοι ίσοι μεταξύ τους διακρινόμενοι απο χρώμα, το έθνος, την θρησκεία, το φύλο κτλ . ΕΣΥ εισαι ρατσιστής με τους Έλληνες, με τους Ισλαμιστές, τους χριστιανούς κτλ 10. Τους κακόμοιρους τους ΚΚΕδες, τίμιοι μεροκαματιάρηδες και ψηφίζουν πάμπλουτους λαοπλάνους να τους εκπροσωπούν, άξιοι της μοίρας τους! Εγω για βουλευτές σε ρωτησα όχι για τους παραπλανημένους ψηφοφόρους...Και εγω ξέρω χιλιάδες αυγήτες οι οποίοι ειναι τίμιοι, εργατικοί και αγωνιστές που αναζητούν δικαίωση! Να σταματήσουν οι κλέφτες να μας κουνάνε το δάκτυλο και να βρεθούν στην φυλακή!

     37. avatar agilotos.stravos

      Αν ηταν ετσι τοτε πολλοι κκεδες δε θα πολεμαγαν το '40.Αν σου πω να μου φερεις συνεργασιες ΚΚΕ&ναζι θ'απαντησεις η θα περιμενω τζαμπα σαν τους αναρχικους δικηγορους η[Το να τα παίρνεις...να χτυπάς τον δε]?Απο τοτε που ο χοντρος ειπε"τιμη στα ταγματα ασφαλειας"που ορκιζονταν&πληρωνοντουσαν απο το Γ Ραιχ,επαψες να εισαι πατριωτης
      Ο Συριζα οχι μονο απετυχε στους"φωτογραφικούς νόμους"οχι μονο δεν αποφυλακισε κανενα κρατουμενο,αλλα αποφυλακισε ολη τη ΧΑ,συνεχισε τις συλληψεις αναρχικων&προφυλακισε γυναικα&μανα μελους των πυρηνων!Αυτο δεν το εκανε ουτε ο Δενδιας.Οποτε κοψε τη παραπληροφορηση.Αρα δε θα πηγαινες στο Χιλτον να διωξεις το ΔΝΤ,επειδη ο Συριζα προσπαθησε να βγαλει τον Ξηρο!Εισαι λογικος?Ναι.Γιατι ξερεις οτι θρεφτηκες απ'αυτη τη κατασταση.Αν φυγουν μνημονια θα ξαναπας στο 0,3%.Τοσες αντιμνημονιακες διαδηλωσεις,τοσες κινητοποιησεις&ουτε ενα επισημο καλεσμα της ΧΑ.Εδω πηγε να μπουκαρει ο λαος στη βουλη&ο Κασιδας εκλαιγε για τις καταστροφες των τραπεζων&των αλυσιδων(γιατι δεν υπαρχει πλεον φτωχος μαγαζατορας σε κεντρο Αθηνα)Κατι γαυγισματα,ενα βρισιμο στον Ευθυμιου&τερμα.ΟΛΟ ΛΟΓΙΑ.&ταυτοχρονα οι αλλοι,πεσιματα σε 10δες βουλευτες,επιθεσεις,2000προσαγωγες,100δες δικες,10δες φυλακισεις.Μεχρι&νεκρο ειχαν.&εσεις κυνηγαγατε πακιστανους.Εδω απαντα&μη φερνεις ασχετα οπως ΚΚΕ,Μερκελ,Ρεπουση
      Μα εγω δεν εχω καποια θρησκεια που ν'αποδικνυεται ανωτερη απο τη χριστιανικη η την ισλαμικη!Αλλα αφου επιμενεις στη μπουδρα σου πες πως γινεται να ειμαι ρατσιστης με το σοι μου

     38. avatar Leonidas21

      Χιλιάδες αποδείξεις αδερφε και ομολογίες ΚΚεδων οτι η εισβολή των Γερμανών ηταν ευκαιρία τους να ρίξουν τον Μεταξα. Ακομα κ εξώφυλλα στον ριζοσπάστη, εχε χάρη που το NB σβήνει τα links. Απ την στιγμή που δεν πιστεύεις στους νόμους τι τους θελεις τους δικηγόρους; Αυτο το παραμυθάκι περι Γ ραιχ και ΧΑ καλό ειναι αλλα δεν εχει δράκο, επειδη μες το ανδρο της διαπλοκής σας χαλάει την μανέστρα δεν έχετε τίποτα εναντίων της και ανακυκλώνεται αυτές τις ανοησίες . Ο Συριζα οπως και ο Δένδιας δεν απέτυχαν καθολου, απλα καποια στιγμή θα βρισκόντουσαν αμερόληπτοι δικηγόροι που θα δίκαζαν τις πράξεις και όχι οτι τις ιδεολογίες! Για το Χιλτον σου είπα συμφωνώ με την κίνηση, τι δεν καταλαβαίνεις; Απ την στιγμή ομως που ισχυρίζεσαι οτι συλληφθηκαν τα παιδιά να φανταστώ οτι δεν θα τα ξαναδούμε, γιατι εαν τα ξαναδούμε θα αυτοδιαψευθεις για τα περι ασυλία σας! Δεν με απασχολεί εαν θα φθάσουμε στο -3 , με απασχολεί να μπούνε οι κλέφτες στην φυλακή και να σταματήσει αυτη η ασυδοσια. Μετα δεν θα εχουμε λόγω ύπαρξης στο ξανά είπα. Η ΧΑ δεν κυνηγάει Πακιστανους, παρανομους κυνηγάει, αυτα τα κάνουν κατι ψευτοπαλικαρακια που δηλώνουν ΧΑ και μονο κακό μας κάνουν. Σου είπα οι ΚΚΕδες ειναι άξιοι της μοίρας τους με αυτους που ψηφίζουν. Το οτι δεν πιστεύεις σε σύνορα και θρησκείες δεν σε προστατεύει απο τον ρατσισμό σου απέναντι σε ομάδες ατόμων! Ρατσιστής με τους Έλληνες εισαι σου ξαναλέω, όχι με το σόι σου!

     39. avatar agilotos.stravos

      Ξαναρωταω γιατι δεν λιποτακτησαν τοτε το '40?Κ γιατι οι δοσιλογοι κατοπιν δεν ηταν κκεδες?
      Απο τη στιγμη που πιστευεις στους νομους πως χαρακτηριζεσαι αντισυστημικος?
      Μα οι δικηγοροι δε δικαζουν!
      Παραμυθακι οτι οι ταγματαλητες πληρωνοντουσαν απο το Γ Ραιχ?Ανοησια το"τιμη στα ταγματα ασφαλειας"του Μιχαλολιακου?Υπνοβατεις?
      Κ ισοβια να φανε,νομιζεις οτι θα εξαφανιστουνε?Σταματησε το κινημα επειδη καποιοι φυλακιστηκαν η σκοτωθηκαν?Επειδη εσεις φυλακιστηκατε για 1χρονο&εξαφανιστηκατε,θα κανουν&οι αλλοι το ιδιο?Εδω το συνεχιζαν οταν ξερανε οτι θα πανε ισοβια,οτι θα βρεθουν στο εκτελεστικο αποσπασμα 70χρονια πριν.Καποιοι φοβουνται λιγοτερο
      Ξαναρωταω ποτε οι εθνικιστες στην Ιστορια φυλακισαν τα αφεντικα τους?Θεωρω αδυνατο ν'αρνηθειτε τα ποσα του Μπομπολα στην Ελβετια,αμα πατε να τον φυλακεισετε.Απλα θα διαπραγματευτειτε.Το ιδιο ειναι να φυλακιζει επιλεγμενους κλεφτες η ΧΑ&το ιδιο οι κρεμαλες στο Συνταγμα?
      Τα ψευτοπαλικαρακια ειναι αυτοι εδω?
      https://www.youtube.com/watch?v=Qi-QneYBoW0
      Τραβα&πες σε στελεχος της χα"δε με απασχολει αν φτασουμε το -3".Κι αν το πεις σε κανα ψευτοπαλικαρακι..την εκανες!
      Αρα το σοι μου δεν ειναι ελληνες!?
      Ποσες φορες θα ρωτησω για το[Το να τα παίρνεις...να χτυπάς τον δε]ρε γκεμπελισκε?

     40. avatar Leonidas21

      Κατ αρχήν με την αποδοχή της 17Ν ο ισχυρισμός οτι οι "τρομοκράτες" δεν έχουν ιεραρχία πάει περίπατο. Ο Κουφοντίνας ήταν μέλος της ΠΑΜΚ (οργάνωση ΠΑΣΟΚ για μαθητές λυκείου) και θαυμαστής του Ανδρέα Παπανδρέου. (wikipedia). Γι αυτο όλες τις δράσεις της 17Ν που εντελώς τυχαία δεν είχαν ποτέ τους νεκρό βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, αλλά μόνο δεξιούς…Φυσικα τους δεσμούς αυτους εκμεταλλεύτηκε στην πορεία και η οικογένεια Μιτσοτακη!
      Παναγοπουλος: απαγωγή που είχε ως κίνητρο οικονομικό όφελος, ποια τρομοκρατία; Οργανωμένο έγκλημα.
      Μπακογιάννης; δολοφονηται την ημέρα που η Βουλή επρόκειτο να αποφασίσει αν θα παρέπεμπε τον Ανδρέα Παπανδρέου στο Ειδικό Δικαστήριο για το σκάνδαλο Κοσκωτά ο οποίος το είχε αναδείξει. Τα συμπεράσματα δικά σου.
      Βρανοπουλος: Η δολοφονία του αποτέλεσε πληρωμένο συμβόλαιο αφου είχε στα χέρια του έγγραφα που αφορούσαν το σκάνδαλο της ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ, στο οποίο εμπλέκονταν ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης και τα οποία την επόμενη ημέρα θα κατέθετε στον εισαγγελέα.
      Περατικός: γνώριζε πολύ καλά ότι πίσω από την 17Ν κρύβονταν Λαλιώτης,Βενιζέλος και Τσοχατζόπουλος και έτσι εκβίαζε τις καταστάσεις. Γι αυτο σκοτωσαν τον γιο και όχι τον πατέρα που εκβίαζε. Έτσι, όχι μόνο σταμάτησαν οι εκβιασμοί, αλλά σταμάτησε κι η πώληση των Ναυπηγείων. Θες και για τους υπόλοιπους;

     41. avatar agilotos.stravos

      Για μια αλλη φορα βουτηγμενος στο συστημα.Μολις υπερασπιστηκες βουλευτες&εφοπλιστες
      Για ιεραρχια σε προλαβα,αφου εγραψα'εκτος 17Ν'Δεν περιμενω να μαθω απο wiki ποιους θαυμαζει ο Κουφοντινας.Οντως ηταν στη Νεολαια Πασοκ,αλλα απο ποιο καναλι θα μαθεις γιατι εφυγε?Μπουκουρας,Ηλιοπουλος Πασοκ,Παναγιωταρος Λαος,φαμιλια Γερμενη(&ο ιδιος?)ΚΚΕ,Λαγος ΝΔ.Εφυγες εδω
      Απεφευγαν χτυπηματα βουλευτων γιατι θα δυσαρεστουσε μεριδα πολιτων που τους ψηφιζε.Ετσι την πατησαν με Μπακογιαννη.Μεχρι '89οι πασοκοι κρυβανε αριστοτεχνικα τα σκανδαλα.Οταν ομως ξεσκεπαστηκαν χτυπησαν τον Πετσο.Αλλα κοιτα το συστημα ειναι πανεξυπνο.Σου λεει θα υπνωτισω τη μαζα&με την προπαγανδα θα στρεψω τις δρασεις τους εναντιον τους.Ετσι χτυπιεται ο Αθανασιαδης,τους εβαλε αντιπαλη εφημεριδα,δολοφονειται ο Αγγελοπουλος,επωφελειται ο ανταγωνιστης,σκοτωνουν τον Περατικο,λαδι ο(ποιος?)[...]!Τι κι αν ο 1ος ηταν [...],ο 2ος υπευθυνος για δεκαδες νεκρους εργατες στη φαμπρικα του&ο 3ος γιατι καταχραστηκε δανεια δις δρχ του δημοσιου.Φολα να τρωει ο λαος
      Η ΑΓΕΤ ξεπουληθηκε το 1992&ο υπευθυνος Βρανο δολοφονηθηκε 2χρονια μετα οταν ο δικαστικος φακελος εκλεισε.Τα εγγραφα που λες δλδ που πηγαν?Τα πηρε ο Ξηρος?
      Στον Παναγοπουλο συμμετειχαν 2αναρχικοι.Λες με τα χρηματα να πηγαιναν στις Μπαχαμες?
      Ξαναεγραψα δεν ειμαι υποστηρικτης της 17Ν,εκανε λαθη αλλα τον αγωνα,το παθος,την ομαδικοτητα,την οργανωση,τη μαχητικοτητα&την ανιδιοτελεια δε θα τη φτασετε ποτε
      Περμενω&για υπολοιπους μονο αν φερεις στοιχεια.Οχι εικασιες&ονειρα

     42. avatar Leonidas21

      Και ξαναρωτάω, τι ιστορία ειναι αυτη που διαβάζεται; Άκουσε αδερφε ο πόλεμος ειναι σκληρό πράγμα και σε καθε πόλεμο θα υπαρχουν δοσίλογοι απ ολα τα κοινωνικά στρώματα και απο ΚΚΕδες, και απο ψευτοεθνικιστες και απο ψευτοαναρχακια και απο πλούσιους και απο φτωχούς. Τι σχέση έχουν οι νόμοι με αντισυστιμος ή μη; Οταν ολο το σύστημα ειναι εναντίων μου και εναντίων του τι ειμαι συστημικός; Κατ αρχήν οι νόμοι δεν εφαρμόζονται, γιατι εαν αφαρμοζονταν οι πληοψια αυτών που μας κουνάνε το δάκτυλο θα ηταν φυλακή! Μέγιστη ανοησία περι Γ ραιχ, δεν έχουν τιποτα εναντίων μας και ζωντανεύουν φαντάσματα του παρελθόντος! Άρα αφου θα ξαναδούμε τα καλόπαιδα σήμαινε πως δικαστικαν και αθωώθηκαν, οποτε τα περι μη ασυλίας πάνε περίπατο. Πίστεψε με ο Μπολομπολαν και όμοιοι θα βρεθούν εκει που πρεπει και οι περιουσίες θα δημευτουν το επόμενο δευτερόλεπτο. Ο Λαγός αμέσως μετα τις εκλογές δήλωσε δημόσια πως δεν νοιάζεται εαν να θα παμε πάλι στο 0.3, εμείς θα πολεμάμε το σύστημα μέχρι να νικήσει ο λαός! Η αφύπνιση του λαού θα ειναι και η νίκη μας! Δεν διψάμε για εξουσία σαν κατι ΚΚΕδες και λοιπόν λαοπλάνους, απόδειξη οτι δεν περνούμε κρατική επιδότηση και επιμένουμε. Δεν αναγνωρίζεις σύνορα αναγνωρίζεις ομως τον θεσμό της οικογένεια την οποία και αγαπάς. Το έθνος μας αντιπαθείς και σου έχω εξηγήσει τους λόγους τους οποίους ποτε δεν αρνήθηκες! Έρχομαι και στο τελευταίο σου ερώτημα με επόμενο post...

     43. avatar agilotos.stravos

      Ρε σταματα το κλαμα.Κλαμα που σας περασαν βραχιολια,κλαμα που σας ανατιναξαν τα γραφεια,κλαμα που σας εκοψαν τη χρηματοδοτηση(αυτη ειναι η αληθινη απόδειξη οτι δεν περνετε κρατική επιδότηση),κλαμα που δε σας παιζει ο Αλαφοζους,κλαμα που σας κανουν αντισυγκεντρωσεις..Κοφτε πια τη θυματοποιηση.
      Συστημικος εισαι επειδη θα βασιστεις(αν γινεις κυβερνηση)σε τραπεζες&εφοπλιστες&θα φυλακισεις(αν το κανεις)3-4 απ'αυτους για τα θεαθηναι οπως εκαναν οι μεντορες σας ναζι που κρεμαγαν κανα 2μαυραγοριτες&αφηναν τα μεγαλα λαμογια να χλαπακιαζουν.Οι αντιεξουσιαστες δε γουσταρουν καμμια τραπεζα,κανεναν εφοπλιστη.Εναλλακτικες οικονομιες,τα καραβια στα χερια του λαου.Γκεγκε?Εδω μου υπερασπιστηκες Περατικο&Βρανοπουλο&θες να χτυπησεις το συστημα?
      Την αντικειμενικη Ιστορια διαβαζω.Λεει το ΚΚΕ το κομμα που λευτερωσε το ΕΑΜ-ΕΛΑΣ.Λαθος τους λεω.Υπηρχαν κι εθνικιστικες οργανωσεις,αλλα πιο λιγες.Εσυ τι Ιστορια διαβαζεις που δε μπορεις ν'απαντησεις στην ερωτηση μου για 3η φορα&που γραφεις οτι ειναι ανοησια οτι οι ταγματαλιτες πληρωνοντουσαν απο το Γ Ραιχ?
      Δεν αναγνωριζω κανεναν θεσμο οικογενειας οπως το φανταζεστε εσεις οι υπολοιποι συντηρητικοι που προστειθετε&το Πατρις,θρησκεια.Απλα αγαπω τους γονεις μου,τους φιλους/ες μου,τους γειτονες μου,που εσυ απεδειξες οτι δεν ειναι ελληνες!Αλλο το εθνος σου&αλλο οι ελληνες συναδελφοι μου.
      Τα ψευτοπαλικαρακια τι απεγιναν?

     44. avatar Leonidas21

      Προσπαθώ να σου ανοίξω τα μάτια και ΕΣΥ επιμείνεις να τα εχεις ερμητικά κλειστά! Η οργάνωση της 17Ν ηταν αξιοθαύμαστη απο εχθρούς και φίλους και πολλα βήματα μπροστά απ την ανύπαρκτη τοτε αστυνομία! Εξήγησε μου ομως πως γίνεται να ειναι τόσο άρτια εκπαιδευμένη αν δεν χρηματοτοδοτητω απο το σύστημα (ΠΑΣΟΚ) ώστε να λάβει εκπαίδευση απο το εξωτερικό; Φυσικά οι αιτιολογίες σου οτι τα χτυπήματα δεν ηταν συστημικά ειναι ολα της πλάκας και δεν θα σχολιάσω. Η ΧΑ εχει στόχο αυτους που Καταχραζονται το δημόσιο (δικο μας) χρήμα και όχι όποιον βγάζει γενικά χρήματα! Γι αυτο δεν θα ακούσεις πολλές καταγγελίες για εφοπλιστές οι οποίοι στην πληοψηφια τους αγοράζουν λαθραίο πετρέλαιο απο το εξωτερικό και το πουλάνε νόμιμα στην χώρα μας! Αυτο δεν επιβαρύνει κανέναν μας, αντίθετα η ανάθεση δημοσίων έργων άνευ διαγωνισμού σε έναν μόνιμο προπαγανδιστή της επικαιρότητας, εχει την τιμητική του! Η ΧΑ αυτα τα εγκλήματα τα κατανομαζει, εξού κ οι παράνομοι αποκλισμοι και διώξεις. Και αποφάσισε τι παίζουμε αδερφε, θύματα ή τραμπούκοι γιατι το ενα αναιρεί το άλλο, όσο για κλάμα έχετε την αποκλειστικότητα δεν σας την κλέβουμε μη φοβάσαι. Και επαναλαμβάνω, εαν πουληθούνε οι ΧΑ και κάνουν αυτά που εικαζεις να εισαι σίγουρος οτι την επόμενη μέρα θα τους ρίξουμε εμείς οι ίδιοι. Πίστεψε ομως το κόμμα δεν συμβιβάζεται, μπορεί να καθαρίσει την χώρα και θα το κανει για τον πολυ απλό λόγο οτι δεν χρωστάει σε κανέναν νταβατζή, εχει πεντακάθαρα οικονομικά, δεν σκύβει κεφάλι μα πανω απ ολα εχει ιδεολογία...

     45. avatar agilotos.stravos

      Moυ συγκρινεις 17Ν με αστυνομια?Μεθυσες?Αν ειχαν σποσνορα το Πασοκ γιατι ρισκαραν με απαλλοτριωσεις τραπεζων?Ξαναγραφω,γιατι εφυγε(&ποτε)ο Κουφο,απο Πασοκ?Αληθεια τα αλλα μελη τι ψηφιζαν?Δλδ καποιος για να παει να εκπαιδευτει στο εξωτερικο(εχεις στοιχεια?)πρεπει να περασει απο τα γραφεια της Χαρ.Τρικουπη?Μηπως οι ανταρτες της RAF που εκπαιδευοντουσαν στο εξωτερικο ηταν κι αυτοι πασοκ?Ρε ειχες τοσους χρυσαυγιτες βουλευτες στα κομματα που τωρα βριζεις&συνεχιζεις να μιλας?
      Το ανταρτικο πολης δεν ηταν μονο 17Ν
      Αν η ΧΑ εχει στοχο τους καταχραστες γιατι εκανε μοκο για τα στημενα ματς του Μαρινακη?Γιατι το βουλωσε στην υποθεση Noor1?
      Τον Μελισσανιδη αλλοι τον ξεσκεπασαν λεμε
      https://www.youtube.com/watch?v=HUcdJ2IXO-o
      Δε θελουμε να κυβερνηθουμε απο τον χοντρο&τον μασονο Ρεστη
      Τα παντα θα κανετε για τη εξουσια λεμε.Εδω θυματα
      https://www.youtube.com/watch?v=RLz2D11-zHg
      &εδω τραμπουκοι
      https://www.youtube.com/watch?v=8jHvlMtHfAk
      Οταν στην τ.ο.χα της Σπαρτης συμβαινουν οικονομικες ατασθαλιες,οταν ο Παναγιωταρος εχει εκκρεμοτητες με το ΣΔΟΕ&ο λογιστης σας εχει 2offshore στην Κυπρο δε μπορεις να μιλας για πεντακάθαρα οικονομικά.Δε μπορεις να μιλας για καθαρση οταν υπερασπιζεσαι Περατικο&Βρανοπουλο(ακομα ψαχνεις τα εγγραφα?)οταν εχεις ΟΛΟΝ τον ποινικο κωδικα στην πλατη ΛΕΜΕ.
      ΚΟΦΤΟ ΠΙΑ.

     46. avatar Leonidas21

      Οτι του φανεί του λαλοστεφανη! Ζεις το δικο σου παραμυθάκι! Ποιος σύγκρινε την 17Ν με την αστυνομία; Και για πες μου τι εννοείς με τι φράση "τα καράβια στα χέρια του λαού"; Στην πραξη δλδ τι; Μάλλον άλλος μέθυσε...Η 17Ν οπως και καθε "αναρχική" παρακρατική οργάνωση εχει ιεραρχία, εμπέδωσε το, ένας παιρνει εντολές οι υπόλοιποι υπακούν, δεν χρειάζεται ολοι να ειναι ΠΑΣΟΚ! Παλι μηδένισε η μνήμη σου, σου ανάφερα της καταγγελίες της ΧΑ για Μελισσανίδη-πετρέλαια και Μαρινάκη-Χατζινικολαου, μην περιμένεις να ασχοληθούμε και με το ποδόσφαιρο και αν ψάχνεις να βρεις φίλους του χοντρού ψάξε στους συγγενείς σου, με την Δούρου βγαίνει για φαγητό όχι με τον Λιακο! Πάρε μια ιδέα να μαθαίνεις για το πως θα εχουμε εφοπλιστδες και βιομηχάνους εαν θα έρθουμε στα πράγματα και άσε τις αμπελοθεωριες σου http://youtu.be/4b_KjM7GmAQ
      Το πρώτο βίντεο al jazira ειναι για γέλια, το δεύτερο συμφωνώ, για το το τρίτο να σου θυμίσω επειδη κατι εχει πάθει η μνήμη σου σηγουρα, Παράνομους λαθρομετανάστες περιέχει το βίντεο. Τι είπαμε οτι κυνηγάει η ΧΑ; Παράνομους λόγω ανυπαρξίας του κράτους. Επίσης να σου θυμίσου πως όλλοι πήγαμε κατηγορούμενοι...Πάλι πλαστογραφίες διαβάζεις; Η ΧΑ αν είχε θέμα με τον ΣΔΟΕ καθε μερα θα παίζουνε πρώτο θέμα στα κανάλια! Δυστιχως για το σύστημα που εσείς υπηρετητε είναι πεντακάθαρη!!! Αλήθεια γιατι δεν κάνετε ποτε αντισυγκέντρωση στο ΣΥΡΙΖΑ στο ΚΚΕ στη ΝΔ στο Ποτάμι στο ΠΑΣΟΚ; Γιατι πολυ απλα είστε ενα κομμάτι δικο τους... Άντε καλό βράδυ...

     47. avatar agilotos.stravos

      Μα γραφεις[Η οργάνωση της 17Νηταν..ανύπαρκτη τοτε αστυνομία]
      Οπως εννοειται η αυτοοργανωση στην αγροτια&στη βιομηχανια,ετσι&στη ναυτιλια.Κλοτσοπατιναδα στους ιδιοκτητες πλοιων,καταργηση των αξιωματων&των υπερογκων μισθων,εργασιακη ισοτητα σε ολους τους απασχολουμενους με διαιρεση των εσοδων σε ισα μεριδια&οι ανταλλαγες θα γινονται συμφωνα με τις αναγκες της κοινωνιας&οχι με βαση τα συμφεροντα των ναυτιλιακων εταιρειων
      Η 17Ν ηταν μαρξιστικη οργανωση χωρις αναρχικους&εβριζε τους αντιεξουσιαστες των εξαρχειων
      Πουτιν?Μα αυτος δεν ειναι νεοναζι&φυλακισε ρωσους συναγωνιστες σου.Τι σχεση εχει με χοντρο?Τα ιδια λεει&οff the camera?Οταν πριν 70χρονια καποιοι φωναζαν τη μαμα Ρωσια εσεις τους λεγατε προδοτες ε?Τωρα?
      Εσενα εχει μηδενισει η μνημη σου που μετα τη Μερκελ,ΚΚΕ,φερνεις Δουρου!
      &που λεει οτι οποιος σπαει παγκους ειναι νομιμος?Αυτη ειναι η διαφορα μας.Κυνηγας φουκαραδες&γλυφεις εφοπλισταδες.Γι αυτο θα εχω παντα δικιο
      Το ΑΦΜ της ΧΑ σα κομμα ειναι καθαρο.Τα μελη της οχι
      Ο Συριζα οσα χρονια ηταν στην αφανεια υπηρχε θεωρητικα κοινη αντιφασιστικη αντικαπιταλιστικη γραμμη.Οποτε δεν υπηρχε λογος για αντισυγκεντρωσεις.Παραπλησια&το ΚΚΕ&ας εχουν γινει αψιμαχιες.Οταν το πασοκ εκανε την τελαυταια του συγκεντρωση το '12αναρχικοι πηγαν να τους πλακωσουν στο συνταγμα.Στις μνημονιακες διαδηλωσεις απο ΝΔ,Πασοκ,Ποταμι παντα υπηρχαν αντιδιαδηλωσεις.Αληθεια 40χαυγιτες την πεφτουν σε 5000?
      https://www.youtube.com/watch?v=ONYNaHdZMmI
      Οι δικες σας αντισυγκεντρωσεις σε αυτους που ειναι?

     48. avatar Leonidas21

      Καλά λεω οτι ζεις το παραμυθάκι σου. Αυτα δεν γίνονται! Εγω συμφωνώ μαζι σου καλη ιδέα αλλα με την διαφορά οτι τα πλοία στους εφοπλιστές δεν χαριστικαν οπως τα χωράφια στους αγρότες, αγοράστηκαν! Εαν μπορέσεις να τους τα "κλέψεις" με την βία, μαζι σου...Φυσικα και ο Πούτιν δεν ειναι ναζί, ποιος σου είπε ομως οτι ειναι ο Νίκος; Α ναι! Τα κανάλια της διαπλοκής που υπηρετείται τον ίδιο αφέντη! Νομίζω ειναι αναπόσπαστο δημοκρατικό δικαίωμα του καθενός ο αυτοπροσδιορισμός του και ο δικός μας ειναι ο εθνικισμός! Νεοναζί μας βαφτίζουν τα αφεντικά σου και ξέρεις τους λόγους. Πριν 70 χρονια υπήρχε Πούτιν και εθνικισμός στη Ρωσία; Οτι να ναι! Βρε κουτέ, μα εαν εφαρμόζονταν οι νόμοι, θα είχαμε παράνομους στην χώρα για έχουμε και σπάσιμο πάγκων; εταίρων εκαταιρω. Ενημερωτικά δεν σπάσαν οι πάγκοι των Πακιστανών, αλλα όσων δεν είχαν άδεια,
      Και δεν παίρνεις το μέρος φουκαράδων τα μπερδεύεις, το μέρος κακοποιών παίρνεις που εναντιώνονται σε Έλληνες φουκαράδες! Κοιτάς τους "λάθρο-πάγκους" και δεν σκέφτεσαι οτι οι Έλληνες για να στήσουν τους δικούς τους πάγκους και να ζήσουν την οικογένεια τους πληρώνουν απ το υστέρημα τους την άδεια μικροπωλητή! Και τωρα πλέον που ο ΣΥΡΙΖΑ εχει σαφής σχέδια υπέρ του καπιταλισμού και του ρατσισμού, που ειναι οι αντισυγκεντρώσεις σας;;; Άστο καλύτερα, ποιος θα σας βγάζει μετα απο την ψυρου.. Επικροτώ την κίνηση των 40 αλλα η ΧΑ δεν κανει αντισυγκεντρώσεις ποτε, μονο δεχετε...

     49. avatar agilotos.stravos

      Με οποιους&να μιλησω ανεξαρτητως ιδεολογιας πραγματι συμφωνουν ολοι&μετα πετανε"Αυτα δεν γίνονται"&γυριζουν στο κομμα που τους θρεφει η γυρνανε πλευρο στο καναπε.Ρε χρυσοψαρε,ξεχνας τι κοσμοιστορικες αλλαγες εχουν γινει στην Ιστορια απο Ανθρωπους που κυνηγησαν το ανεφικτο?Απειρα γεγονοτα.&εδω οταν καποιοι πανε να επαναλαβουν την ιδια συνταγη,θα τους πουνε απατρεις&πρακτορες.Δλδ εσυ θα συνεχισεις να ψηφιζεις νεοναζι,επειδη"αυτα δε γινονται"&γινεται η συνταξη 250e!
      Απο τον πιο πλουσιο,μεχρι&τον πιο φτωχο βαφτιζεστε νεοναζι,αφου δεν αποκηρυσετε τον χιτλερισμο&λατρευετε φασιστικα καθεστωτα.Πριν απο 70χρονια υπηρχε αλλος φασιστας.Απλα δε σας αρεσε το χρωμα
      Ποιος ειναι πιο φτωχος,αυτος που με ενα παγκο πουλαει μπρικια η ο μαγαζατορας απεναντι?Λογικα ο παγκιτης.Αρα ειμαι μ'αυτον.Δεν κοιταω ρατσα αλλα ταξη.Μπορει ο μαγαζατορας να τα φερνει δυσκολα,αλλα κατα μ.ο.εχει πιο πολλα στις τραπεζες.Εσυ τι λομπα σου 'χουν ριξει&χαρακτηριζεις κακοποιους,αυτους που θα γινοντουσαν κακοποιοι,αν δεν πουλαγαν μπρικια?&πως να βγαλεις αδεια,αν δεν εχεις χαρτια μου λες?Επισης ελληνες φουκαραδες ειναι&αυτοι που αγοραζουν απο τον παγκιτη..Ξερεις ακομα να σπαστηκε παγκος ελληνα?Οχι.Αρα η επιθεσεις δεν εγιναν για λογους νομιμοτητας,αλλα για ρατσιστικους
      Τι αντισυγκεντρωσεις,εδω σου εχω καταληψεις Κομμουνδουρου,στο Κοκκινο,χτυπηματα βουλευτων(ακομα και στα σπιτια τους)αμετρητες διαδηλωσεις εξω απο τα υπουργεια τους..Γκουγκλαρε"συριζα γκαζακια γραφεια"&μετρα.Φαντασου τα πιο λαιτ.Τα δικα σου?

     50. avatar Leonidas21

      Προηγούμενος έλεγες οτι οι πλούσιοι μας στειριζουν, τωρα λες πως μας βαφτίζουν νεοναζί; Πάλι αυτοαναιρείσαι άναρχοψαρο. Άκου να μαθαίνεις, οι πλούσιοι που μας βαπτίζουν έτσι οι περισσότεροι ειναι λαμωγια και περίπτωση που έρθουμε στα πράγματα οι μισοί απ αυτους ξέρουν οτι θα μπουν φυλακή! Η μερίδα των φτωχών τωρα ειναι δυστιχως αγράμματοι άνθρωποι κ ευκολόπιστοι που καταπίνουν αμάσητο οτι τους σερβίρει ο Πρετεντέρης και λοιποί εντολοδόχοι λαοπλάνοι και εχει γίνει πλέον μόδα το να βρίζεις την ΧΑ, σε αυτη την κατηγορία βάζω και εσένα με την διαφορά οτι δεν εισαι αγράμματος! Μάλλονο ομως ζεις σε παράλληλο σύμπαν για να φαντάζεσαι οτι η πληοψηφια των μαγαζατωρων εχει καταθέσεις σε τράπεζες οταν το 90% αυτών χρωστάει και αργοπεθαίνει ο ένας μετα τον άλλον. Φυσικά και δεν έσπασε ελληνικός πάγκος διοτι οι Έλληνας ηταν αναγκασμένοι να έχουν άδεια για να μην τους προσαγάγει η αστυνομία οταν οι παράνομοι που υπερασπίζεσαι χρίζαν ασυλίας...άρα κανένας ρατσισμός απλα απονομή δικαιοσύνης!Τα πράγματα ειναι απλα ας εφαρμοστούν οι νόμοι να πάνε ολοι σπίτια τους...δεν εφαρμόζονται ομως γιατι η κατάσταση εξυπηρετεί τα αφεντικά σας στην εύρεση φθηνών εργατικών χεριών και κινεζικόποίηση της χώρας. Η ΧΑ εχει τον ποιο πύρινο λόγο μέσα στον Άνδρο της διαφθοράς, καταγγέλει τους πάντες και λεει τους κλέφτες με το ονομα τους, οταν τα αδερφάκια σας κρύβονται πίσω απο αυθαίρετες λέξης περι καπιταλισμού..Αυτο τουλάχιστον θα πρεπει να μας το αναγνωρίσεις, ειδάλλως φέρε 1 ομιλία στην βουλη που ν διαφωνείς

     51. avatar agilotos.stravos

      Οχι ολοι οι πλουσιοι ρε λολε,δε γενικευσα.Εγραψα εγω πουθενα οτι σας χαιδευει ο Μπομπολας?Εσεις οι συστημικοι για χρημα&εξουσια τρωτε τις αναμεταξυ σας σαρκες.Μεριδα πλουσιων σας αντιπαθει,οπως&αλλοι που σας στηριζουν.Εχεις ακουσει εφοπλιστη να χαιδευει αντιεξουσιαστες?Ποια ειναι τα αφεντικα μας οπως λες?Αστο παει κι αυτο στο αερα
      Ααα ολοι οι ελληνες παγκιτες τιμιοι?Η τιμιοτητα εχει εθνικοτητα?Που το ηξεραν αυτο?Φαινεται σε καποιον ελληνα να κανουν ελεγχο?Μα αφου μονο απο ξενους ζηταγαν χαρτια!Που πηγαν να κανουν&τους νομιμους οι χαυγιτες τη στιγμη που με βαση το νομο που πηγαν να εφαρμοσουν,μετατραπηκαν οι ιδιοι σε παρανομοι αφου κατηγορουνται&για αντιποιηση αρχης!Αυτο σημαινει αυτοαναιρεση.
      Μα γι αυτο λεγεστε το μακρυ χερι του συστηματος.Επειδη προσπαθητε να εφαρμοσετε τους νομους του ιδιου του συστηματος,οταν αυτο δε μπορει.Το γραφεις τοσες φορες.&ξαναγραφω&εγω αλλες τοσες οτι εχεις ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΟΙΝΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΠΑΡΑΤΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ.Δε μπορεις να το κανεις εσυ αυτο.Που μου εφερες τον πιο διαπλεκομενο ηγετη χωρας(Πουιν Panama -Papers)για παραδειγμα γκαφατζη.
      Οχι δε θα σεβαστω νομους που οριζουν αδειες στα 150e σε παγκιτες&1100e το διμηνο στο ΤΕΒΕ σε βιοπαλαιστες.
      Μου ζητησες να σου φερω επιθεσεις σε εφοπλιστες,μνημονιακους φιλελε&συριζα.&οταν σου τα εγραψα η εξυνες το σβερκο σου η μου εδειχνες ομιλιες στη βουλη.Οποτε την τελευταια σου φραση ας την εκλαβω ως χιουμορ...

     52. avatar Leonidas21

      ΕΣΥ μηπως άκουσες ποτε εφοπλιστή να χαϊδεύει ΧΑ; Πάλι οτι να ναι! Καθολου χιούμορ, οι μόνοι που πολεμάμε την διαφθορά μέσα στην βουλη ειναι οι ΧΑ! Θελω πολυ να πιστέψω οτι υπαρχουν πραγματικοί τρομοκράτες αλλά με Αφεντικο σήμερα τον Συριζα και παλιότερα το Πασοκ δεν γίνετε! Τα χτυπήματα που μου έφερες στα ανέλυσε, η πληοψια τους ηταν παρακρατική...οπως και η φυλάκιση της ΧΑ, με το που καταθέσαμε στοιχεία για τα μαύρα ταμεία του ΠΑΣΟΚ την επόμενη μερα προσφυλακιστικαμε! Αλήθεια ησουν στην λαϊκή και είδες απο ποιους ζήταγαν άδειες ή έβγαλες το συμπέρασμα απο το 2' βίντεο; Τους νόμους που αναφέρεις ούτε εγω τους σέβομαι σου αντπαραθετω ομως την ανισότητα σε Έλληνες και μη. Ολο τον ποινικο κώδικα; Τωρα κανεις πλάκα ή σιγονταρεις τις στημένες διώξεις; Ο ένας πήγε μέσα για νόμιμη κατοχή καραμπίνας στο ονομα του, ο άλλος γιατι ο λόγος του προκαλεί λεει κ εχει οξύθυμο χαρακτήρα κτλ. Γελάει ο κόσμος! Φέρε έστω και μια απόδειξη κατάχρησης δημοσίου χρήματος ή αντισυνταγματικής πράξης (βουλευτών, όχι ροπάλων που το παίζουν ΧΑυτες) που να μην προκλήθηκαμε ομως ή να μην παρεμβηκαμε σε περιπτώσεις οπου πρώτα παρανομισε το κράτος (βλέπε λαθρομετανάστευση). Και άσε την υποκρισία σε μένα περι αντιποίησης αρχής κ πράσινα άλογα, αυτα τα λέει το "αντισυνταγματικό τόξο" που κ καλά "πολεμάς" αλλα παράδοξος έχετε την ιδια επιχειρηματολογία! Οταν κωλυσιεργεί το κράτος εις βάρος των Πολιτών, οι Πολίτες έχουν καθε δικαίωμα να διαμαρτύρονται κ να απαιτούν ίση μεταχείριση κ εφαρμογή της νομοθεσίας..

     53. avatar agilotos.stravos

      Ο Ρεστης&αυτοι εδω.Αφου τα ξαναειπαμε
      https://www.youtube.com/watch?v=oTQ0TvdoemE
      Ρεεε δε γινεται να εχεις μνημη χρυσοψαρου.Αφου τα ξαναεγραψα 3περιστατικα για τις οικονομικες ατασθαλιες.Μα δε χειριστηκατε ποτε δημοσιο χρημα για να το καταχραστειτε!
      Παρακρατικες εννουμε τις ενεργειες που βοηθανε το κρατος,οταν δε μπορει να λειτουργησει(αγανακτισμενοι πολιτες εξω απο επισοδεια Πολ/νειο,απεργοσπαστες στη ναυπηγοεπισκευαστικη,σπασιμο παγκων,εκκαθαρισεις γειτονιων απο μεταναστες).Αντικρατικες τις ενεργειες που στρεφονται εναντιον αυτων που υποστηλωνουν το κρατος.Δλδ.ολες οσες περιεγραψα
      Μα τι διαφωνεις με αυτους τους νομους,αφου εσυ ωθησες αυτους που δεν ειχαν αδεια απο φοβο,να πανε να πληρωσουν 150ευρα στα λαμογια των δημων!Μιλαμε για πληρη παραλογισμο.&αντε οι νομιμοι μεταναστες,δε μου ειπες πως βγαζει καποιος αδεια οταν δεν εχει καν χαρτια
      Αν γινοντουσαν ελεγχους σε ελληνες θα τους εδειχνε σιγουρα το βιντεο που το τραβαγε χαυγιτης!Ξαναρωταω η τιμιοτητα εχει εθνικοτητα?
      Δωσε ονομα ποιος πηγε μεσα για νόμιμη κατοχή καραμπίνα&οξύθυμο χαρακτήρα.Σε προκαλω να πεις ποινικο αδικημα&θα σου φερνω χαυγιτη
      [αυτα τα λέει το..επιχειρηματολογία]Το οτι συμφωνω οτι ειστε νεοναζιστικη-εγκληματικη οργανωση με το καθεστως(με το οποιο συμφωνω&οτι η θαλασσα ειναι μπλε)δε σημαινει οτι συμφωνω σε ολα.Ομοιως οι φιλελε λενε οτι χα&αναρχια χερι χερι στο δημοψηφισμα.Δλδ επειδη δεν ειμαι ολυμπιακος,δε σημαινει οτι ειμαι Παο με το ζορι.Ισως ειμαι ΑΕΚ,ΠΑΟΚ..Δλδ υπαρχουν&αλλες ομαδες.

     54. avatar Leonidas21

      Τωρα απο το βιντεάκι εσυ βγάζει νόημα οτι ο Ρεστης χαϊδεύει την ΧΑ; Πλάκα εχεις! Φυσικά και η τιμιότητα δεν εχει εθνικότητα για αυτο και ο ρους της ΧΑ ειναι οποίος εχει κλέψει δημόσιο χρήμα μέσα. Είτε λέγεται Μπόμπολας είτε λέγετε Μοχαμεντ! Με πας πάλι στους λαθρομετανάστες και θα σου ξαναπώ πως εαν απλα εφαρμόζονταν οι νόμοι κανεις τους δεν θα ηταν εδω και τιποτα απ ολα όσα αναφέρεσαι δεν θα Συνέβαιναν. Ο ορισμός που δίνεις για το παρακράτος ειναι σωστός αλλα δίνεις λάθος ερμηνεία. Οι λάθρο βολεύουν το κράτος να βρίσκονται στην χώρα, η νομοθεσία ομως δεν τους το επιτρέπει και εκει εμφανίζονται τα αδερφάκια σου που εξυπηρετούν αυτήν την παρανομία...οπως γίνεται και στις διαδηλώσεις των αγανακτισμένων οι οποίοι έχουν καθε δικαίωμα να διαμαρτύρονται, το κρατος ενω θέλει να τους διασπάσει δεν εχει το νομικό δικαίωμα, οπου εμφανίζονται πάλι τα προβοκάτσια σου με μολότοφ και τους διασπανε! Να ποιος φυλακίστηκε για κατοχή καραμπίνας με άδεια.
      http://youtu.be/R_qE_QP3NUE
      http://youtu.be/QFGxMxjuFLo
      Πέρα απο το εθνικό κομμάτι το οποίο μισεις κ το αντιλαμαβανομαι, να σου θυμίσω πως σε αυτο το κράτος πληρώνουμε φόρους και απαιτουμε ίση μεταχείριση, δεν γίνεται λοιπόν να μου φέρνεις στην χώρα ανθρώπους που δεν κάλεσα, οι οποίοι δεν με σέβονται και υμνούνε τον ρατσιμο μέσω της θρησκείας τους, άρα ειναι και επικίνδυνοι, και να χρισημοποιεις τα λεφτά μου για να τους ταΐσεις, χωρις καν να με ρωτάς! Τη στιγμή που οι Έλληνες πενονται, το κράτος σου βοηθάει ρατσιστές παράνομους μετανάστες.

     55. avatar agilotos.stravos

      Εβαλα το συμβολο"&"που το διαχωρισα.Αλλο ο Ρεστης&αλλοι οι εφοπλιστες του Λαγου.Η ταπα δεν αλλαζει
      Δε μου λες,τους αντιπαλους σου τους διαβαζεις καθολου η τρως μονο απο το παχνι της ΧΑ?
      Τα οπλα ηταν τροποποιημενα
      [...]
      &ο Κασιδας δε προφυλάκιστηκε επειδη ηταν οξυθυμος,αλλα βιαιος&"ύποπτος για τέλεση νέων αδικημάτων".Το ειδες ποσο αρνακι εγινε με 1χρονο στη μπουζου?&(ο αλλος με κατι χρονια μεσα τιναξε ολοκληρη κεντρικη Τραπεζα μολις βγηκε).Επισης προφυλακιστηκε για συμμετοχη σε εγκληματικη οργανωση&για προσβολη του δημοκρατικου πολιτευματος.Εσυ λοιπον που κοπτεσαι για την εφαρμογη του νομου πρεπει τωρα να το βουλωσεις.Γιατι ολοι αυτοι οι λογοι συνιστουν προφυλακιση.Εγω που ειμαι απεναντι ομως θα σου πω οτι διαφωνω
      Αφου λοιπον μου εφερες το βιντεο του Δημητρακοπουλου,θα πρεπει να συμφωνησεις οτι οι αναρχικοι που πιαστηκαν με 5καθαρα καλασνικοφ σε γιαφκα της Καλλιθεας το 2010,θε επρεπε να κατσουν 3μηνες μεσα.Γνωριζεις οτι 6 χρονια μετα ειναι ακομα μεσα??Οχι.Γιατι ειπαμε ποιοι πραγματικα ειναι αποκλεισμενοι απο τα ΜΜΕ
      Η ιση μεταχειρηση ειναι να μην πληρωνει κανενας τις κερατιατικες αδειες
      Οταν τρως βομβα στα μουτρα,χανεις παιδια στη θαλασσα&σου εχει μεινει ενα 500ρικο το 1οπραμα που κανεις σε μια ξενη χωρα ειναι να υμνησεις το ρατσισμο?Διωξε πρωτα τον ρατσισμο απο τον εαυτο σου&μετα βλεπουμε μαζι για τους υπολοιπους ρατσιστες ξενους&ντοπιους
      Σε ξαναπροκαλω να μου φερεις ποινικο αδικημα&σου φερνω χαυγιτη

     56. avatar Leonidas21

      Δυστυχώς ειμαι αρκετά ενημερωμένος! Η Ηλίας προφυλακίστηκε για μια κυνηγετική καραμπίνα που είχε με άδεια διοτι σύμφωνα με το απορριπτικό βούλευμα δεν μπορούσε να αποδείξει οτι κατείχε το όπλο αυτο αποκλειστικά και μονο για το για την άσκηση του αθλήματος! Με αυτη τη λογική θα πρεπε όσοι βουλευτές διαθέτουν κουζινικα μαχαίρια και δεν μπρορουν να αποδείξουν ότι τα έχουν χρησιμοποιήσει μόνο για μαγειρικούς λόγους, να συλληφθούν πάραυτα για όλες τις έως σήμερα εγκληματικές πράξεις που τελέστηκαν με μαχαίρια, των οποίων οι δράστες δεν έχουν ακόμη αποκαλυφθεί. Καλασνικοφ και 5καθαρο δεν παίζει αδερφε, ειναι πολεμικό όπλο και όχι κυνηγετικό άρα ορθός φυλακίστηκαν! Συμμερίζομαι τον πόνο των ανθρώπων που ζούνε τον τρόμο του πολέμου μονο που συντριπτική πληοψηφια που έρχεται στην χώρα μας δεν ανήκουν σε αυτους. Να περνάνε οι πύραυλοι απο πανω σου και συ να ξαμωλας αμέτρητα παιδιά; έ δεν με πειθεις οτι εισαι πρόσφυγας γιατι εαν όντος το κανεις εισαι τέρας! Δεν με βρίσκει σύμφωνο το κυνήγι τους αλλα ο καθένας κρίνεται ατομικά, η επίσημη θέση της ΧΑ ειναι έξω οι λάθροι και όχι ξύλο στους λαθραίους. Και επειδη άφησα αναπάντητο κατι για τα οικονομικά που έθιξες, 6 μήνες που διαχειριστήκαμε δημόσιο χρήμα προτιμήσαμε να τα επιστρέψαμε στον λαό και να μην τα κάναμε βίλες και πισίνες, βλέπε ΚΚΕ. Ο Παναγιώταρος εχει στην κατοχή του μαγαζί, ειναι επιχειρηματίας και οπως η πληοψια σήμερα αυτών χρωστάνε φυσικά στην εφορία αφου έρχεται νταβατζιλίκι το κράτος και μπαίνει συνέταιρος με 45%.

     57. avatar agilotos.stravos

      Ντροπη στο nbπου κοβει κρατικο εγγραφο που ελέγε για τα τροποποιημενα οπλα
      Αρα επρεπε να πανε μεσα 3μηνες οπως λεει ο Δημ.
      &τι να τα κανουν τα παιδια ρε μπιπ να τα θαψουν?
      Αν νομιζεις οτι σε 6μηνες επεστρεψες 400χιλ.e στον κοσμο σε συσσιτια γελαει ο κοσμος
      Μα αυτος ειναι ο νομος,το κρατος να ειναι νταβατζιλικι&εσυ θες να εφαρμοζεται ο νομος,αλλα οχι στις επιχειρησεις των χαυγιτων.Κκε στυλ.Ο χοντρος στη βιλα δεν εχει πισινα?
      Η ΧΑ ασκει 2αντιθετες θεσεις.1επισημη για το μεσο ψηφοφορο&1ανεπισημη για τον εθνικιστη η νεοναζι ιδεολογο.Γι αυτο αντιφασκετε συνεχως.Δλδ,για να τελειωνουμε,οποιος εχει σβαστικα ειναι νεοναζι&οχι γκουρου,δε μπορεις να μιλας για τηρηση νομων με ολον τον ποινικο κωδικα στην πλατη,να βριζεις το συστημα&να κροταλιζεις την επιδοτηση,να ορκιζεσαι στο συνταγμα&στα καφενεια να λες αλλα,να εισαι βλασφημος&να σηκωνεις την Παναγια,να λες οτι θα μπεις στη βουλη για ξυλο&να τις τρως απο τον γιο Μπαλτακο,να δηλωνεις πατριωτης του40&να υμνεις τους ταγμ/τες,να εναντιωνεσαι σε εβραιους&να χρηματοδοτεις σιωνιστικο ιδρυμα,να εισαι κατα ισλαμιστων&να συνεντευξιαζεσαι στο Αλ Τζαζιρα,να λες οτι ο Ρουπακιας ειναι Κνιτης,οτι τα ταγματα εφοδου ηταν χεβιμεταλλαδες,να υμνεις τον Σατανα&να ορκιζεσαι στο ευαγγελιο,να εισαι εναντια σε μεταναστες&να συνεργαζεσαι με αλβανους,να μιλας για καταχραστες&να τρως τα λεφτα της τοπικης,να λες για αποκλεισμους στα ΜΜΕ&να δινεις 2συνεντευξεις στο BBC,να φωναζεις για τελευταια φορα στα Ιμια του '12να καει το μπ** η βουλη&μετα μοκοοοο

     58. avatar Leonidas21

      Οι θέσεις της ΧΑ ειναι σταθερές και αλύγιστες! Δεν υποχωρήσαμε με τις παράνομες προφυλακίσεις θα υποχωρήσουμε τώρα; Απόδειξη τα παραπανω λόγια σου που αντί να σε βάλουν σε σκέψεις συνεχίζεις να υπερασπίζεσαι το σύστημα και τα υπόγεια συμφέροντα του που δεν μπορεί να υλοποιήσει μέσω των νόμων! Μας χρεώνεται οτι θελουμε νεκρούς τους μετανάστες και απ την άλλοι συνεργαζόμαστε με Αλβανούς και παντρευομαστε αλλοδαπές! Μας λέτε τραμπούκους οταν καταγγέλουμε την διαφθορά και κότες άμα δεν το κάνουμε! Μας λέτε παγανιστές και απ την άλλη οτι ορκιζομαστε στο ευαγγέλιο! Μας λέτε οτι πολεμάμε τους αθώους Εβραίους και απ την άλλη οτι τα χωνουμε σε Σιωνιστικές λέσχες! Μας λέτε ακραίους εθνικιστές αλλα αγαπάνε τους Γερμανούς που μας έσφαξαν και τους ναζιστες! Μας λέτε αντιδημοκράτες και χουντικούς οταν εσείς μας αποκλείεται και φοβάστε τον διάλογο μαζι μας!
      Οτι να ναι, οτι βολεύει το σύστημα για φιμωθεί η μοναδική φωνή της αλήθειας και να συνεχίζεται η ατιμωρησία των νταβατζήδων αφεντικών σας ησαει..

 6. avatar ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ

  Μια χαρά..μάλλον υπάρχει και μια ελπίδα σε αυτόν τον σάπιο κόσμο..ζήτω η ακροδεξιά

  1. avatar xoxoxoxo

   Ζήτω φωνάζανε οι νικητές ανιστόρητε:)Πάλι τα μούτρα σας θα φάτε αλλά θα είνια η τελευταία φορά

 7. avatar tzafar1

  Το αίμα -για το οποίο κόπτεσθε όλα τα φερέφωνα των καπιταλοκατσαπλιάδων εξουσιαστών- ποιος το δημιούργησε; Οι πατριώτες εθνικιστές ή μήπως οι αφέντες σας μαζί με τις απανταχού μαφίες που δρουν πίσω από αυτούς, καθοδηγώντας τους πάντα σύμφωνα με τα συμφέροντά τους και κόντρα προς τα λαϊκά συμφέροντα που δήθεν εκπροσωπούν; Δηλαδή ποιοι κυβερνούν την ανθρωπότητα τα τελευταία 70 χρόνια; Δεν είναι οι ΚΑΛΟΙ καπιταλιστές και κομμουνιστές που κέρδισαν τους ΚΑΚΟΥΣ εθνικοσοσιαλιστές και έφεραν την ειρήνη(!) στο κόσμο; Καλό το παραμύθι σας αλλά ο δράκος ψόφησε κι έχει βρωμήσει εδώ και χρόνια, ο πρίγκιπας διαφημίζει μασαζοκαλσόν σε πρωϊνάδικα κι η πριγκιπέσσα στολίζεται κάθε βράδυ για να ικανοποιήσει τις ανώμαλες ορέξεις ενός πορνόγερου καπιταλοεξουσιαστή, μόνο και μόνο για να επιβιώσει μες στη μιζέρια της.

 8. avatar spy

  Για να λέμε την αλήθεια. Όλοι οι μουσουλμάνοι δεν είναι τρομοκράτες αλλά όλοι οι τρομοκράτες ΕΙΝΑΙ μουσουλμάνοι!

  1. avatar Μιχαλις Λιακος Δε Γκρέιτ

   Για να λεμε την αλιθια, όλι ι Κλινγκον είναι βρομεροι αλλά όλοι ι βρομερί δεν ινε Κλινγκον.
   Και όλοι ι Τζεντάι του Συνδέσμου δεν είναι άπλυτοι γιατί κάνουν μπάνιο δυο δυο, τρεις τρεις κάθε 2 όρες.
   Η μόνη αλλυθηνή θρισκία είνε των Τζεντάι και αρχιερέας ο Μάστερ Γιόντα.

  2. avatar xxxx.

   όπως η 17Ν, Πυρήνες της τάδε κλπ ?

 9. avatar Gore

  Σωστά και γνωστά όλα αυτά για τα ''Ακροδεξιά'' κόμματα-παρέες και πουλάνε όπως βλέπω και από κάτω , αλλά ρε BEASTαίοι ας κάνετε και ένα αφιέρωμα στα ''ΔεξιοΚεντροΑριστεροΚομμουνιστικά'' κόμματα που εκμεταλλεύονται με άλλο marketing περίπου τα ίδια προϊόντα , δηλ. την προσφυγιά , την φτώχεια , την ανεργία , την θρησκεία , την ''δικαιοσύνη'' , την ελπίδα κλπ κλπ .....
  Θα σας πάρει πολλές σελίδες σίγουρα ...αλλά κάντε το , θα έχει πολύ ζουμάκι .

  1. avatar dk.

   Τα βλέπεις σωστά ? Και τι ξέρεις για αυτά ??? Τότε πες μου ένα (ένα μόνο) ακροδεξιό στοιχείο στο πρόγραμμα η στην προπαγάνδα του πολωνικού κόμματος εκεί κάτω του άρθρου ?
   ==================================
   Και μάλιστα ο Kaczyński δεν είναι για πρώτη φορά στην εξουσία. Και το συνταγματικό δικαστήριο ήταν στην πράξη ένα κομματικό δικαστήριο στην πράξη, με 19 δικαστές από προηγούμενο κυβερνώντος συνασπισμό και μόνο 1 από έξω ? Που όμως τότε γιατί δεν ενοχλούσε την Ευρώπη ? Γιατί όλοι ήταν από την κυβέρνηση του φιλογερμανού Donald Tusk ?

 10. avatar Η αναρχικοί τ είναι?

  Ντροπή ρ στ. Ημενα ανθελληνικη προπαγάνδας. Τ θέλετε να εμφύλιο πόλεμο

  1. avatar infantry1488

   Ξεμεθυσε και μετα ελα να γραψεις.

 11. avatar ελευθερος

  Φίλοι μου χρ.αυγητες μόνον εσείς θα μας σώσετε. Περιμένουν όλοι οι έλληνεςτην δική σας βοήθεια αέρα αέρα να φύγει η χολερα οι άπλητοι σφυριζανελ.

 12. avatar ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

  ΖΩ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ . ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ , ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΟΤΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΘΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ . ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΩΦΕΛΗ , ΟΠΩΣ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ , ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ Κ.Τ.Λ. ΑΛΛΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΖΟΥΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥΣ . ΟΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ , ΟΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΒΙΑΣΜΟΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ ΚΑΙ ΜΙΚΡΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΚΑΙ ΑΓΟΡΙΩΝ ΠΟΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΜΜΕ , ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ . ΑΥΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ . ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΘΕΣΜΟΥΣ ΟΠΩΣ Η Ε.Ε. Η ΟΠΟΙΑ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ . ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΗΣ '' ΕΙΡΗΝΙΚΗΣ '' ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΩΝ ΛΑΩΝ ΑΠΛΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ . ΕΔΩ ΤΟ ΖΗΣΑΜΕ ΣΤΑ 400 ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΛΗΡΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΑΠΛΩΣ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ . ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΑ , ΟΛΗ Η ΕΥΡΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΜΕΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΣΕ ΕΝΑ ΑΚΡΑΙΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ . ΟΙ ΑΝΑΡΘΡΕΣ ΚΡΑΥΓΕΣ ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΔΕΝ ΠΕΙΘΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Ο ΕΥΡΩΠΑΙΟΣ , ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ΕΠΙΒΙΩΣΗ - ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΛΛΩΣΤΕ .

  1. avatar Stateless

   Το να αυτοαποκαλεις τον εαυτό σου βιαστή που δεν θέλει να προσαρμοστεί στο μέρος που τον φιλοξενούν. ...... με εκπλήσσει! Εσύ μετανάστη μου θα ήθελες να γιορτάζεις το Πάσχα όπως το γιορτάζουν οι Γερμανοί? Όχι! Τότε ουστ από κει!

   1. avatar ΜΚ2

    Δηλαδή, συγκρίνεις την προσαρμοστικότητα των Ελλήνων μεταναστών με αυτή των σιιτών μουσουλμάνων; Και βλέπεις το πρόβλημα που συγκλονίζει τον κόσμο ολόκληρο σαν άρνηση ημερομηνιών γιορτής;
    Μπράβο αντικειμενικότητα !!!!!!

   2. avatar ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΣΟΥ ΣΗΜΕΙΟ , ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ , ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΝΟΙΩΣΕΙΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΛΙΓΟ ΙΣΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ .

    1. avatar Stateless

     Τα ελληνικά μου είναι καλύτερα από τα δικά σου
     Αν διαβάσεις τι έγραψες , θα καταλάβεις!
     Λες στην αρχή ότι είσαι μετανάστης και μετά λες ότι οι μετανάστες (Δλδ και συ μέσα) είναι βιαστές και μπλα μπλα μπλα!
     Υ.Γ. Εγώ είμαι stateless και δικαιολογούμαι εσύ που δηλώνεις Έλληνας πρέπει να κάνεις εξάσκηση στα ελληνικά.

     1. avatar ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

      ΟΡΙΣΤΕ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ : ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΖΩΝΗΣ ΣΕΝΓΚΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ . ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΟΡΟ . ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΟΡΘΟΤΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ , ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ , ΒΛΕΠΕΙΣ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΡΙΘΜΗΤΑ ΛΗΜΜΑΤΑ , ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΛΕΞΕΙΣ ΠΟΥ ΦΕΡΟΥΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΛΥΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΚΑΘΑΡΣΙΕΣ . ΚΑΜΜΙΑ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΕ ΕΡΓΑΤΕΣ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΕΣ ΑΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΥΧΝΑ ΠΑΛΑΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ '60 . ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΑ ΤΟΝ ΟΡΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΟΡΘΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΡΥΒΕΤΑΙ . ΑΝ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΜΟΥ ΤΟ ΛΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΩ . ΓΕΝΙΚΟΛΟΓΩΝΤΑΣ , ΛΟΙΠΟΝ , ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΩΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΣΚΟΠΟΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΛΩ ΚΑΝΕΝΑΝ , ΕΦΟΣΟΝ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ . ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΕΛΛΗΝΑΣ , ΟΠΩΣ ΒΑΥΚΑΛΙΖΕΣΑΙ , ΘΑ ΗΞΕΡΕΣ ΤΗΝ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΚΗ . ΑΛΛΑ ΣΟΥ ΤΟ ΛΕΩ ΠΑΛΙ , ΜΗΝ ΑΠΕΛΠΙΖΕΣΑΙ , ΜΕΛΕΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ . ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΕΣΑΙ ; ΓΙΑΤΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΜΙΛΑΣ ΚΑΛΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ Η' ΣΕ ΒΟΗΘΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ; ΠΑΝΤΩΣ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΕΙΠΑ .

     2. avatar agilotos.stravos

      ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ 4 ΩΡΕΣ ΜΕ ΤΡΕΝΟ,Εχει δικιο ο Stateless.
      Αφου φευγεις απο τον τοπο που γεννηθηκες και που μεγαλωσες κι αναζητησες αλλου την τυχη σου σε τοπο με διαφορετικη γλωσσα,σημαια και κουλτουρα εισαι μεταναστης.Αν υπαρχουν νομοι να διευκολυνουν την παραμονη κα τη διαβιωση σου εκει,αυτο δε σε αποχαρακτηριζει απο μεταναστη.Γερμανος πολιτης παντως δεν εισαι.
      Και σχετικα με το απο πανω σου σχολιο οτι "ΟΛΗ Η ΕΥΡΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΜΕΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΣΕ ΕΝΑ ΑΚΡΑΙΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ" δειχνει οτι εκει στη Γερμανια εισαι σπιτι-δουλεια-σφαλιαρα απο το αφεντικο- σπιτι-δουλεια-σφαλιαρα απο το αφεντικο- σπιτι-δουλεια-σφαλιαρα απο το αφεντικο-εξοδος για μια μπυρα- σπιτι-δουλεια-σφαλιαρα απο το αφεντικο κ δε συμμαζευεται.500εκ ειμαστε στην ΕΕ.Με 502 δε θα με εκφυλιστουμε.

     3. avatar Stateless

      Σου έγραψα ότι είμαι "stateless"!
      Μετανάστης είναι αυτός που μεταναστεύει, που αλλάζει τόπο διαμονής, συνήθως για να βρει δουλειά
      εσωτερικός μετανάστης: αυτός που εγκαταλείπει ένα τόπο της χώρας του για να μείνει σε ένα άλλο τόπο στην ίδια χώρα
      "μετανάστευσε στο Βόλο"
      εξωτερικός μετανάστης: αυτός που εγκαταλείπει τη χώρα του για να εγκατασταθεί σε μια ξένη χώρα
      "μετανάστευσε στη Γαλλία"
      Και σταμάτα να γράφεις με κεφαλαία! Δείχνει αμορφωσιά

     4. avatar β.γ.

      η σωστή ελληνική φράση είναι "μετοίκισε στο Βόλο" και όχι "μετανάστευσε στο Βόλο". Η φράση δε "εσωτερική μετανάστευση" είναι ολότελα λανθασμένη στην ελληνική γλώσσα. Ετσι για να μην μπερδεύουμε τις λέξεις. Άθελά μας ή όχι.

     5. avatar Stateless

      Είσαι ολότελα λανθασμένος!

     6. avatar ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

      ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΡΑΨΕ ΑΠΑΤΡΙΣ , ΑΦΟΥ ΣΩΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ . ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΣΤΕΙΟ ΝΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΕ ΒΑΛΕΤΕ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΑ ΚΑΛΟΥΠΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑΙΡΙΑΖΩ ΜΕ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ-ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΑΣ . ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΕΙΝΑΙ ΘΛΙΒΕΡΟ ΝΑ ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ . Η ΕΥΡΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΑΚΡΑΙΑΣ ΣΤΡΟΦΗΣ , Η ΕΣΚΕΜΜΕΝΗ ΕΣΤΙΑΣΗ ΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΦΑΝΕΣΤΑΤΗ . ΤΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΔΕΙΚΝΥΟΥΝ . ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ Η ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ ΕΙΣΡΟΗ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ ΞΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ , ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΕΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ , ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΘΡΥΑΛΛΙΔΑ . ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΝΣΩΜΑΤΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥΣ . ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΒΟΜΒΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΒΕΛΓΙΟΥ . ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΓΚΥΛΩΤΕ ΣΤΑΥΡΕ ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ , ΘΑ ΕΒΛΕΠΕΣ ΟΤΙ Ο ΜΕΣΟΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΣΟ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΤΑΙ , ΜΗΝ ΚΟΛΛΑΣ ΣΕ ΣΤΕΡΕΟΤΥΠΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ . ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗΣ ΑΠΟ ΜΜΕ ΚΑΙ Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ ΜΕ ΑΔΙΚΟ ΤΡΟΠΟ . ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ . ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΣΤΕΡΕΟΤΥΠΑ ΚΑΙ ΑΣ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ . ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΩΦΕΛΙΜΟ ΚΑΙ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ .

     7. avatar Stateless

      Διάβασα τις 2 πρώτες γραμμές! Είναι κουραστικό να διαβάζεις κείμενο με κεφαλαία γράμματα, sorry!
      Stateless είναι αυτός που δεν έχει εθνικότητα! Πατρίδα έχω τη κάθε περιοχή που ζω!
      Ψιλά γράμματα!

     8. avatar ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

      Η' η απουσία σύνδεσης με κάποιο κράτος . Στα Ελληνικά ο όρος είναι άπατρις από το α- στερητικό και πατρίδα . Μετά το σχόλιο σου ότι είμαι αμόρφωτος προσπαθώ να φτάσω το επίπεδο σου . Και βλέπεις , για να μην με κακοχαρακτηρίζεις εσύ ο μορφωμένος , γράφω με μικρά .

 13. avatar Douskas John

  Οι σύμμαχοι του Χίτλερ που φαντασιώνονται τα μεγαλεία που έζησαν στα χρόνια εξουσίας του. Να ήταν και πολλά ? ΑΧΑΧΑ .Πρόλαβε πάντως το μπασμένο να κάνει αρκετά και βλέποντας τον φίλο του Ιταλό κρεμασμένο αυτοκτόνησε .Θάρρος .Φόβος .Η και τα δύο ?

 14. avatar ασπρος μπεμπαντας

  ΕΞΩ ΟΙ ΝΑΖΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ...

  1. avatar ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

   ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΩΡΟΣ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ , ΠΡΟΤΡΕΠΕΙΣ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΕΞΟΝΤΩΣΗ , ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ , ΟΛΟΚΛΗΡΩΝ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ . ΜΑ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ . ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΝΑΖΙΣΤΙΚΩΝ ΑΝΤΙΛΗΨΕΩΝ . Η' ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΕΝΑ ΦΑΣΙΣΤΕΡΟ , ΝΑΖΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΚΑΜΟΥΦΛΑΡΙΣΜΑΤΟΣ . ΟΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΕΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ .

   1. avatar Μιχαλις Λιακος Δε Γκρέιτ

    -ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΩΡΟΣ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ-
    Πισο βρομερε Κλινγκον! Αποκαλιφτικες! Θα ιθελες να καταστρεψις όλι τη ζοη στον γαλαξια μας, ε; Ι Τζεντάι του Συνδεσμου δεν προκιτε να σαφισουν γιατι ταξιδεβουν παντου μεσα στο χορο-χρονο χρισιμοπιοντας σκουλικοτριπες.
    Πολι σιντομα θα νιωσις κι εσι τι δυναμη του φωτοσπαθιού μου!
    Η μόνη αλλυθηνή θρισκία είνε των Τζεντάι και αρχιερέας ο Μάστερ Γιόντα.

   2. avatar agilotos.stravos

    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ 4 ΩΡΕΣ ΟΔΙΚΩΣ,ολοκληροι πληθυσμοι ειναι ναζι??
    Ω μαμα μια..
    Που εχεις μπλεξει στη Γερμανια αδελφε?
    Οπως σου υπενθυμιζει και ο xoxoxoxo τους ναζι τους τσακιζεις (αν και δε συμφωνω 100%, οφειλεις να κανεις διαλογο πρωτα) επειδη αυτο εχει δειξει η Ιστορια.Αν οι Σπαρτακιστες το 1918 κερδιζαν τα φρεικορπς δε θα υπηρχε η ανοδος του ναζιστικου κομματος,ο Α'παγκοσμιος πολεμος θα ηταν και ο τελευταιος,δε θα θρηνουσαμε 46εκ κοσμακη στην υπολοιπη Ευρωπη και πανω απο μισο εκ.συμπατριωτες μας θα ζουσαν τη δεκαετια του 40.
    Οποτε αλλο ο φασισμος κι αλλο ο αντιφασισμος.Μην τα μπερδευεις.

    1. avatar ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

     ΟΙ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 700.000 , ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ RAYMOND CARTIE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ 2ου Π.Π. ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΠΑΡΑΣΥΡΘΗΚΑΜΕ ΣΤΑ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ , ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΤΕ ΔΙΑΙΡΕΣΑΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ . ΚΑΘΕ ΛΕΞΗ ΠΟΥ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΟΝ ΟΡΟ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΦ' ΕΑΥΤΗΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ . Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΒΟΛΗ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΗΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ , ΕΙΝΑΙ Η ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ . ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ . ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΚΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΣ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΜΟΣ .

     1. avatar agilotos.stravos

      Ε αρα συμφωνεις.Αν εξανεμιζονταν τοτε τα φρεικορπς δε θ'ανεβαινε ο Χιτλερ,δε θα σκοτωνομασταν μεταξυ μας.
      Για αυτη τη μαχη υπηρξαν φασιστες και αντιφασιστες.Νικησαν οι φασιστες.Η Ιστορια για καποιους δεν πρεπει να επαναληφθει.Κ γι αυτο πραττουν αναλογα.
      Εχεις μισο δικιο για τον φασισμο.
      Φασισμος ομως ειναι να σε συμβουλεψω να μη διωκεις τον συνανθρωπο σου με βαση το χρωμα και τη γλωσσα του?Φασισμος ειναι να σε παροτρυνω να ζησουμε ειρηνικα σε μια κοινωνια χωρις οπλα κι εκμεταλλευση?Φασισμος ειναι να προσπαθω να σε πεισω οτι πρεπει να κοιταξεις τι γινεται στην κοινωνια κ να εστιασεις τι σου φταιει?
      Υπαρχει ο φασισμος και ο αντιφασισμος.Αν δεν το καταλαβαινεις να διαβασεις αντικαθεστωτικη επικαιροτητα.

   3. avatar ΟΙ

    ΝΑΖΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ.

   4. avatar xoxoxoxo

    Τέτοια παραμύθια πουλούσε και ο χίτλερ στα πρόβατα της γερμανίας και έγινε ότι έγινε. Δεν είμαστε ίδια και όμοια φασιαστάκια. Τους φασίστες τους τσακίζεις δεν κάνεις διάλογο μαζί τους.

  2. avatar Anonymous

   ΚΑΙ οι αναρχικοί !!! Δεν είμαι ναζί , μην παρεξηγηθώ !!!!!!!

 15. avatar dk.

  Και αυτό εδώ "Βίκτωρ Ορμάν ...έκλεισε τα σύνορα, ενώ δεν δέχεται μετανάστες στη χώρα του"

  - Μήπως το Newsbeast έχει δείξει ποτέ τις καταστροφές που ή συγκεκριμένοι μετανάστες έκαναν στους σιδηροδρόμους και στα λεωφορεία, στη Βουδαπέστη ? Εγώ τις είδα ! Δεν είναι κάθε πρωτεύουσα σαν η Αθήνα ήταν, που κάθε ομάδα καταστρέφει ότι θέλει !

  ===================
  για τα άλλα κράτη δεν γνωρίζω - δεν μιλάω.

 16. avatar dk.

  Το να αποκαλείτε το συγκεκριμένο πολωνικό κόμμα "ακροδεξιό" είναι ανοησίες, γέλια ψέματα ! ! ! Κατάχρηση προπαγάνδας. Και άγνοια τι θα πει η λέξη «ακροδεξιός». Είναι σαν να αποκαλείτε τους Έλληνες «Εσκιμώοι»

 17. avatar ΜΥΓΔΟΝΑΣ

  ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ,ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΗΤΑΝ ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ,ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΡΑ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ.

 18. avatar ΜΥΓΔΟΝΑΣ

  ΟΧΙ ΡΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΦΡΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣΙΑΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΧΑΘΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ,ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΑΦΡΟΔΕΞΙΟΥΣ.

 19. avatar Vassilis1981

  Η πολιτική του Τσίπρα εγκλωβίζει τρομοκράτες στην Ελλάδα και θα αντιμετωπίσουμε και εμείς φαινόμενα Βρυξελλών αν δεν κλείσουν άμεσα τα σύνορα και δεν πάψει η ισλαμοποίηση της Πατρίδας μας.

  Οσο δεν βλεπουμε την αληθεια στα λογια των Ναζιστων, δυστυχως να περιμενουμε αυξηση των ποσοστων τους. Ποσο κριμα γι αυτη την χωρα.....

  1. avatar Μιχαλις Λιακος Δε Γκρέιτ

   Εφχαριστο Αδελφε Βασσίλις για τη προταση. Σιμερα το βραδι το εροτιμα στο Συνδεσμο θα ινε: Προτιματε "φαινόμενα Βρυξελλών" ή "λαχανάκια Βρυξελλων";
   Η μόνη αλλυθηνή θρισκία είνε των Τζεντάι και αρχιερέας ο Μάστερ Γιόντα.

  2. avatar φορ

   ποια αληθεια στα λογια των ναζιστων?ποια ειναι η αληθεια δηλαδη?ευρωπαιοι πολιτες ηταν ολοι οι τρομοκρατες που πηραν μερος στις βομβιστικες επιθεσεις και οχι προσφυγες.νομιζεις οτι οι τρομοκρατες περιμενουν στην ειδομενη για να βαλουν βομβες?καμια αληθεια δεν λενε,δηλητηριο σταζει απο το στομα τους και μονο

   1. avatar giannis alex

    Παισιά ισλαμιστών μεταναστών που όχι μόνο δεν ενσωματώνονται στην Ευρώπη αλλά θέλουν να καταστρέψουν τις ευρωπαϊκές χώρες και να σκοτώσουν τους ευρωπαίους .
    Το ισλάμ είναι ασύμβατο με την δημοκρατία και τον δυτικό πολιτισμό.
    Απέλαση όλων των ισλαμιστών λαθρομεταναστών και των υποστηρικτών τους.

    1. avatar Μιχαλις Λιακος Δε Γκρέιτ

     Κάνε μια κακή πράξη, δεν θα με πειράξει
     Φτάνει μόνο για όλα να πληρώσω εγώ
     Γδάρε μου το αμάξι, δεν θα με πειράξει
     Υπόσχομαι να μην κάνω σαν το τρελό

     Σπάσε μου τους δίσκους, αλμπουμ συλλεκτικά
     Βάλε τους φωτιά και γέλα ειρωνικά
     Μαύρισε μου το μάτι, μαχαιριά στη πλάτη
     Και αν αποτύχεις, προσπάθησε ξανά

     Θέλω να μου κάνεις πολλά, να με καταστρέψεις γλυκά
     Δεν θέλω αλήθεια, μόνο με παραμύθια
     Να με διώξεις μακριά
     -Μιχαλακάκος

    2. avatar agilotos.stravos

     Γιαννη εχεις φαει τετοια φολα που σου δειχνουν το φεγγαρι και κοιτας το δαχτυλο λεμε.
     Το 1938 ο πρεσβης του ναζιστικου καθεστωτος στη Γαλλια Φομ Ρατ δολοφονηθηκε (?) απο εβραιο.Στους επομενους πανω απο 17.000 εβραιοι κατεληξαν στα στρατοπεδα συγκεντρωσης ενω εκεινη μονο τη νυχτα των κρυσταλλων δολοφονηθηκαν μονο καμμια διακοσαρια χωρια οι κατεστραμενες περιουσιες.
     Με βαση λοιπον τη ναζιστικη λογικη οτι για εναν κακο εβραιο φταινε εκατομμυρια γερμανοεβραιων ετσι ακριβως κι εσυ τσουβαλιαζεις 25.000.000 ευρωπαιους μουσουλμανους για 30 φανατικους [...].
     Μαθηματικα και Ιστορια εχουμε μεινει καμμια χρονια?

     1. avatar ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

      ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ : ΠΟΣΕΣ ΜΕΤΡΙΟΠΑΘΕΙΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ Η' ΠΡΟΧΘΕΣ ΣΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ; ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΑΝΟΙΚΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ ΠΗΡΑΝ ΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΒΟΜΒΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ ΠΟΥ ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΚΡΑΙΟΥ ΚΛΙΜΑΤΟΣ ; ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΜΜΙΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΚΡΑΙΟΣ , ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ . Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΗ . ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΑ ΧΑΙΡΟΜΟΥΝ ΑΝ ΕΒΛΕΠΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ Η' ΑΝ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ . Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΨΕΥΣΤΟΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΑΛΗΘΕΙΑ .

 20. avatar Τζολε

  Για ολα φταινε οι εθνικιστες, λες κ για την καταντια μας η χρυση αυγη ευθυνεται κ οχι οι απατριδες αναρχομπολσεβικοι που μας κυβερνουν.. Ποσο προπαγανδα ακομη.. Καντε εμεις ειμαστε οι χαζοι, ολη η υπολοιπη ευρωπη ειναι κ αυτοι [...];; Μαλλον οχι απλα η προπαγανδα ειναι η τελευταια ελπιδα ενος σαπιου κατευθυνομενου αντεθνικου συστηματος οπου δε θελουν να υπαρχουν Εθνη κρατη αλλα ενας χυλος πολυπολιτισμικος..

  1. avatar φορ

   δηλαδη για τη καταντια μας φταινε οι συριζαιοι που κυβερνουν ενα χρονο και οχι οι αλλοι με 40 χρονια και συνεχους εξαπατησης και πλαστης ευημεριας.μεχρι και γιωργακη ψηφισατε το ξεχασες?δηλαδη φταιει ο Τσιπρας και η Χριστοδουλοπουλου και οχι οι πολεμοι και η κατοχη που ερχονατι καραβιες εξαθλιωμενων ανθρωπων.αν για κατι ευθυνεται ο ΣΥΡΙΖΑ ειναι γιατι εχει αφησει αβοηθητους τους προσφυγες και οχι το αναποδο

   1. avatar eddy

    Φορ πες μας πως θέλεις να βοηθήσει τους μετανάστες

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει