Ιστορία, πολιτισμός και εντυπωσιακές πόλεις δημιουργούν ένα μοναδικό σκηνικό, που δύσκολα θα σας αφήσει ασυγκίνητους.

Ανακαλύψτε πόλεις που έχουν αφήσει το δικό τους στίγμα στην ιστορία, κατά τη διάρκεια μιας μαγευτικής κρουαζιέρας, 14 ημερών, με το υπερπολυτελές Costa Deliziosa της Costa Cruises.

Η Orange Cruises, αποκλειστική αντιπρόσωπος της εταιρείας Costa στην Ελλάδα, σας προσφέρει ένα μοναδικό πακέτο προφοράς, στην τιμή των 599 ευρώ το άτομο για μια κρουαζιέρα στη Μαύρη Θάλασσα, με δωρεάν μετάβαση από το κέντρο της Αθήνας για το λιμάνι επιβίβασης, το Κατάκολο.

Επιλέξτε να ζήσετε την απόλυτη εμπειρία κρουαζιέρας μαζί με τα παιδιά σας, αφού μέχρι την ηλικία των 18 ετών, ταξιδεύουν δωρεάν.

Ξεκινώντας από το Κατάκολο στην Αρχαία Ολυμπία, θα μεταβείτε στο πιο δημοφιλές και κοσμοπολίτικο νησί των Κυκλάδων, την πανέμορφη Μύκονο.

Το όνομα της είναι συνώνυμο της διασκέδασης και της ζωντάνιας. Περιπλανηθείτε στα γραφικά στενά της δρομάκια και ανακαλύψτε τις κρυφές τις ομορφιές σε κάθε σας βήμα. Αμέσως μετά σας περιμένει μια ανατολίτικη εμπειρία, με την επίσκεψη σας στη Σμύρνη.

Γνωστή ως η Νύμφη της Ιωνίας, αυτή η πόλη είναι η τρίτη μεγαλύτερη της Τουρκίας και μια από τις αρχαιότερες ολόκληρης της Μεσογείου. Επόμενος σταθμός η επιβλητική Κωνσταντινούπολη, η πόλη των δύο ηπείρων και των τριών θαλασσών.

Οι μεγαλόπρεποι ναοί και τα τζαμιά με τους εντυπωσιακούς μιναρέδες θα κερδίσουν το ενδιαφέρον σας, ενώ μια βόλτα στον πεζόδρομο του Πέρα, θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε λίγη από τη μαγεία της πόλης.

Στη συνέχεια αποβιβαστείτε στην Κωστάντζα και εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία για μια σύντομη εκδρομή στην πρωτεύουσα της Ρουμανίας βλέποντας το μεγαλύτερο παλάτι στον κόσμο. Η Οδησσός είναι η πόλη που θα αγαπήσουν οι λάτρεις της αρχιτεκτονικής με εντυπωσιακά κτίρια αλλά και επιβλητικά πάρκα που κυριαρχούν στην ρυμοτομία της πόλης.

Στην ιστορική Γιάλτα θα δείτε το σημείο όπου οι Τσόρτσιλ, Ρούσβελτ και Στάλιν συναντήθηκαν και διαμόρφωσαν την Μεταπολεμική Ευρώπη. Η αποβίβαση σας στο λιμάνι του Πειραιά θα γίνει με μια γλυκιά γεύση από τις αναμνήσεις αυτής της μαγευτικής περιπέτειας.

Το πολυτελές Costa Deliziosa δημιουργήθηκε για να σας αποπλανήσει, να σας γοητεύσει και να εκπληρώσει κάθε σας επιθυμία. Είναι το ιδανικό κρουαζιερόπλοιο για να σας δώσει μια μοναδική αισθητική εμπειρία, από το Μεγάλο Θέατρο στο εντυπωσιακό 4D Cinema και το Samsara Spa.

Ένα πλοίο με διακόσμηση στην πιο θεαματική μορφή της. Θαυμάστε 340 πρωτότυπα έργα και 4.756 εκτυπώσεις, που στολίζουν τους κοινόχρηστους χώρους του πλοίου και περιλαμβάνουν έργα νέων καλλιτεχνών, αλλά και μεγάλων δασκάλων της τέχνης.

Επιλογές από 4 εστιατόρια, 11 μπαρ, καθώς και ντίσκο και καζίνο, θα μετατρέψουν τις μέρες σας στο πλοίο σε ξέγνοιαστες διακοπές, γεμάτες διασκέδαση.

Το 3.500 τ.μ. Samsara Spa σας περιμένει για στιγμές χαλάρωσης και ευεξίας, ενώ οι 3 πισίνες και οι ειδικά διαμορφωμένοι χώροι άθλησης, συμπεριλαμβανομένου ενός γηπέδου γκολφ θα σας προσφέρουν δραστηριότητες ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Τα παιδιά θα ενθουσιαστούν με τους ειδικά διαμορφωμένους για εκείνα χώρους, όπως το Virtual World και Squok Club. Το θέατρο τριών επιπέδων, το τμήμα καταστημάτων και η βιβλιοθήκη είναι ακόμα μερικές από τις επιλογές για τη διασκέδαση σας.

Επιλέξτε τη διαμονή σας σε μια από τις 1.130 καμπίνες, εσωτερικές, εξωτερικές, με ιδιωτικό μπαλκόνι ή σουίτα.

Οι ημερομηνίες αναχώρησης από το Κατάκολο είναι οι: 27 Μαϊου, 29 Ιουνίου, 25 Ιουλίου, 18 Αυγούστου, 22 Σεπτεμβρίου και 27 Οκτωβρίου.

Περισσότερες πληροφορίες στο site της Orange Cruises με ένα κλικ εδώ.

– Στις τιμές δεν περιλαμβάνονται τα λιμενικά έξοδα.
– Τα παιδιά έως 18 ετών επιβαρύνονται μόνο με τα λιμενικά έξοδα και ταξιδεύουν δωρεάν εφόσον μένουν στην ίδια καμπίνα με τους γονείς τους.

Δείτε τη ζωή στο Costa Deliziosa…