Κάθε ελληνικός προορισμός είναι η γενέτειρα κάποιου αρχαίου θεού, κάθε μέρος της Ελλάδας κρύβει έναν μύθο, μια μαγική ιστορία, η ενέργεια της οποίας διατηρείται ζωντανή ακόμα και σήμερα. Ας την ανακαλύψουμε!

Στους θεούς, τους μύθους και τους ήρωες βασίζεται η νέα επικοινωνιακή καμπάνια του Οργανισμού Τουρισμού, που παρουσιάστηκε στο πλαίσιο της έκθεσης World Travel Market, και στόχο έχει την προσέλκυση νέων επισκεπτών για το 2015.

Μέσα σε ένα βίντεο, διάρκειας 12 λεπτών, περιγράφεται το ταξίδι ενός συγγραφέα, ο οποίος ξεκινά από τη Νέα Υόρκη και πραγματοποιεί ένα ταξίδι διάρκειας ενός έτους στην Ελλάδα.

Με την επιστροφή του στην πατρίδα του συνειδητοποιεί ότι το να εξερευνήσει την Ελλάδα και να μάθει γιατί αυτή η χώρα έχει τόσο μεγάλη επιρροή πάνω του και στην φαντασία των ανθρώπων γύρω του ήταν γι’ αυτόν όνειρο ζωής

Σκοπός της καμπάνιας είναι να θυμίσει τις αληθινές αξίες της ζωής, τους μύθους που μεταφέρουν διδάγματα ήθους από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα.

Η νέα επικοινωνία, όπως δήλωσε η υπουργός Τουρισμού, κ. Όλγα Κεφαλογιάννη συνοψίζεται στην ιδέα ότι οι Έλληνες θεοί και ήρωες της μυθολογίας που όλοι μας έχουμε γνωρίσει στα παιδικά μας χρόνια, μας ξεναγούν στην Ελλάδα και εξηγούν τη μοναδικότητα αυτής της χώρας.

Η επικοινωνία θα διαχυθεί κυρίως μέσα από το διαδίκτυο, την επίσημη σελίδα visitgreece και τα social media.

Δείτε το βίντεο: