Τροποποιήθηκε η Κοινή Υπουργική Απόφαση «Τροποποίηση – Συμπλήρωση του Οδηγού Εφαρμογής της Πράξης «Εναλλακτικός Τουρισμός» του Επιχειρησιακού Προγράμματος Ανταγωνιστικότητα και Επιχειρηματικότητα (ΕΠΑΕ) του ΕΣΠΑ 2007−2013» ως προς το «Χρονοδιάγραμμα υλοποίησης επενδυτικού σχεδίου» του οδηγού προγράμματος.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε ο Ενδιάμεσος Φορέας Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα και Επιχειρηματικότητα», το έργο πρέπει να ολοκληρωθεί το αργότερο έως 30 Ιουνίου 2015 και θεωρείται ολοκληρωμένο, εφόσον πιστοποιηθεί το φυσικό και οικονομικό αντικείμενό του από το αρμόδιο όργανο ελέγχου, τον Ε.Φ.Ε.Π.Α.Ε. και εγκριθούν οι υλοποιηθείσες δαπάνες (οικονομική πιστοποίηση).

Με την απόφαση τροποποιούνται αντίστοιχα και όλες οι ατομικές αποφάσεις ένταξης και έγκρισης χρηματοδότησης έργων δικαιούχων στο πρόγραμμα «Εναλλακτικός Τουρισμός», με ανάλογη εφαρμογή ως προς το χρόνο υποβολής αιτημάτων τροποποίησης όπου αυτό απαιτείται.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.