Οι πιο περιζήτητες γειτονιές της Αθήνας για το 2019

Ποιες αναδεικνύονται στις προτιμήσεις των ταξιδιωτών σύμφωνα με το Airbnb


ΤΑΞΙΔΙΝΕΑ
15:58
19/02/2019
Οι πιο περιζήτητες γειτονιές της Αθήνας για το 2019
2
loading

Οι πιο περιζήτητες γειτονιές της Αθήνας για το 2019 παρουσιάστηκαν στο 1ο BnB Guest Conference που πραγματοποιήθηκε στις 24 Ιανουρίου σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τα στατιστικά στοιχεία που συγκεντρώθηκαν το Ζάππειο, η Ακρόπολη και το Εμπορικό Τρίγωνο συγκαταλέγονται στην κορυφή των 10 γειτονιών της πόλης που έφεραν τα περισσότερα έσοδα ανά διαμέρισμα σε ιδιοκτήτες ακινήτων μέσω της Airbnb και της Homeway.

Κατά μέσο όρο τα βραχυπρόσθεσμα ενοίκια στη γειτονιά του Ζαππείου φέρνουν την ημέρα 58 ευρώ, στην Ακρόπολη 54 και στο Εμπορικό Τρίγωνο 52. Ακολουθεί το Κολωνάκι (46 ευρώ), το Θησείο (45, 83 ευρώ), το Γκάζι (45,46 ευρώ), ο Λυκαβηττός (44ευρώ), το Κουκάκι- Μακρυγιάννη (41 ευρώ), και η Σταδίου (40 ευρώ).

Οι ανερχόμενες γειτονιές της Αθήνας

Τα στοιχεία ανέδειξαν, επίσης, τις πέντε ανερχόμενες γειτονιές της Αθήνας, σύμφωνα με τις κρατήσεις της προηγούμενης χρονιάς. Στην πρώτη θέση αναδείχθηκαν τα Άνω Πατήσια με το Λυκαβηττό να ακολουθεί στη δεύτερη και το Γουδί στην τρίτη θέση. Στην τέταρτη βρίσκεται ο Κολωνός και η πεντάδα ολοκληρώνεται με το Γκάζι.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
 1. avatar Kyriakos Sotireas

  Και το AirBnB εξελίσσεται σε μιά μοντέρνα Νεοελληνική φούσκα. Κάποιοι κακομοίρηδες που μπαίνουν τώρα σε λίγο καιρό δεν θα εισπράττουν "καθαρά" ούτε όσα θα έπαιρναν από ένα συνήθη ενοικιαστή.
  Πέρα από το ημερήσιο μίσθωμα ποιό τάχα είναι το ποσοστό πληρότητας; Αν γίνουν σωστοί υπολογισμοί ΔΕΝ μένει ΟΥΤΕ το ενοίκιο.

 2. avatar francesco stella

  τό αβγανοπακιστανικό κομιτάτο στό τρίγωνο αγ.παντελεήμων-πλ.βικτωρίας-πλ.αμερικής,επίσης
  κάτω απ'τήν ομόνοια στήν κουμουνδούρου κ.λ.π....κ.λ.π καί σείς μού μιλάτε γιά λίγα τετρ.μέτρα...
  .....μπουχαχαχαχα.....

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει