Η ελίτ του Χόλιγουντ και όχι μόνο, γνωρίζει από πρώτο χέρι τι πάει να πει «luxury travel».

Είτε απολαμβάνουν τα χάδια του ήλιου στο κορμί τους σε μερικές από τις πιο απομονωμένες παραλίες του κόσμου, είτε βρίσκονται στις πιο πολυπληθείς πρωτεύουσες ανά τον πλανήτη, ένα είναι σίγουρο: οι απανταχού σελέμπριτις επιλέγουν τα πιο χλιδάτα ξενοδοχεία που υπάρχουν σε κάθε προορισμό για τη διαμονή τους.

Ας ρίξουμε μια ματιά ποια είναι αυτά και ποιοι από τους διάσημους του κόσμου τα προτιμούν:

1. Burj Al Arab –Ντουμπάι, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

Kendall Jenner, Claudia Schiffer, Selena Gomez, Roger Federer και πολλοί ακόμη επιλέγουν για τη διαμονή τους στο Ντουμπάι τις σουίτες του περίφημου Burj Al Arab.

Η βασιλική σουίτα «Royal Suite» βρίσκεται στον 25ο όροφο και διαθέτει καθιστικό, βιβλιοθήκη, αίθουσα κινηματογράφου, εσωτερικό ασανσέρ, τραπεζαρία για 12 άτομα, δύο μάστερ κρεβατοκάμαρες και μπάνια πολυτελείας.

Οι ένοικοι της σουίτας έχουν ακόμη πρόσβαση σε ιδιωτική παραλία, εσωτερικές και εξωτερικές πισίνες και φυσικά, σε υπηρεσίες σπα στον ειδικό χώρο Talise Spa του ξενοδοχείου.

Και όλα αυτά με 8.253 δολάρια τη βραδιά.

2. Hotel du Cap-Eden-Roc – Antibes, Γαλλία

Το ξενοδοχείο Hotel du Cap-Eden-Roc βρίσκεται στην Κυανή Ακτή και φημίζεται για τις υπηρεσίες πολυτελείας που προσφέρει στους εκλεκτούς επισκέπτες του.

Cate Blanchett, Jennifer Lopez, Colin Firth και Johnny Depp είναι μερικοί μόνο από τους διάσημους αστέρες που έχουν επιλέξει το ιστορικό ξενοδοχείο κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στη νότια Γαλλία.

Διαθέτει 117 δωμάτια σε τρεις διαφορετικές τοποθεσίες: στο κεντρικό κτίριο Hotel du Cap, το Eden Roc Pavilion με απίθανη θέα στον ωκεανό και την υπερ-ιδιωτική Les Deux Fontaines Residence.

3. St. Regis Hotel – Μπόρα Μπόρα, Γαλλική Πολυνησία

Ένα φανταστικό θέρετρο επάνω σε 44 στρέμματα γης στο νησί Μπόρα Μπόρα της Γαλλικής Πολυνησίας. Το St. Regis Hotel έχουν επισκεφθεί η Nicole Kidman με τον Keith Urban στο μήνα του μέλιτός τους το 2006.

Η Eva Longoria και οι αδερφές Kardashians έχουν γυρίσει πολλά επεισόδια από την τηλεοπτική τους σειρά στα δωμάτιά του.

4. Sandy Lane Hotel – Μπαρμπάντος

Ένας εξωτικός παράδεισος της Καραϊβικής, με ήρεμα, τιρκουάζ νερά και ρομαντική ατμόσφαιρα. Ιδανικός προορισμός για ερωτευμένα ζευγάρια και οικογενειακές αποδράσεις.

Η Gwyneth Paltrow έχει διαμείνει στην πέντε δωματίων βίλα του ξενοδοχείου, που προσφέρει απόλυτη ιδιωτικότητα και φυσικά, ένα αφοσιωμένο προσωπικό που ικανοποιεί κάθε επιθυμία των ενοίκων.

5. Chateau Marmont – Λος Άντζελες, Καλιφόρνια

Άνοιξε τις πόρτες του για πρώτη φορά το 1927 και από τότε δεν έχει σταματήσει να φιλοξενεί στα πολυτελή δωμάτια και τις σουίτες του την αφρόκρεμα των σταρ παγκοσμίως.

Αν το επιλέξετε για τη διαμονή σας και έχετε την τύχη με το μέρος σας, μπορεί να δείτε από κοντά τους Bradley Cooper, Zoe Saldana και Robert Pattinson.

6. The Lanesborough – Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο

Αποτελεί ορόσημο στην πανάκριβη περιοχή Knightsbridge της αγγλικής πρωτεύουσας. Το ξενοδοχείο βρίσκεται δίπλα στο τεραστίων διαστάσεων πάρκο Hyde Park του Λονδίνου, πολύ κοντά στα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και δίπλα σε κομψές μπουτίκ για ψώνια… χωρίς όρια στις πιστωτικές κάρτες.