Ένα νέο αρχιτεκτονικό «στολίδι» αναμένεται να κατασκευαστεί στο κοσμοπολίτικο Μαϊάμι, φιλοδοξώντας να γίνει το νέο σύμβολο της πόλης!

Ο Πύργος Skyrise, κόστους 430 εκατομμυρίων δολαρίων θα είναι ένας εντυπωσιακού σχεδιασμού ουρανοξύστης με ύψος 305 μέτρα, ο οποίος θα κατασκευαστεί κοντά στην προκυμαία της περιοχής South Beach και έχει ήδη χαρακτηριστεί ως ο «Πύργος του Άιφελ» του Μαϊάμι.

Το νέο αυτό αξιοθέατο του Μαϊάμι, εκτός από ορόφους παρατήρησης, που θα προσφέρουν θεαματική θέα της πόλης και εστιατόριο θα προσφέρει στους επισκέπτες δυο ξεχωριστές επιλογές διασκέδασης, που θα ανεβάζουν την αδρεναλίνη στα ύψη!

Στο Skyrise Drop, οι επισκέπτες θα κάνουν ουσιαστικά ένα άλμα από τον ουρανοξύστη, δεμένοι με ένα υψηλής ταχύτητας ελεγχόμενο καλώδιο, ενώ στο SkyPlunge, επίσης κατάλληλα δεμένοι θα κάνουν ελεύθερη πτώση για 50 ορόφους και θα σταματούν απότομα.

Φυσικά ο πύργος θα προσφέρει και ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στον τελευταίο του όροφο, ενώ τα τρία καταστρώματα παρατήρησης, θα περιβάλλονται από γυαλί, χαρίζοντας θέα από το South Beach στο Everglades.

Το Skyrise θα διαθέτει ακόμα μια αίθουσα χορού για ειδικές εκδηλώσεις, ένα “ιπτάμενο θέατρο” με εναέρια πλάνα του Μαϊάμι και ένα στιλάτο εστιατόριο.

Ο ουρανοξύστης θα είναι ο δεύτερος ψηλότερος πύργος παρατήρησης της χώρας, μετά τον Stratosphere στο Λας Βέγκας και οι εργασίες για την κατασκευή του αναμένεται να ξεκινήσουν φέτος, ενώ θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι το 2017.