Σχεδιασμένο στο αυθεντικό στυλ της Παταγονίας, το ξενοδοχείο Awasi, αποτελεί το νέο καταφύγιο στην απομακρυσμένη περιοχή της Χιλής.

Αποτελείται από 12 σπιτάκια σε παραδοσιακό στιλ Παταγονίας, όλα χτισμένα με το τοπικό ξύλο lenga, τα οποία έχει σχεδιάσει ο χιλιανός αρχιτέκτονας Felipe Assadi.

Ξύλινες σανίδες στολίζουν το πάτωμα, τους τύχους και τις οροφές και μιμούνται το παρθένο δάσος που βρίσκεται τριγύρω του.

Οι μπλε πολυθρόνες και τα μάλλινα στο εσωτερικό ζεσταίνουν την ατμόσφαιρα, ενώ από τα τεράστια παράθυρα η θέα καθηλώνει. Η λίμνη Sarmiento και η οροσειρά Torres del Paine χαρίζουν μοναδικές εικόνες. Όλοι οι εσωτερικοί χώροι, όπως το καθιστικό, το μπαρ και η τραπεζαρία, τα οικήματα έχουν σχεδιαστεί με έμφαση στην διακριτικότητα, για τα ταιριάζουν με το φυσικό περιβάλλον.

Μια βόλτα στο εθνικό πάρκο Torres del Paine National Park, που απέχει μόλις 20 λεπτά οι επισκέπτες μπορούν να θαυμάσουν αλεπούδες, κόνδορες και πούμα.

Περισσότερες πληροφορίες με ένα κλικ εδώ

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.