Είναι ένα από αυτά τα μέρη που θα ευχόσουν να ναυαγήσεις και να μη σε βρει ποτέ κανείς.

Και ένα από κείνα τα resorts που αποδεικνύουν πως οι Μαλδίβες δεν είναι μόνο για lounging δίπλα στην πισίνα και μασάζ με τις ώρες, αλλά και ένας ονειρεμένος τόπος για όλα τα γούστα.

Niyama Private Islands το λένε και φτάνεις εδώ αποκλειστικά με αεροπλάνο από μια από τις νοτιοδυτικότερες ατόλες του συμπλέγματος. Για να μπεις σε έναν υπερβατικό ζεν παράδεισο!

Το σκηνικό του Ινδικού Ωκεανού γνώριμο: τροπική βλάστηση, λευκές παραλίες και θέα που κόβει την ανάσα. Όλα κρίνονται άψογα απ’ όσους το έχουν επισκεφτεί, άψογες θάλασσες, άψογη ατμόσφαιρα, άψογη άμμος, μέχρι και οι καρύδες είναι άψογες στον ευλογημένο αυτό τόπο.

Το Niyama απλώνεται σε δυο νησάκια και μπορείς να τα γυρίσεις ακόμα και με ποδήλατο. Όλα είναι σχεδιασμένα εδώ για να προσφέρουν χαλαρότητα και ρευστότητα, σαν βουδιστικός ναός πάνω στην παραλία.

Παρά τα 134 δωμάτια που υπάρχουν σε διάφορα συγκροτήματα, ακόμα και καμπάνες πάνω στην άμμο, τίποτα δεν διαρρηγνύει την αιώνια αταραξία του τοπίου.

Και μιας και όλα προσφέρονται εδώ σε γενναίες δόσεις, μπορείς να δειπνήσεις σε διαφορετικό εστιατόριο κάθε μέρα, καθώς το Niyama διαθέτει 9 από αυτά!

Αν ψάχνετε ρομαντικό ταξιδάκι και το σηκώνει η τσέπη σας, μην ψάχνετε άλλο