Ανακαλύψτε νέους κόσμους με τις ειδικές προσφορές της Emirates

Εκμεταλλευτείτε τις ειδικές προσφορές και ανακαλύψτε μαγευτικούς προορισμούς


ΤΑΞΙΔΙ
14:20
15/04/2019
Ανακαλύψτε νέους κόσμους με τις ειδικές προσφορές της Emirates
loading

Η Emirates, η μεγαλύτερη διεθνής αεροπορική εταιρία παγκοσμίως, ανακοινώνει νέες μοναδικές προσφορές για την Οικονομική Θέση για τους επιβάτες από Ελλάδα.

Από τις 12 έως τις 21 Απριλίου 2019, οι  επιβάτες που ταξιδεύουν σε υπέροχους προορισμούς στην Άπω Ανατολή, τη Νότια Αφρική, την Αυστραλία ή τη Νέα Υόρκη, μπορούν να κάνουν κράτηση και να επωφεληθούν από τις ειδικές προσφορές ταξιδεύοντας από τις 8 Μαΐου ως τις 15 Δεκεμβρίου 2019.

Οι επιβάτες από την Ελλάδα που ταξιδεύουν σε διάφορους προορισμούς, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από πρώτο χέρι τα προϊόντα και τις υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και άνεσης της Emirates, ταξιδεύοντας στους προορισμούς των ονείρων τους με καταπληκτικές τιμές που ξεκινούν από 409€.

Οι επιβάτες λαμβάνουν δωρεάν γεύματα εν πτήσει καθώς και τη βραβευμένη ταξιδιωτική εμπειρία της Emirates με περισσότερα από 4,000 κανάλια ψυχαγωγίας στο σύστημα ice, συμπεριλαμβανομένων ελληνικών ταινιών και μουσικής. Οι επιβάτες απολαμβάνουν επίσης τοπικά εμπνευσμένα μενού και τη ζεστή φιλοξενία του πολυπολιτισμικού πληρώματος της Εταιρείας.

Ακολουθούν οι προσφορές για τους παρακάτω ενδεικτικούς προορισμούς:

Οι ναύλοι ισχύουν για ταξίδι μετ’επιστροφής. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες και για να κάνετε την κράτησή σας, επισκεφτείτε emirates.gr, το τοπικό γραφείο ή τον ταξιδιωτικό σας πράκτορα.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει