Η πανέμορφη και φορητή «Αυτόνομη Σκηνή»

Μια προκάτ και περιβαλλοντικά ευαίσθητη «καλύβα»


ΤΑΞΙΔΙΝΕΑ
7:55
29/04/2018
Η πανέμορφη και φορητή «Αυτόνομη Σκηνή»
2
loading

Σχεδιασμένο από τον αρχιτέκτονα Harry Gesner να είναι όχι μόνο στιλάτο αλλά και εύχρηστο, το Autonomous Tent είναι ένας από τους οικολογικότερους και εκπληκτικότερους τρόπους να χαίρεσαι την ύπαιθρο.

Διαθέσιμα σε δύο μεγέθη και στιλ (το 65 τ.μ. Cocoon και το 93 τ.μ. Tipi), αυτά τα μοναδικά καταφύγια στήνονται και ξεστήνονται με σχετική ευκολία, καθώς βασίζονται σε δυνατούς σκελετούς από χάλυβα και αλουμίνιο, αντέχοντας καταιγίδες, χιόνια και ισχυρούς ανέμους.

oi5y6fvh

Δεν χρειάζονται θεμέλια και συνδέονται εύκολα στις συνήθεις παροχές, αν ωστόσο ο χώρος δεν έχει τίποτα διαθέσιμο, το Autonomous Tent θα έρθει πακέτο με ηλιακά πάνελ, συστήματα καθαρισμού του νερού και ένα σωρό ακόμα από εξοπλισμούς ώστε να λειτουργεί αυτόνομα. Όπως ακριβώς υποδεικνύει το όνομά του.

2rqqlwfo

Μιλάμε βέβαια για ένα «θαύμα» που ξεκινά από τις 100.000 δολάρια, κι έτσι για τους περισσότερους δεν είναι παρά όνειρο...

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
 1. avatar Panos Fafaloutas

  Για μία ακόμη φορά βλέπουμε μία κατασκευή που στο πρώτο 9αρακι θα έχει γίνει αετός...Πέτρα και πάλι πέτρα, πιο οικονομική,πιο γερή.

  1. avatar ΕΒΕΛΙΝ

   ΜΗΝ ΤΟ ΛΕΣ. ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΛΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΜΠΟΦΩΡ; ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΙΧΑΜΕ. ΣΩΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΜΕΡΟΣ
   ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ...

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει