Το ασυνήθιστο υποβρύχιο μουσείο μέσα σε αυστριακή λίμνη

Δείτε τις εκπληκτικές φωτογραφίες


ΤΑΞΙΔΙΒΟΥΝΟ
10:36
12/05/2016
Το ασυνήθιστο υποβρύχιο μουσείο μέσα σε αυστριακή λίμνη
loading

Δημοφιλής προορισμός για δύτες που τους αρέσει η περιπέτεια είναι το παράξενο υποβρύχιο μουσείο που βρίσκεται στη λίμνη Grublsee στην Αυστρία.

Το εκκεντρικό «μουσείο» περιλαμβάνει αντίγραφα αρχαίων αντικειμένων, όπως αιγυπτιακών τάφων, παλιών κανονιών και βουδιστικών γλυπτών. Αλλά και αστεία ή παράξενα κομμάτια- μεταξύ άλλων μινιατούρα του αγάλματος της Ελευθερίας, του Χριστού Λυτρωτή, εξωγήινους και σκελετούς.

Οι δύτες Michael Weberberger και Florian Feldgrill, Αυστριακοί και οι δύο, βούτηξαν στη λίμνη για να βγάλουν αυτές τις εκλπηκτικές φωτογραφίες του ασυνήθιστου μουσείου.

Η έκθεση διοργανώνεται από το Grublsee Alpen Aquarium στην άκρη της λίμνης, το οποίο «ανοίγει» μόνο πέντε μήνες το χρόνο καθώς του υπόλοιπους είναι ρουστίκ καταφύγιο για σκιέρ.

«Έχεις ένα ιδιαίτερο συναίσθημα όταν αρχίζεις να βουτάς, η λίμνη είναι τέλεια», δήλωσε ο Weberberger. Υπάρχουν και πολλά ψάρια, οπότε δεν πλήττεις ποτέ. Δεν ξέρω κανένα άλλο καταδυτικό σημείο με τόσο εκπληκτική ατμόσφαιρα- η λίμνη έχει θέα που κόβει την ανάσα με το ορεινό πανόραμα που την περιβάλλει. Σε συνδυασμό με τα ψάρια και το μουσείο, είναι παράδεισος».

lake2 lake3 lake4 lake5 lake6 lake7 lake8

lake1

lake9

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει