Μια μοναδική προσφορά περιμένει όσους επιλέξουν το ξενοδοχείο Grand Forest Metsovo για τη διαμονή τους σε μια περιοχή με φυσικό τοπίο απαράμιλλης ομορφιάς, στο Μέτσοβο.

Κάνοντας κράτηση για δύο νύχτες σε ένα superior ή standard δωμάτιο με μία υπηρεσία spa 30 λεπτών ανά άτομο κάθε μέρα, κερδίζετε δωρεάν μία τρίτη διανυκτέρευση που περιλαμβάνει επίσης χρήση σπα!

Οι διαθέσιμες υπηρεσίες spa είναι body peeling μασάζ αρωματοθεραπεία ή χαλαρωτικό μασάζ.

Η προσφορά είναι διαθέσιμη και για τα Σαββατοκύριακα από 120 ευρώ.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τα τηλέφωνα: 26560 29001- 4.

Το Grand Forest βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία στην εξοχή του Μετσόβου, μόλις 10 λεπτά από κόμβο επί της Εγνατίας Οδού (κόμβος Ανηλίου) και μόλις 15 λεπτά από το πολύβουο και κοσμοπολίτικο παραδοσιακό κέντρο του Μετσόβου.

Αρμονικά δεμένο με τη φύση, το ξενοδοχείο δεσπόζει σε μια πλαγιά πνιγμένη στα πεύκα και τα έλατα και προσφέρει μια μαγευτική, πανοραμική θέα στο Μέτσοβο και τη γύρω περιοχή με τη φύση να δημιουργεί ένα χαλαρωτικό σκηνικό.

Η διακριτική πολυτέλεια και η υψηλή αισθητική είναι δύο μόνο από τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τα δωμάτια και τις σουίτες του Grand Forest, που είναι διαθέτουν μοντέρνα και λειτουργικά έπιπλα, πολυτελή μπάνια και άνετους χώρους.

Περισσότερες πληροφορίες για το Grand Forest μπορείτε να διαβάσετε εδώ.