Οι φίλοι της μουσικής γενικότερα και οι λάτρεις του Φρέντι Μέρκιουρι πιο ειδικά έχουν ακόμη έναν λόγο να κλείσουν τη διαμονή τους στο Λονδίνο στο πρώτο Hard Rock Hotel, καθώς στους χώρους του θα φιλοξενείται το πιάνο του frontman των Queen από την παιδική του ηλικία.

Το πρώτο ξενοδοχείο της διάσημης και παγκοσμίου φήμης αλυσίδας cafe Hard Rock (το συγκεκριμένο εμπορικό σήμα γεννήθηκε στο Λονδίνο) αποτελείται από 900 δωμάτια, σαλόνι και μπαρ, ενώ στις εγκαταστάσεις του λειτουργεί και το αυθεντικό Hard Rock Cafe όπου θα λαμβάνουν χώρα καθημερινά μουσικές παραστάσεις με διεθνείς αλλά και εγχώριους καλλιτέχνες.

Σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου θα είναι εμφανής η μουσική ιστορία του Λονδίνου μέσα από memorabilia που θα ενέχουν τη θέση διακοσμητικών, ανάμεσα στα οποία και το πιάνο Kirkwood του Φρέντι Μέρκιουρι, στο οποίο έπαιζε μουσική κατά τα εφηβικά του χρόνια ο λατρεμένος τραγουδιστής.

Το νέο ξενοδοχείο στο Λονδίνο θα συνδυάσει σε έναν χώρο το concept των διάσημων cafe και rock shop της αλυσίδας με το κομμάτι της φιλοξενίας.