Τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στέλνονται συνήθως ελαφρά τη καρδιά, γι’ αυτό και χρειαζόμαστε μια καλύτερη προσέγγιση εδώ.

Όλα έχουν να κάνουν με τις προθέσεις, μιας και όπως μας λέει ένας ειδικός ο τρόπος που χειριζόμαστε τα emails μας έχουν πολύ να κάνουν με την επιτυχία και το τι κάνουμε για να την πετύχουμε.

Αυτό εκμυστηρεύεται ο Scott Mautz, γράφοντας στην ιστοσελίδα Inc, ότι πρέπει να χρησιμοποιούμε το ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο πιο αποτελεσματικά, καθώς συνδέεται πράγματι με δείκτες επιτυχίας.

Ο Mautz ισχυρίζεται πως έχει μάθει «την τέχνη και την επιστήμη του αποδοτικού email σε μια 30χρονη καριέρα στις επιχειρήσεις», γι’ αυτό και είναι εδώ να μας πει το μυστικό. Ποιο είναι αυτό;

«Το email στον εαυτό σου»! Ναι, καλά διαβάζετε, αυτό πρέπει να είναι το τελευταίο email που θα γράψετε την Παρασκευή με αποστολέα τον εαυτό σας.

Γράφεις με κεφαλαία γράμματα στο θέμα του email (Subject) ένα από τα πυρηνικά και αδιαπραγμάτευτα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς σου. Κι έτσι όταν επιστρέφεις Δευτέρα πρωί το πρώτο πράγμα που θα διαβάσεις θα είναι η λέξη «ΚΑΛΟΣΥΝΗ» ας πούμε.

Ως υπενθύμιση δηλαδή του ποιος είσαι και πώς έχεις επιλέξει να ζεις τη ζωή σου…