Η διαδικτυακή υπηρεσία FreeΜove Central Report είναι πλέον διαθέσιμη για πολυεθνικές εταιρείες στην Ελλάδα και τη Βουλγαρία από την COSMOTE και την GLOBUL. Η υπηρεσία αυτή, έγινε διαθέσιμη με την πρόσφατη προσχώρηση των δύο εταιρειών στη συμμαχία τηλεπικοινωνιακών παρόχων «FreeMove» στην οποία συμμετέχουν σημαντικές εταιρείες ευρωπαϊκών χωρών.

Οι πολυεθνικές εταιρείες με την υπηρεσία FreeΜove Central Report, μπορούν να έχουν μεγαλύτερη διαφάνεια και αποτελεσματικότητα στα κόστη υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας. Και αυτό γιατί κάθε μήνα παρέχεται ολοκληρωμένη ενημέρωση για τις τρέχουσες δαπάνες για τη χρήση εθνικών και διεθνών υπηρεσιών φωνής και δεδομένων με σαφή, εύκολο και δομημένο τρόπο.

Τα λεπτομερή στοιχεία που παρέχονται δίνουν τη δυνατότητα ανάλυσης της χρήσης βάσει παραμέτρων όπως η περιοχή, η επιχειρησιακή μονάδα, ο χρόνος ή ακόμη και το είδος της σύνδεσης. Ο διαδραστικός χαρακτήρας της υπηρεσίας επιτρέπει στους πελάτες να προσαρμόζουν την έρευνα και ανάλυση των στοιχείων στις δικές τους ανάγκες, με αποτέλεσμα να εντοπίζουν εγκαίρως αλλαγές στην πορεία των δαπανών και να τις ελέγχουν αποτελεσματικότερα.

Μέσω της FreeMove Alliance, η υπηρεσία διατίθεται ήδη στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες όπου έχει παρουσία, καθώς και στη Ρωσία και τη Βραζιλία, ενώ με τη διάθεση του FreeΜove Central Report σε Ελλάδα και Βουλγαρία ενισχύεται η παρουσία της συμμαχίας στη Νοτιοανατολική Ευρώπη.