Η Sony διαθέτει μια γκάμα προϊόντων που θα κάνουν αξέχαστες αυτές τις διακοπές. Υπάρχει κάτι για όλους.

Φωτογραφική Μηχανή Sony α6300 Mirrorless

sony1

Η νέα φωτογραφική μηχανή της Sony α6300, η  οποία  διαθέτει την πιο γρήγορη αυτόματη εστίαση παγκοσμίως, είναι το τέλειο gadget για να αιχμαλωτίσετε στη στιγμή όλες τις αγαπημένες αναμνήσεις σας αυτό το καλοκαίρι. Αναμνήσεις που δεν θα ξεθωριάσουν μαζί με το καλοκαίρι, χάρη στη φανταστική ποιότητα εικόνας που είναι εφικτή με τον ισχυρό αισθητήρα εικόνας 24.2 megapixel Exmor CMOS και τη δυνατότητα για 4Κ βίντεο της a6300.

Μικρού Μεγέθους Φωτογραφική Μηχανή Sony DSC-HX90 με Οπτικό Ζουμ 30x

sony2

Μικρού μεγέθους και απολύτως φορητή, η ψηφιακή φωτογραφική μηχανή της Sony DSC-HX90 είναι το τέλειο εργαλείο για να αιχμαλωτίσετε τα highlights του καλοκαιριού, ενώ ταξιδεύετε. Η συνδεσιμότητα με Wi-Fi σάς επιτρέπει να μοιράζεστε φωτογραφίες στη στιγμή ενώ κινείστε, ώστε οι φίλοι σας να είναι ενημερωμένοι για το πού βρίσκεστε. Επίσης, έχει εύρος οπτικού ζουμ 30x, ώστε να μπορείτε να βγάζετε καθαρές και ευκρινείς φωτογραφίες χωρίς κόπο, ακόμα και από μακρινή απόσταση.

Ασύρματο ηχείο Sony EXTRA BASS SRS-XB3

sony3

Μεταφέρετε την αγαπημένης σας μουσική παντού. Το φορητό SRS-XB3 EXTRA BASS ηχείο της Sony είναι τέλειο για βαθύ ήχο ακόμα και όταν… «δεν μπορείτε να βρίσκεστε δίπλα στη σκηνή». Είναι επίσης αδιάβροχο, καθιστώντας το έτσι την τέλεια συντροφιά για την πισίνα. Με την εντυπωσιακή 24ωρη διάρκεια της ασύρματης μπαταρίας του και τη συνδεσιμότητα με ένα άγγιγμα μέσω ΝFC, κρατήστε τα πάρτι σας μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες χωρίς καμία διακοπή. Διαθέσιμο σε μαύρο, μπλε, πράσινο και κόκκινο

Ασύρματα Bluetooth Ακουστικά Sony h.ear on με Τεχνολογία Εξουδετέρωσης Θορύβου

sony4

Περιόρισε τον ανεπιθύμητο θόρυβο όταν ταξιδεύεις με τα ασύρματα Bluetooth ακουστικά h.ear on της Sony με Τεχνολογία Εξουδετέρωσης Θορύβου. Ο μοντέρνος σχεδιασμός τους σας επιτρέπει να ακούτε μουσική με στυλ, ενώ η τεχνολογία Εξουδετέρωσης Θορύβου μπλοκάρει τους ήχους του περιβάλλοντος, ώστε να μπορείτε να εστιάσετε ολοκληρωτικά στη μουσική. Με τη δυνατότητα για ήχο υψηλής ανάλυσης και την απίστευτη 20ωρη διάρκεια μπαταρίας, αυτά τα ακουστικά θα σας προσφέρουν την απόλυτη ακουστική εμπειρία. Διαθέσιμα σε μπορντό, lime, μαύρο ανθρακί, κόκκινο και τιρκουάζ.

Αδιάβροχα Sony Walkman NW-WS413/ NW-WS414

sony5

Τα ανθεκτικά, αδιάβροχα στο θαλασσινό νερό και προστατευμένα από τη σκόνη NW-WS413  Walkman της Sony είναι τέλειο για την παραλία – από το πρωινό κολύμπι σας μέχρι το απογευματινό τζόκινγκ σας. Η μοναδική λειτουργία ήχων περιβάλλοντος Ambient Sound σημαίνει ότι μπορείτε να έχετε τη μουσική σας να παίζει χωρίς να μπλοκάρετε τους ήχους του περιβάλλοντος – καθιστώντας το Walkman το κορυφαίο gadget  για αυτό το καλοκαίρι.

Sony Handycam® FDR-AX53 4K

sony6

Αιχμαλωτίστε όλες τις πολύτιμες στιγμές σας σε ποιότητα 4K με τη Sony Handycam® FDR-AX53 4K. Με το Balanced Optical Steadyshot (B.O.SS), απολαμβάνετε ευκρινείς λήψεις, αντισταθμίζοντας το κούνημα της κάμερας. Αυτό το απίστευτα πανίσχυρο σύστημα σταθεροποίησης εικόνας επιτρέπει εξαιρετικά σταθερές και καθαρές λήψεις βίντεο από όλες τις γωνίες, ακόμα και εν κινήσει, και θα μπορείτε να καταγράψετε υπέροχα ηλιοβασιλέματα και γραφικά τοπία σε υψηλή ανάλυση και χωρίς καμία παραμόρφωση. Μπορείτε εύκολα να επεξεργαστείτε τα βίντεο στο σπίτι και να μετατρέψετε όλες τις λήψεις από τις διακοπές σας σε μια ταινία αναμνήσεων.

Τηλεόραση Sony BRAVIA 4K HDR XD93

sony7

Φέρτε το «στάδιο» στο σαλόνι σας και απολαύστε τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις του καλοκαιριού με την  BRAVIA 4K HDR XD93. Χάρη στη βελτιωμένη φωτεινότητα, τα πλούσια χρώματα και το υψηλό contrast – κάθε σκηνή γίνεται ακόμα πιο ρεαλιστική, κάνοντάς σας να νοιώθετε σαν να ήσασταν μέρος της δράσης. Δεν είναι μόνο η ποιότητα της εικόνας που προσφέρει αυτή η τηλεόραση, αλλά ένας κόσμος διασκέδασης, που γίνεται πραγματικότητα από την πλατφόρμα Sony Android TV.